Ono asi zalezi v akej si aplikacii. Niekde ide enterom odoslat, niekde len dat dalsi riadok. Alebo pri sw klavesnici to v konkretnej aplikacii funguje a pri hw klavesnici to uz nefunguje?
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
nefunguje zatial ziadna znama skratka (skusil som aj nezname )
uz som zufaly,nebudem klamat klavesnicu som chcel vyuzivat hlavne na facebook a je to velka skoda..skusil som nejaky 3rd party messenger ale to neni ono nechcem mat messenger na messenger,ktory je na facebook
Phone iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh Tablet iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard Wireless Keyboard
Tak v tom pripade uz jedine napsat na support Facebooku s popisem problemu a prosbou o implemetaci. Sice je nepravdepodobne, ze by to zmenu prineslo, ale nikdy nevis, je lepsi byt prekvapen. Tolik casu ti to nezabere a budes mit dobry pocit, ze ses obratil na kompetentni zdroj a zkusil jsi to. Tady to bohuzel nijak nevyresime. Jine reseni v teto chvili ani snad neni.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750" Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Ani nebude. Jak chceš pak dělat odstavce? Měl vždycky štvala když jsem dal v App Enter a zpráva se odeslala. Tak jak to bude fungovat na SW tak to bude fungovat na HW klávesnici, máš dotykový iPad, takže musíš při používání externí klávesnice počítat s určitými omezeními.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Odstavec může být alt+enter, stejně jako třeba v iMessage na Macu. A nebo naopak, odstavec enter a odeslat alt+enter. Druhá možnost je pravděpodobnější, aby se to nepletlo se SW klávesnicí. Napiš přímo supportu FB, protože v iOS 7 můžou vývojáři přidávat vlastní klávesové zkratky.
Moja manželka si tiež kúpila k tabletu s iným OS externú BT klávesnicu práve kvôli fasabuku a tiež jej ENTER nefunguje ako odoslanie správy čo jej vlastne vyhovuje, lebo by nemohla písať odstavce a pod. Na klávesnici napíše rýchlo text a dotykom na display text odošle. Perfektne jej kombinácia HW klávesnice a dotykového displaya vyhovuje a tak si na to zvykla, že mi včera nervózne klepala prstom do displaya notebooku a vynadala mi, ako môžem ešte používať takú predpotopnú vec. Možno tým chcela naznačiť aký som aj ja už starý, keďže je moja žena odomňa o 12 rokov mladšia