icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

Odpovědět
werbis
Host
Host

icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

Příspěvek od werbis »

DObrý večer,
mám problém s icloudem ve svém iphonu 4S, iphone je rok starý, žádný jailbreak. Problém je v tom, že když chci svůj iphone přes icloud stránku na PC nalézt, tak to lze jen na den, potom se mi nevím jak tlačítko v iphone v nastavení pod icloud samo vypne a musím to opět zapnout. Prostě se mi icloud-hledat můj iphone v mobilu sám vypíná... Ptal jsem se i na různých prodejnách a jediným jejich vysvětlením bylo to, že se to samo neděje. Tak jsem tedy iphone uzamknul do trezoru, před tím jsem ovšem zapnul hledat můj iphone, čekal jsem přesně 24:00, dal jsem vedle i kameru :) poté jsem to ukázal zrychleně pánův v itouch, a dalších prodejnách a oni jen nechápavě koukali... Předem děkuji za jakoukoliv radu

Jam3ss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: icloud-vypínání 'Hledat můj iphone'

Příspěvek od Jam3ss »

Zkus klasickou radu. Hard reset první ( HB+PB ), pak restore bez zálohy a vyzkoušet zapnutí funkce a jestli to udělá, pokud ne tak nahraj zálohu a znovu vyzkoušet, pak budeš chytřejší ;-)

Odesláno z iPhonu
iPhone 5S 16GB Champagne Gold Obrázek

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

werbis
Host
Host

Příspěvek od werbis »

děkuji vám, s podobnými návrhy jsem se už setkal, takže nezbývá nic jiného, než je vyzkoušet... Ale moje poslední otázka je: když iphone z resetuju, celej vymažu a nastavím jako nový, přihlásim se pod stejným ID a chyba se bude opakovat, icloud se bude sám vypínat i s hledat můj iphone, tak je chyba hardwaru, takže jedině reklamace a zda by chyba nebyla po obnově a uvedení jako nový, tak je chyba v záloze, která byla provedena v tu dobu, kdy už to zlobilo... Takže poté jedině obnovit ze starší zálohy...?

Odpovědět