Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Edit: uz ide aj mne. A neviete niekto ako pridat do zepplinu ine logo?

... poradí mi někdo co s tím?

spíš by mě zajímalo jestli to dělá jen mě nebo jestli to dělá všem, vypněte někdo telefon a zapněte 

hele cydia normálně běhá normálně instaluje ale tweaky se nespustí...
zasekne se ti na ploše ta ikona evasi0n7 a nezbavíš se jí a stejně to nefunguje 
a pak vše naběhne až bude update na mobilesubstrate bude to v pohodě
já jsem rád že se to teď dalo vyřešit aspoň takhle

... snad bude něco co to opraví ..

moze sa mu nieco stat ked ho nebudem vypinat? 

Ten Saurik by mel maknout.

ta chujobona je app sync, mistre zlodejiFreaders píše:Jedinej problem je mobilesubstrate. Zatim jsem si udelal restore, JB a nahral veci z itunes a cekam na mobilesubstrate. Musel jsem delat znova restore ptz se mi tam nahrala nejaka chujovina a crashovalo mi safari, mail a pocasi. Nevite nekdo alespon zpetne cim to bylo?

kralik píše:ta chujobona je app sync, mistre zlodejiFreaders píše:Jedinej problem je mobilesubstrate. Zatim jsem si udelal restore, JB a nahral veci z itunes a cekam na mobilesubstrate. Musel jsem delat znova restore ptz se mi tam nahrala nejaka chujovina a crashovalo mi safari, mail a pocasi. Nevite nekdo alespon zpetne cim to bylo?

jiriczek píše:Když mám jb už přes novou revizi - 1,0,1, tak se nemusím bát mít v telefonu mobilní banku?

)))

. Dál se mi v oznamovacím centru ukáže JEN informace o dnesšním dni. Počasí, akcie atd NIC. Záložka vše a zmeškané rovněž nic neukáže ikdyž mám třeba nepřečtený email nebo sms :/ Když se podíváte do nastavení oznamovacího centra je téměř vše povypínané. Ovšem, ikdyž vše zapnete, stejně se to nezobrazí
Nevím jestli je to vinou JB, ale když jsem dnes pořizoval fotky tak se mi i při 33% baterky telefon vypl. Říkal jsem si že je to jen nějaká haluz, chyba. Zapl jsem ho a fotím dál, fotka se jen uložila a telefon se vypl. Při snaze ho zapnout mi telefon ukázal vybitou baterii. Doma jsem ho píchl na nabíječku a hned se zapl s 30% baterie. To jsem si nahrál jen SwipeSelection, Lock screen tool (oba kompatibilní s IOS7+) 

cczero píše:Čím dál víc mi začíná vadit ten status bar v galerii... snad bude něco co to opraví ..

najdi si na youtubku nějaký videa a uvidíš sám