iPhone 5S na Slovensku

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iPhone 5S na Slovensku

Příspěvek od Harrison »

Ten co som kupoval ja, bol z telekomu. Chalan bral udajne viac kusov na firmu. Hned na mieste som ho vyskusal - nie je blokovany.
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

88MaTo88 píše:Orange zase... neblokuje ale reklamovat ho moze dat iba ten kto ho zobral z Orange, mozte mat /ako druha osoba/ aj zarucny.. nepomoze vam to... /vlastna skusenost s 4s/

Ja som mal 3Gs z druhej ruky, a dal som ho reklamovať ale nie do orange, ale zaslal som ho priamo do servisu v BA... a v pohode to bolo... dali mi vtedy nový iphone

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

CiLA píše:Ja mam odpoved od pracovnika T ... ze telefony iPhonevuz neblokuju. K 14.11. boli hromadne odblokovane 4 a 4s phony
je to pravda?pretože sa sťahujem do ČR a na môj dotaz či je iphone blokovaný na operátora mi bolo odpísané že je blokovaný.keby nebol bolo by to super.aj by som to skúsil ale českú sim mám v ČR v obálke ;-)
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Skyro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Skyro »

Aká je situácia teraz? Neviete kedy bude dostupný na alze?
iPhone 6 Gold 16 GB
MacBook Pro 13'' 2015
Magic Mouse 2

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

Čakáme :D

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

Ja som obidve objednavky v Alze stornoval, myslim ze ludia budu radi, ak zacne Alza posielat prve kusy okolo Vianoc...
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

tinuš85
Host
Host

Příspěvek od tinuš85 »

veru čakáme viacerí.. aj ja čakám na Alzu kedy sa rozhýbe, no verím, že to bude skôr ako do Vianoc :)

dodulo
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

benitoSVK píše:
CiLA píše:Ja mam odpoved od pracovnika T ... ze telefony iPhonevuz neblokuju. K 14.11. boli hromadne odblokovane 4 a 4s phony
je to pravda?pretože sa sťahujem do ČR a na môj dotaz či je iphone blokovaný na operátora mi bolo odpísané že je blokovaný.keby nebol bolo by to super.aj by som to skúsil ale českú sim mám v ČR v obálke ;-)

dufam, ze nedostanem po frnaku, lebo informacia, ktoru prinasam sa netyka uplne priamo 5S, ale mozem potvrdit mam 4S z Telekomu, ktory mi fungoval iba s R-SIM7+, dnes som tam hodil iba holu SIM-kartu, znovu som ho aktivoval a bezproblemov funguje. Takze pocitam, ze toto odblokovanie sa bude tykat 5,5S,4,4S, konecne dostali rozum, blokovanie bolo fakt nezmyselne.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

No hurá!skúsim to z O2 sim.nakoľko ležím v nemocnici skúsim až keď ma pustia ;-) napíšem či mi ju zobralo.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

@ benitoSVK no to by sme ti boli vdacny, konecne by sa to potvrdilo alebo vyvratilo. Prosim, hlavne napis za akych podmienok bol kupovany/brany z telekomu. Ci bolo potrebne pri kupe poziadat o okamzite odblokovanie alebo nie a teda je standardne neblokovany.

Inak v O2 SK zacali ponukat aj iP 5s.

ze 32 GB 821 e cez eshop 871 e v KAMENNOM :D :D :D :D im musi riadne praskat prasa*** nenazratym...
Oni akoze vazne pri brani s pausalom neponukaju pausalny internet???

inak niekto tu pisal, ze apple nedovoluje predavat iPhone za vyssiu cenu ako nim ponukanu(=> apple store cz)

P.S. myslite, ze ked v alze dostanu konecne iphony tak zmenia status alebo budu najprv posielat uz exitujucim objednavkam az potom zmenia status na napr. 2-3 tyz?

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

Tak určite najprv pošlu objednávkam podla poradia.

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

Ved jasne ze najprv objednavkam, ja len ci sa mi oplati sledovat stranku kedy zmenia status alebo je smerodajny moj email.
/ :D aby som po zisteni fail na stranke mal este nadej ze mi poslali mail :D /

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iPhone 5S na Slovensku

Příspěvek od benitoSVK »

Tak potvrdzujem ze môj iPhone 4S je odblokovaný.Mal by byť blokovaný.je kupovaný v akcii na paušál Podľa seba 3 a viazanosť končí v septembri 2014.Obrázek

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

Dakujeme benitoSVK. Myslel som, ze mas novy iP 5s, da sa to aplikovat na 5s?
Preco potom pani v telefone vravela, ze je blokovany ....

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Marky1980 »

Oni to tvrdia stále, že blokujú, ale realita je iná :-)

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iPhone 5S na Slovensku

Příspěvek od benitoSVK »

Aj mne písali priamo z telekomu že odblok je možný až po skončení viazanosti.cca týždeň dozadu.tak som tam dnes skúsil dať českú sim a voalá,funguje bez problémov.ako je to z iPhone 5S neviem.treba skúsiť.

seamaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od seamaster »

Oni maju skratka naucenu repliku, davno to neblokuju ;-)

Tomas999
Host
Host

Příspěvek od Tomas999 »

Aj môj iphone 5 z telekomu je už neblokovaný. A pritom som ho kupoval blokovaný k paušálu...
iPhone 6S 64gb Space Grey + black iPhone 6S leather case

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

Ved o to mi preve ide, ze pri kupe je blokovany a az po case ho odblokuju /5s/ aby som nekupil od ruky "neblokovany" a bude blokovany... Viem, ze hromadne odblokuvaval telekom 4s a 5. Ale az po case naraz vsetky.
Idealne by bolo ak by nam niekto s 5s potvrdil, ze su odblokovane /ci na poziadanie alebo automaticky/ sorry, ze tu tak filozofujem ale myslim si, ze by nam to vsetkym pomohlo tato info.

P.s. Kedze sa vsetci snazime kupit este nerozbaleny iPhone, vsak = nemas si to ako vyskusat...

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

Evidentně nikomu z vás nevadí, že jste již mimo téma. Tak se k němu hezky vraťte.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

Volal som do alzy. Tak vraj im uz chodia iP 5s ale v malom mnozstve, ze postupne rozposielaju. Ak by som si teraz objednal tak az v januari dostanem. Tak som mu povedal, ze mam od 25.10. tak vraj uz by to malo dojst. Ale ked som sa pytal ci v decembri dojde tak stara pesnicka, ze su stovky ludi a nevie kedy to dojde... status mam vybavujeme....

jami
Host
Host

Příspěvek od jami »

Tak asi aj zalezi aky model ma clovek objednany, moc si ma touto spravou nepotesil, ja som objednal pred dvoma tyzdnami gold 32GB, tak to do vianoc asi nestihnu :/

Odoslane z iPhone 4S cez TapTalk

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

ja mám 15.10 v alze gray, 64 a zatiaľ je ticho....

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

No aspoň vieme že cena ostane aká je :D

tinuš85
Host
Host

Příspěvek od tinuš85 »

Hmm ja mám od 8.11. 16 GB Gold aj zaplatený a stav stále len vybavujeme :( však tam už musí mať toľko ľudí objednávky, že to nebude pomaly ani vo februári :(

EDIT:
No práve som písala do alzy aj ja, odpoveď blesková: Na uvedené zboží aktuálně přijímáme objednávky. Zatím nemáme od dodavatele potvrzen ani předběžný termín dodání na náš sklad.
Takže došlaktrafenia priatelia :evil:

tinuš85
Host
Host

Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti

Příspěvek od tinuš85 »

Objednávka z alzy stornovaná, už sa mi nechce ďalej čakať. Objednala som GOLD z iného eshopu síce o 50 eur drahší, ale majú ho skladom a s alzou som skončila. Veľmi veľké sklamanie :(

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

Alza už tam máš naspať : Na objednávku – termín upresníme.

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

@leonko mame to tak chapat, ze na stranke alzy uz bol zmeneny status?? Ja som to nepostrehol.
Inak neviem ci to kazdy rok toto sa deje ale daco neskutocne tento rok. Vobec ani v bazaroch nic moc ponuky. Ako keby sa po nich zem zlahla :(

Uz mi dochadza trpezlivost =@

A co sa tyka infolinky alzy klamanie zakanika ze az...
Ked vidim toho mimozemstana v reklame tak...

Sorry musel som to tu napisat :D

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

tinuš85 píše:Objednávka z alzy stornovaná, už sa mi nechce ďalej čakať. Objednala som GOLD z iného eshopu síce o 50 eur drahší, ale majú ho skladom a s alzou som skončila. Veľmi veľké sklamanie :(

Prezradis nam aj akeho eshopu? :)

EDIT: Tak pridavam sa. Alza stornovana. Objednane na najmobily.sk. Mali status skladom jeden. tinuš85 tiez si objednala na najmobily? To by znamenalo ze to "1 kus" tam maju ilustracne...

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

jj ráno to písal mpxmat, teraz už je tam zase miesto nedostupný, príjimáme objednávky
mpxmat @ iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti

tinuš85
Host
Host

Příspěvek od tinuš85 »

stačí použiť heureka.sk a každý si nájde čo mu vyhovuje... Ja som objednávala z webtelefony.sk

speedman
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od speedman »

88MaTo88: áno, presne takto to bolo aj minulý rok. Nemáme, nevieme. Len operátori k paušálu. Koncom decembra, začiatkom januára sa už ale prvé iphony ukázali a vo februári boli všade.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.

tinuš85
Host
Host

Příspěvek od tinuš85 »

88MaTo88 píše:Prezradis nam aj akeho eshopu? :)

EDIT: Tak pridavam sa. Alza stornovana. Objednane na najmobily.sk. Mali status skladom jeden. tinuš85 tiez si objednala na najmobily? To by znamenalo ze to "1 kus" tam maju ilustracne...

nie ja som objednávala ako som písala z webtelefony.sk :)

A práve mi volali v konečne som sa aj ja dočkala a v pondelok budem mať mobil doma supeeeer :Yahoo!:
Naposledy upravil(a) iTukan dne pát lis 29, 2013 7:35 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: dostupnost v SK má vlastní téma... přesunuto

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

no ja som ju na najmobily.sk stornoval. Akosi som si uvedomil, ze pripadna reklamacia cez nich by bola asi dost tazka a neprechodna... inak tie telefony maju 0% DPH co znaci, ze su dovoz bohvie odkial...

bobiko111
Host
Host

Příspěvek od bobiko111 »

Prosím vás , je možné že sa objaví 5S v orange? na e-shope? lebo cez predajňu nemám zľavu na dáta a platil by som zbytočne viac. Neviete ako to je u nich?

Safet
Host
Host

Příspěvek od Safet »

podelim sa s vami s mojou skusenostou:
v pondelok 25.11 som objednal zlaty iphone 5S 64GB z Orange , mali tam len napisane na dostupnost info mailom ,objednal som ho potom zavolal na orange linku a tam mi povedali ze ked ho maju na sklade pride mi do 7 dni a ked nie ze nevie kedy , nevedel mi povedat ze ci premna iphone este je alebo nieje nevedel nic....nakoniec iphone prisiel 28.11 kurierom

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

oni v tom majú uplny chaos na hlavu, veď si zober kolko je orange predajni,... to nemozu stihat dostavat info :D

88MaTo88

Příspěvek od 88MaTo88 »

Caute. V piatok /29.11./ som sa bol informovat v Centrali v BA /obchodne centrum/ v Orange. Povedali, ze tak do mesiaca dvoch na plnu sumu ak sa zaradim do cakania. Ked som im vravel, ze ved na stranke Orange v zozname predajni prave v centrali svietil 1 iP 5s 32GB tak mi povedali, ze to ked dojde na sklad tak system ukaze ze ho maju ale to neznamena ze je volny. Znamena to, ze okamzite ide tomu kto si ho objednal...
V telekome mi povedali, ze tak v januari az februari budu mat.
V istyle je dostupny 16gb grey za 799 € :D

Konecne uz mam iPhone 5s 32GB grey. Cez inzerat telekom 2 r zaruka.

Mozem potvrdit, ze je NEBLOKOVANY. Mam v nom O2 :) :) :)

bobiko111
Host
Host

Příspěvek od bobiko111 »

Nemôžem ho objednať na predajni lebo tam mi nedajú zľavu na net ktorá je len na e-shope :) keby sa dá dať aspoň do košíka -_-
Je to fakt nahovno viem že ten mobil chcem no nemôžem ho objednať :shock:

Leonko
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Leonko »

bobiko111 : aká zľava na net ? na mobil? môžeš keď tak do PMky ?

Odpovědět