. Chtěl bych se tě zeptat, jestli si při testování displeje iPadu v Datartu procházel procesem prvního spuštění (připojení k wifi) nebo si nerovnoměrnost podsvícení či žlutý odstín sledoval jen z úvodní obrazovky (např. výběr jazyka). Mám totiž obavy, že si v tom světle v obchodě to nepůjde poznat (např. vadné pixely nepůjdou poznat téměř vůbec). Ta výměna do 14 dnů v Datartu (při koupi na prodejně) se mi nechce moc věřit, kdo ví jaká by byla realita, ale poptám se v konkrétní prodejně tady v Ově.Jinak můj příběh je takový, že jsem iPad Air zakoupil na Apple Store a během měsíce a půl jsem vystřídal 5 kousků. Všechny měly nerovnoměrné podsvícení (žlutý nebo šedý stín na levé polovině displeje a u jednoho kusu v kombinaci s vadným pixelem). 5-tá výměna mi byla už zamítnuta a vracejí mi peníze. Byl jsem odkázán sice na kamennou prodejnu, ale i tak mám možnost si iPad zakoupit zase na Apple Store. V současnosti čekám na peníze a rozmýšlím, kde si iPad opět koupím. Nechce se mi opakovat zdlouhavý a únavný proces čekání na to, co mi z Apple Store přijde, ale na druhé straně zde vidím bezproblémovou výměnu. V kamenné prodejně to je zase naopak.

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB

iPhone 6 Plus

vy, ale já měl restart co se pamatuji, naposledy někdy u 3GS a to jsem ještě blbnul po JB s nějakou app z cydie