Platebni karta pres kterou lze nakupovat USA iTunes

vše co vás napadne
Odpovědět
admin
Administrator
Administrator

Platebni karta pres kterou lze nakupovat USA iTunes

Příspěvek od admin »

Na zajimavou sluzbu upozornil Patrik Zandl

http://www.marigold.cz/item/ikobo-je-pr ... lani-penez

jedna se o americkou kartu kterou lze objednat i z cech, takze pak neni problem objednavat iTunes

spachal_tmp
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Velmi zajimave .. dokonce by dle meho nazoru slo objednavat i z Apple Store :) .. Zkusi to nekdo, v kombinaci se ZS? :P

Pupca
Host
Host

Příspěvek od Pupca »

z apple store jde objednavat i s ceskou visou ne ?

josu

Příspěvek od josu »

No mne apple store v pohode zobere Visu tak som to chcel kupit cez ZS ale narazil som na zaujimavy problem a to, že na apple stor bolo upozornenie, že pri prevzati baliku je nutný moj podpis takže tým pádom pre mna pada možnosť nákupu cez ZS. Nemali ste niekto tiež tento problem ?

Pupca
Host
Host

Příspěvek od Pupca »

a to nevis ze v apple store je taky takova featurka "pre-sign" you packages .... staci jen hledat :)

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

"pre-sign"

co to znamena? a jak se da teda podepsat?

josu

Příspěvek od josu »

Pupca píše:a to nevis ze v apple store je taky takova featurka "pre-sign" you packages .... staci jen hledat :)

No to som tam samozrejme videl ale pochopil som z toho to, že keď nebudem doma mam nechať vo dverach alebo u suseda popdpisane splnomocnenie :) original.
Preto ma zaujima ci to niekto takto riesil. Teoreticky si viem predstavit ze to laistro podpisem na nafaxujem nejakemu skladnikovi v ZS do US ale ci to takto funguje netusim
V pripade ze som blby na nepochopil som skuste mi to niekto po lopate vysvetlit

CRIZ

Příspěvek od CRIZ »

to by mě taky zajímalo jak to je s tím podpisem :!: vysvětlí to tu někdo :?: PROSÍM

Pupca
Host
Host

Příspěvek od Pupca »

Tak dobre :) je to o tom ze ze store.apple.com stahnes ho vyplnis podepises a posles ho tomu kdo tu zasilku ma prevzit.. a nebo to jen objednas do ZS ... a oni to prijmou.. nemel sem s tim problem..

Odpovědět