Koudy69 píše:Ja vim ze je. Jde spis o to ze na to nechci cekat mesic. A tam je maji jen v sadach a na co mi bude cela sada staci mi tak dve az tri
Dá sa aj po jednom, stači hľadať

Koudy69 píše:Ja vim ze je. Jde spis o to ze na to nechci cekat mesic. A tam je maji jen v sadach a na co mi bude cela sada staci mi tak dve az tri

PiiiRKO píše:Koukám, že mně nikdo neodpoví? Tak se zeptám znovu, preferujete spíš polykarbonát nebo silikon?

) a řeším do čeho novou hračku obléknou. Přemejšlí že koupím Zagg folii na oběstrany a nějaký bumper na boky, nebo rovnou nějaký case ale furt nevím do čeho investovat. Folie je jasná (Zagg na iP4 mi telefon nejednou zachránil. Např. při přejetí telefonu sedačkou v autě) V případě bumperu si ale tak jistý nejsem 
 koupit polykarbon, silikon a nebo hliník? Co jsem tady četl tak jste víc pro polykarbon ale.. Nebude silikon tlumit lépe případné nárazy, je polykarbonový slim obal o tolik tenčí? Třetí a snad poslední otáza je: máte někdo zkušenos s folií (sklem) "Magic ARK"? Pracuju v kavárně a tam se chtě nechtě občas zadaří a nějaká ta kapka na telefonu přistane :/ díky 

PiiiRKO píše:Koukám, že mně nikdo neodpoví? Tak se zeptám znovu, preferujete spíš polykarbonát nebo silikon?

dikes

Leonko píše:Nespravíš nejaké fotky z predu/zo zadu ?

. Kůže je moc příjemná do ruky a určitě je to ušlechtilejší materiál, než TPU a plast Spigenu. Na druhou stranu tenhle kryt určitě nebude tak odolný a tedy nebude tak chránit např. v případě pádu na zem. Je to spíš jen proti nechtěným oděrkům. Abych jen nechválil - u Spigenu jdou líp mačkat tlačitka (hlasitost a sleep). Zvlášť ted sleep button u Apple Case není nic moc...

miomio píše:http://m.otterbox.com/iPhone-5/5S-Defender-Series-Case/apl2-iphone-5s-set,default,pd.html?cgid=apple-new-iphone-5-cases
 ten je vraj aj vode odolný