Trochu jsem odbočil, jinak Safari občas padne i na Airu, takže prostor pro zlepšení by byl.
btw.: člověk asi moc srovnává s předchozími verzemi, sedmička je prostě...jiná

Leonko píše:No keď myslíš na tvojej 4ke, tak to sa nečudujem

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

, ale jak jsem uvedl, na Airu s beta verzemi zadny pad Safari, pouze iRadar me casto hodi do jabka. Proto mam pocit, ze tyhle beta verze jsou nekolikrat ostrejsi, nez cela ta komedie 7.0.4 a nize. Na 5S s 7.0.4 jsem zaznamenal jiz dva pady Safari v kratke dobe. S klavesnici me to dost udivuje, porad si rikam, proc Apple zasahuje do veci, ktere nejsou potrebne.
Ne že ny na tom pracovali všichni. Podle mě se pod kapotou děje hodně změn, ale stejně si myslím, že v pořádku bude až iOS 8. Buď mohli jen lehce vylepšit iOS 6 a pracovat na změně systému déle a uvolnit všechny ty noviny až s iOS 8 nebo čelit obrovské kritice. Ta změna už byla nutná, bohužel na to měli málo času a iOS 7 je spíš takvová jedna velká veřejná a beta mezi přechodem z iOS 6 a iOS 8. Tak to vidím já.
zda se mi ze i baterka je zase o kus dal protoze uz jedu druhy den a baterka stale na 57% .. a to byl poslech hudby (posloucham pres bluetooth sluchatka), facebook, internet, a zpravy.. zatim jsem spkojen uvidime jak to bude s ostrou verzi ale kazdopadne si myslim ze iOS 8 bude teprve to prave orechove jak jiz tu psal nademnou 

mrzic píše:Funguje Vám LTE T-Mobile Cz u iPhone 5s s beta 4? Mám vedle sebe iPad Air s iOS 7.0.4 a iPhone 5s s iOS 7.1 b4 a na iPadu mám LTE, na iPhone jen E.

Už je Březen a furt nic 

.Ani 3 aplikacie sa mi v RAM snad neudrzia.

snad uz tento tyden vyjde ta 7.1 at uz to je zase o kus dal.

) a na 5S App spadne ale méně příjemnější jsou respringy, které bohužel občas nastávají.
"