Jasne, treba bude update...
2 dmi: Na jednom odkazu co ma ve jmene domeni počasi
( nechci delat reklamu ) už naskladnuji nova čidla a maji peknou cenu celkove. Odsud to ber! poštovne zdarma! Já do toho taky pujdu, ale asi až pozdeji.

( nechci delat reklamu ) už naskladnuji nova čidla a maji peknou cenu celkove. Odsud to ber! poštovne zdarma! Já do toho taky pujdu, ale asi až pozdeji.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Tea Racer píše:2 iTukan: On neni problem v datech u inpočasí, me odepsali že to asi ani neposíla na verejné uložiste data - proste je to nezajímá
Jasne, treba bude update...
2 dmi: Na jednom odkazu co ma ve jmene domeni počasi( nechci delat reklamu ) už naskladnuji nova čidla a maji peknou cenu celkove. Odsud to ber! poštovne zdarma! Já do toho taky pujdu, ale asi až pozdeji.

jde to vypnout? Predpokladam e ano.

)

dmi píše:Uz bych potreboval definitivne rozlousknout ty verze.. NWS02IN a NWS02OUT predpokladam jsou ta nova, externi tedy vodotesne i komunikace na 916 MHz - a pridavna tedy musim koupit take NWS02 (aby 916 MHz;), je to tak?
Kupoval uz nekdo ta pridavna? A meli nove? Diky za pomoc, nerad bych koupil starou verzi nebo mix

Aneb proc myslite, ze tam neni ...
( to neznamená že to nemůžeš koupit jinde..

Jeden se tu ptá jestli to je kompatibilní, já říkam že ano, jelikož mi to psal prodejce. Ty pak napises že neumím číst a problém je vyresen, jelikož si prehledl prispevek. Ale uplne to nechápu, co se zlevnuje? Oč je očesaná? 

Tea Racer píše:Neví nekdo jeslti se da vypnout notifikace když stisknu demant tlacitko na okamžité hodnoty?

Krom vodotesnosti a jen 2 baterie, to jsme již psali.
))
))

Jinak koukám to CO2 jak okamzite stoupá když zavru pokoj a jdu spát 

Tea Racer píše:Můžete sem nekdo hodit obrazky z tech dvou aplikaci krom netatmo? Nebo napsat co to umí z toho sbírat.?
Tea Racer píše:Laboruji o nejlepší umístení venkovního čidla. Pod strechou jak maji nakresleno to je uplne o nicem, tam je teplota o 5°C vetsi, neproudí tam vzduch, na balkone paradoxně to je parádní.

Tea Racer píše:Ty aktualizace máš taky tak? Že na časove ose 5 min ale aplikace na webu a netatmo hlavni obrazovce 10 min?

Díky

jak vis kolk je spravna hodnota?

. Já jsem to četl i na zahraničních webech kde si lidi stěžovali na to že jim to tu vlhkost měří větší než by mělo.