Hledám hru
					Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
	V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
- 
				Dukys

Hledám hru
Univerzálna téma, kde popíšte typ hry akú hľadáte a možno vám niekto pomôže.
Prosím dodržujte pravidlo, že ak viete o danej hre, odpovedajte jej plným názvom a odkazom do iTunes App Store.
Ďalšie pravidlo je, že ak chcete rýchlo odpoveď, popíšte čo najpresnejšie hľadanú hru, príkladmi, obrázkami a podobne.
[rony]

Prosím dodržujte pravidlo, že ak viete o danej hre, odpovedajte jej plným názvom a odkazom do iTunes App Store.
Ďalšie pravidlo je, že ak chcete rýchlo odpoveď, popíšte čo najpresnejšie hľadanú hru, príkladmi, obrázkami a podobne.
[rony]
- 
				asdfen
 - Host

Re: Hledám hru
Ahoj hledam nejakou free hru pres bluethooth nebo wi-fi na phone i na anroid kdyby nekde vedel o nejaky tak napiste budu rad dekuju 

- 
				0XEEr
 - Klub čistého iOS

Hledam hru na iPhone, ktera by byla klonem, ci mela alespon stejny princip, jako legendarni parba na NES: Marble Madness

- 
				fallcon967
 - Host

Ahoj, hledám hru překvapivě 
 No asi před dvěma roky jsem ji hrál na starém 3Gčku a byla to střílečka z vrchního pohledu, pořád jsem chodil a chodili zamnou mraky příšerek, možná zombíci co mě chtěli sníst a pořád jsem je střílel a už nevím jak se jmenuje 
 Nevíte někdo? :O

No asi před dvěma roky jsem ji hrál na starém 3Gčku a byla to střílečka z vrchního pohledu, pořád jsem chodil a chodili zamnou mraky příšerek, možná zombíci co mě chtěli sníst a pořád jsem je střílel a už nevím jak se jmenuje 
 Nevíte někdo? :O- 
				Majky_
 - Klub čistého iOS

- 
				marseli
 - Senior uživatel

Minigore ?

- 
				snoux
 - Host

Asi to nebude přesně co hledáš, ale co popisuješ sedí na The Walking Dead: Assault
https://itunes.apple.com/cz/app/the-wal ... 81310?mt=8

https://itunes.apple.com/cz/app/the-wal ... 81310?mt=8
- 
				fallcon967
 - Host

Ano minigore! děkuji moc 

- 
				Smrdaky
 - Suspect

asdfen píše:Ahoj hledam nejakou free hru pres bluethooth nebo wi-fi na phone i na anroid kdyby nekde vedel o nejaky tak napiste budu rad dekuju
Jak to myslis? Local multiplayer pres bluetooth a/nebo Wifi umi treba Flight Control. Jina me bohuzel nenapadla.
					Naposledy upravil(a) iTukan dne čtv pro 26, 2013 1:49 am, celkem upraveno 1 x.

Důvod: smazany doublepost, dodržuj pravidla!! iTukan

Důvod: smazany doublepost, dodržuj pravidla!! iTukan
- 
				Barney
 - Host

Ahoj všem,
hledám hru na IOS, viděl jsem na ní reklamu na FB a Youtube někdy v listopadu/prosinci a bohužel jsem si jí neuložil ani odkaz na YT a v historii to nemám. V této hře se jednalo o to, že když jste zapli aplikaci pomocí kamery se Vám zobrazovali další hráči (normálně jako by jste natáčeli) akorát iphone/tablet byla zbraň a stříleli jste po sobě. Snad někdo kdo to zná ví o čem mluvím.
Díky moc!

hledám hru na IOS, viděl jsem na ní reklamu na FB a Youtube někdy v listopadu/prosinci a bohužel jsem si jí neuložil ani odkaz na YT a v historii to nemám. V této hře se jednalo o to, že když jste zapli aplikaci pomocí kamery se Vám zobrazovali další hráči (normálně jako by jste natáčeli) akorát iphone/tablet byla zbraň a stříleli jste po sobě. Snad někdo kdo to zná ví o čem mluvím.
Díky moc!
- 
				Vitezslav2
 - Pokročilý uživatel

Ahoj, poradíte nějakou hru na téma druhá světová válka? Z pohledu 1. osoby, ne tanky. Děkuji.

iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
						iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
- Gaaspi
 - Mírně pokročilý

Hledám hru
Dajte tipy na hry podobne Swamp Attacku. Ale nechcem ziadne 3D a podobne. Ale aby aj grafikou, pribehom, stylom, pripominal swampa. Plants vs. Zombies nechcem.

iPhone SE (1 st.generation) iOS14.2