Dobrý večer,
z ničeho nic mi na mém I4S začal blbnout wifi příjem.
Když mám telefon hodně blízko routeru, mám plný signál, jak se od něho začnu vzdalovat např. na 5 metrů v otevřené místnosti, kde je ten router - signál rapidně slábne...
I déle trvá, než wifi najdu a připojím se k ní.
Zkoušel jsem signál se starým blackberry a ségřinou xperií a všechno v pohodě.
Setkal/řešil prosím někdo stejný problém?
Mám Iphone 4s 32GB iOS 7.0.6
Díky,
K.
Zničehonic slabý příjem wifi - I4S
-
- Host
-
- Administrator
Re: Zničehonic slabý příjem wifi - I4S
pokud nepomuze hard reset nebo restore, aby bych hledal hadrwarovou zavadu, o tomto problemu slysim poprve, nemas nejaky sileny pouzdro na telefonu?
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Moderator fóra
Kromě SW problému je možné, že tam může být vypadlý flex.
Když se rozebere zadní kryt tak v té pravé horní části.
Když se rozebere zadní kryt tak v té pravé horní části.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Zdravím,
díky za Vše reakce.
Pouzdro sem měl SKECHIT. Dřív vše fungovalo všechno bez problémů, vada se začala projevovat až teď Tam kde manželka, nebo kolega měly signál, já neměl nic. Zkoušel jsem to i bez pouzdra...
Volal sem do servisu apple, kde jsem popsal závadu a bylo mi sděleno, že se jedná o výrobní vadu integorvaný wifi na desce, kde oprava / nová deska vyjde na cenu skoro dalšího telefonu.
Prý to je začátek konce, kde smrt je zašedlý přepínač wifi a wifi odejde úplně. Pán mi říkal o řešení za pomocí fénu a mrazáku, což je pravda, na youtube je několik takových návodů...
Takže takle sem dopad :-/
K.
díky za Vše reakce.
Pouzdro sem měl SKECHIT. Dřív vše fungovalo všechno bez problémů, vada se začala projevovat až teď Tam kde manželka, nebo kolega měly signál, já neměl nic. Zkoušel jsem to i bez pouzdra...
Volal sem do servisu apple, kde jsem popsal závadu a bylo mi sděleno, že se jedná o výrobní vadu integorvaný wifi na desce, kde oprava / nová deska vyjde na cenu skoro dalšího telefonu.
Prý to je začátek konce, kde smrt je zašedlý přepínač wifi a wifi odejde úplně. Pán mi říkal o řešení za pomocí fénu a mrazáku, což je pravda, na youtube je několik takových návodů...
Takže takle sem dopad :-/
K.