Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dalším z portálů na iOS je iDNES.cz od Mafra, a.s.
prvních 14 dnů je zdarma, po této době bude jednorázově zpoplatněn 1.59€. Ve verzi zdarma bude pouze přehled článků, placená verze nabídne kompletní obsah.
tomu rikam pekny hnus ! vsechny mediaa svou aplikaci poskytuji zadarmo a iDNES si ji necha zaplatit..ano neni to moc penez ale proc ma clovek platit za neco takoveho nechapu !
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
na iPhonu si pustím v Safari m.idnes.cz, na iPadu klasické iDnes, takže nějaká aplikace je mi ukradená.... navíc iDnes beru jako bulvár, ne jako solidní noviny, tak za to platit fakt nebudu...
Zdravim, mám dotaz! Chci tuto aplikaci darovat(GITF this APP) kamarádovi, ale nikde jsem nenašel tuto možnost. Je placená a vlastně je vedená na APP Store jako FREE. Neumíte někdo poradit? Díky
iPhone 7 Watch NIKE MacBook Air 11" iPad mini 4 TV Airpods
macuser píše:A to jeste muzem byt radi, ze nemusime platit za obsah jako na Slovensku. :)
ved ani nemusime, ani na Slovensku. Nevysiel ziadny vynos o novej dani pre obcanov Slovenska. To si zapamatajte, ze obrat "musime platit" znamena, ze PLATITE a zaroven sa tomu NEDA vyhnut.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
OT:Co sa tyka toho platenia na SK, napr. sme.sk ma vlastnu aplikaciu pre Iphone, ktora je zdarma a dokonca platene komentare.sme.sk idu v tejto aplikacii bez platenia (neviem ci je to bug alebo to tak ma byt) . Takze tolko k plateniu na Slovensku
Iphone 5 16 GB Black Ipad Air 64 GB White Macbook air 13,3 Apple TV 3. generacie