Nákup iPhone 6 v Apple Store
-
- iPhonefil
Re: Nákup iP 6 v Apple store
S dobou dodani 4 tydny.
Mohl by nekdo jazykove zdatny prosim zjistit, zda sly predobjednavky na 100% skladu ci je nadeje vystat ve fronte? Budte tak hodni, pokud muzete. Diky
Mohl by nekdo jazykove zdatny prosim zjistit, zda sly predobjednavky na 100% skladu ci je nadeje vystat ve fronte? Budte tak hodni, pokud muzete. Diky
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Starý pes fóra :)
miroslavpriesol: http://store.apple.com/de/buy-iphone/iphone6
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
miroslavpriesol píše:Ahoj mohl by mi někdo poradit, kde a jak se dá objednat Iphone 6 z Německa na německou adresu bez operátora?? Bydlí tam známá, tak by mi to byla ochotna zařídit aspoň takhle, jestli je vůbec ještě šance?? Nikdy jsi jsem to takhle neřešíl, ale do listopadu se mi nechce čekat.. Jsou nějaké stránky přímo nato? Moc díky..
Mám známého v německu, zrovna s ním povídám na FT a říká, že všechny předobjednávky na první várku jsoujiž vyprodané a že nejdříve je možné objednávat s dodáním 4-6 týdnů. Alespoň ty neblokované v Apple store. U T-Mobile nabízejí jen svým smluvním zákazníkům blokované, neblokované má v nabídce jen Apple . Takže jediná šance je, aby se ta známá šla poprat s ostatními do nějakého Apple Store .
Ale nebude tam nikde sama a jistota je velmi malá. Už dnes podle toho, co mi říká můj známý, v Mnichově bivakuje asi 200 lidí a to je teprve pondělí...
Osobně jedu do Mnichova teď ve čtvrtek , ale ne pro telefon, ale pro zakázku a na dobrou večeři. Nechcete čekat ? Klid, stojí vám nějaký telefon za nervy a zbytečně vyhozené peníze navíc ? Opravdu ?

Apple hračky
-
Takto to vypadalo vloni v Mnichově. To si fakt s radostí nechám ujít.
Zobrazit video na http://youtu.be/05o-2I6vpK8
Kód do fóra: [youtube]05o-2I6vpK8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/05o-2I6vpK8
Kód do fóra: [youtube]05o-2I6vpK8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Moderator fóra
Ony ty informace budou asi taky zmetečné. Jestliže si lidi udělali "Pre order" a blokli si to po netu, proč tam tedy bivakujou?
A 200 lidí bude čekat týden? To se mi moc nezdá.
To není ani u nás.
A 200 lidí bude čekat týden? To se mi moc nezdá.

To není ani u nás.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- iPhonefil
Mnichov evidentně krásně kultivovaný, oproti Drážďanům
-
- Klub čistého iOS
V New Yorku na 5.avenue se lidi štusují už od minulé středy . A to ještě nikdo nevěděl, co Apple představí. 

Apple hračky
-
- iPhone guru
event bol deň pred tou stredou btw ...
-
- Klub čistého iOS
Je to jen detail, ale takto to vypadalo v NYC v nedeli před představením 
http://www.nydailynews.com/new-york/tec ... -1.1932354
Jak to tam vypada ted, to netusim, už to nesleduji....

http://www.nydailynews.com/new-york/tec ... -1.1932354
Jak to tam vypada ted, to netusim, už to nesleduji....

Apple hračky
-
- iPhonefil
No me by docela zajimalo, kdy realne pujde koupit v apple storu v nemecku po vyprodani prvni vlny a ted zas*anych predobjednavek. Mate nekdo zkusenost z let minulych?
-
- Klub čistého iOS
Viděl bych to tak, že všude, nejenom v německu ,ale i u nás , budou relativně v klidu dostupné v polovině a nebo na konci listopadu. To je za chvilku, uteče to jako voda. 

Apple hračky
-
- Host
ahoj, viem ze som pisal do vedlajsieho vlakna, ale asi nespravneho
potrebujem poradit, v skratke chcem objednat ip6 z rakuskeho online store, ja mam apple id slovenske, chcem objednat zo slovenska, zaplatim slovenskou kartou alebo cez paypal ked sa da a to vsetko chcem dat na rakusku osobu s rakuskou adresou, ktory to vyzdvihne. prosim ked niekto mate skusensti s takymto sposobom, napiste mi podrobnosti, hoci aj do spravy. a tiez ci je realne, ze mi to do tyzdna pride. vdaka

potrebujem poradit, v skratke chcem objednat ip6 z rakuskeho online store, ja mam apple id slovenske, chcem objednat zo slovenska, zaplatim slovenskou kartou alebo cez paypal ked sa da a to vsetko chcem dat na rakusku osobu s rakuskou adresou, ktory to vyzdvihne. prosim ked niekto mate skusensti s takymto sposobom, napiste mi podrobnosti, hoci aj do spravy. a tiez ci je realne, ze mi to do tyzdna pride. vdaka
-
Tak jo, http://store.apple.com/at/help/payments/card_payment úplně dole. Vezmou ti i zahraniční (tedy v tvém případě slovenskou) kreditku, mohou ale chtít doložení totožnosti. Pokud budeš objednávat hned o půlnoci, je jistá šance, že se na tebe dostane v první vlně ze skladových zásob.
-
- Host
ok fajn dik. a umoznia mi to objednat na rakuskom store ked mam svk ucet? da sa to objednat tak ako som pisal, teda svk apple id a dorucenie rakuskej osobe? 

-
Nebudeš tam dávat žádný účet, ale při nákupu zvolíš možnost jednorázového nákupu jako host (Als Gast fortfahren). Vyplníš jméno a adresu, kam to chceš poslat, a zaplatíš kartou. Svoje stávající AppleID nikam zadávat nebudeš.
-
- Host
OK ale meno a adresa prijemcu sa nezhoduje s maitelom karty, pripadne s uctom paypal... to neva?
-
To nevadí. Apple si může vyžádat doložení totožnosti majitele karty, viz http://store.apple.com/at/help/payments/card_payment poslední dvě odpovědi úplně dole.
Was passiert, wenn Liefer- und Rechnungsadresse nicht identisch sind?
Wenn Ihre Rechnungs- und Lieferadresse nicht identisch sind und Sie mit Kreditkarte zahlen, sind möglicherweise zusätzliche Unterlagen erforderlich, bevor Apple Ihre Bestellung bearbeiten kann.
Beachten Sie bitte, dass eine Lieferung nur innerhalb des Landes möglich ist, in dem Sie die Bestellung aufgegeben haben. American Express verlangt, dass Sie die Lieferadresse bei American Express registrieren, wenn diese von der gespeicherten Adresse des Karteninhabers abweicht.
Kann ich eine Kreditkarte aus einem anderen Land für meine Bestellung angeben?
Apple akzeptiert die meisten Kreditkarten innerhalb und ausserhalb Österreichs.
Möglicherweise werden Sie aber gebeten, weitere Unterlagen bereitzustellen, bevor Apple Ihre Bestellung bearbeiten kann.
Was passiert, wenn Liefer- und Rechnungsadresse nicht identisch sind?
Wenn Ihre Rechnungs- und Lieferadresse nicht identisch sind und Sie mit Kreditkarte zahlen, sind möglicherweise zusätzliche Unterlagen erforderlich, bevor Apple Ihre Bestellung bearbeiten kann.
Beachten Sie bitte, dass eine Lieferung nur innerhalb des Landes möglich ist, in dem Sie die Bestellung aufgegeben haben. American Express verlangt, dass Sie die Lieferadresse bei American Express registrieren, wenn diese von der gespeicherten Adresse des Karteninhabers abweicht.
Kann ich eine Kreditkarte aus einem anderen Land für meine Bestellung angeben?
Apple akzeptiert die meisten Kreditkarten innerhalb und ausserhalb Österreichs.
Möglicherweise werden Sie aber gebeten, weitere Unterlagen bereitzustellen, bevor Apple Ihre Bestellung bearbeiten kann.
-
- Host
Aj by som si to vyskusal na nemeckom store, ale nerad by som to nechtiac objednal tam... a poslat ako dar sa nejak meni situacia? ci to neni vhodny sposob objednavky?
-
- Klub čistého iOS
Proč neustále spekuluješ a ptáš se dokola na to, jestli a kde a jak ? Tak to prostě zkus a uvidíš.
Chápu, že hu chceš teď a hned , ale pak ti nezbývá, než vyrazit do Německa a nebo do Rakouska osobně , poprat se s dalšími ve frontě a doufat, že se na tebe dostane. Předobjednávek je tolik, že i kdybsy ti to vyšlo se slovenskou kartou, o čemž osobně velmi pochybuji, tak budeš čekat nejméně 3-4 týdny. To je prostě realita, kterou můžeš zkusit změnit jen osobně v nějaké frontě.

Apple hračky
-
Poslat jako dar jen znamená, že ti to zabalí do hezkého papíru a můžeš přidat věnování do obálky.
-
- Host
ls8: dakujem za pomoc
cuting: presne o tom som pisal, nech mi poradi niekto kto s tym ma skusenosti a stalo sa. Fakt nepotrebujem "rady" preco to mam alebo nemam robit. Ty tiez vsade pises dookola, ze nemas potrebu vystavat rady alebo objednavat v zahranici a ze pouzijes svoje body u operatora, minimalne v dvoch vlaknach pises to iste a mal som potrebu to riesit? Nie, je to tvoja volba, nech sa paci.
A co sa tyka Nemecka to mam daleko z vychodu SR a Rakusko nema kamenny obchod.
A este k tej dostupnosti, 3-4 tyz je teraz v prvej vlne lebo predobjednavky su uz prec, tak hadam do druhej vlny niekolko tisic kusov uvolnia na zaciatok a az potom bude rovnaka situacia, logicky...
cuting: presne o tom som pisal, nech mi poradi niekto kto s tym ma skusenosti a stalo sa. Fakt nepotrebujem "rady" preco to mam alebo nemam robit. Ty tiez vsade pises dookola, ze nemas potrebu vystavat rady alebo objednavat v zahranici a ze pouzijes svoje body u operatora, minimalne v dvoch vlaknach pises to iste a mal som potrebu to riesit? Nie, je to tvoja volba, nech sa paci.
A co sa tyka Nemecka to mam daleko z vychodu SR a Rakusko nema kamenny obchod.
A este k tej dostupnosti, 3-4 tyz je teraz v prvej vlne lebo predobjednavky su uz prec, tak hadam do druhej vlny niekolko tisic kusov uvolnia na zaciatok a az potom bude rovnaka situacia, logicky...
Naposledy upravil(a) hp500 dne úte zář 16, 2014 11:28 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
-
Cuting má pravdu v tom, že všechny informace se dají snadno zjistit pouhým přečtením obchodních podmínek na webu. Jsi (snad?) dospělý člověk a jako takový by sis v takovýchhle situacích měl umět poradit.
-
- Host
Aha a od coho je toto vlakno? asi si zle vysvetlujem jeho nazov, ale cakal by som skusenosti s nakupom v apple online store a rady uzivatelov, to je podstata fora, alebo nie?
-
- Klub čistého iOS
Ano. Ale domnívám se, že jsi názorů dostal na své opakované otázky více, než dost , ale stále meleš dokola. Pravděpodobně nikdo tady nemá zkušenosti, po kterých voláš a nikdo tě opravdu za ruku nepovede. Chtěl jsi rady, dostal jsi je. Dál už musíš jen a pouze ty sám. 

Apple hračky
-
- Host
Dostal a ukoncil som to poslednou vetou "Dakujem za pomoc". Pytam sa snad dalej? O tom kto mele svedcia aj tvoje komentare, lebo evidentne ti vadi ze niekto stoji v rade alebo objednava online, ale ty to za potreby nemas a davas to jasne najavo.
-
- iPhonefil
Osobne toho v rakousku moc nevyresi
-
- Moderator fóra
-
- iPhonefil
Tak jsem se dozvěděl, že ta proklatá předobjednávka by měla být platná jen v objednanou hodinu...tzn. 13-14h nevyzvedne, měl by jít do volného prodeje...Takže to vypadá, že kašlu na frondu, prostě tam v pátek či sobotu zfrknu a zkusím štěstí, jestli někdo nevyzvedl...
-
- Host
Já mám opačný problém. Mám objednáno v Mnichově k osobnímu převzetí tento pátek mezi 16-17, ale nestihnu se tam dostat, takže to asi nechám propadnout do volného prodeje 
Navíc první várky byly zatím vždy chybové, možná je lepší opravdu počkat až si sedne výroba a vychytají se mouchy, jezdit něco reklamovat do Mnichova se mi moc nechce. Telefon je zároveň dražší o náklady na cestu. Asi to fakt nemá smysl...

Navíc první várky byly zatím vždy chybové, možná je lepší opravdu počkat až si sedne výroba a vychytají se mouchy, jezdit něco reklamovat do Mnichova se mi moc nechce. Telefon je zároveň dražší o náklady na cestu. Asi to fakt nemá smysl...
-
- Host
Ja mam rezeravaci na 128 Gb Silver iPhone 6 ve Frankfurtu. Jsem zvedavej jak to bude probihat s tema predobjednavkama.
-
- iPhonefil
kiposi píše:Já mám opačný problém. Mám objednáno v Mnichově k osobnímu převzetí tento pátek mezi 16-17, ale nestihnu se tam dostat, takže to asi nechám propadnout do volného prodeje
na jaký máš rezervaci?
-
- Host
kotelník píše:Tak jsem se dozvěděl, že ta proklatá předobjednávka by měla být platná jen v objednanou hodinu...tzn. 13-14h nevyzvedne, měl by jít do volného prodeje...Takže to vypadá, že kašlu na frondu, prostě tam v pátek či sobotu zfrknu a zkusím štěstí, jestli někdo nevyzvedl...
My se ptali v Apple Storu ve Vancouveru a bylo nám řečeno, že je to z důvodu "rozdělení" lidí do celého dne, aby nepřišli "všichni" v jednu dobu

iPhone 6 64GB Gold
MBA 13" 8GB DDR3 mid 2012
MBA 13" 8GB DDR3 mid 2012
-
- Host
kotelník: neplus, space grey, 128gb
-
- iPhonefil
Nákup iP 6 v Apple store
Prijezd do Drazdan cca v 10h. Skupina tak 50 rusaku jiz ceka.

-
- Suspect
martisek777 píše:Ja mam rezeravaci na 128 Gb Silver iPhone 6 ve Frankfurtu. Jsem zvedavej jak to bude probihat s tema predobjednavkama.
Na kolik takovy iphone cca vyjde, s amortizaci auta/cestovnimi vydaji a se zapoctenim opportunity costs (s ohledem na to, kolik je tvuj bezny prijem)?
-
- iPhonefil
Nákup iP 6 v Apple store
Dovolím si odpovědět. Z průměrného měsíčního prijmu cca 50% a ne, Diky iphonu nevydelam víc. Je to prostě punk, sranda, odreagování a o peníze tu nejde
-
- Klub čistého iOS
Zdravím z Mnichova. Tak jsem šel pěšky okolo Apple Store, hotel mám nedaleko, a je tady zatím odhadem ca 200 lidí. Ale počítám, že večer jich už bude nejméně 500 a zítra ráno to bude "masakr" , možná větší, než loni. Jestli je tam někdo z česka, držím palce. 

Apple hračky
-
- iPhonefil
Držím palce všem, co vytáhli do boje! 

iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Suspect
kotelník píše:Dovolím si odpovědět. Z průměrného měsíčního prijmu cca 50% a ne, Diky iphonu nevydelam víc. Je to prostě punk, sranda, odreagování a o peníze tu nejde
Odpovidas na co jsem se neptal... Punk? Neuromancer rulez?