ahojte naskytol sa mi pboblém s BT. Na českej simke mám internet (iPhone 3gs) a na iPhone 4 mám slovenskú simku. Pomocou BT som chcel dať zdielať internet z 3gs na 4 ale tieto 2 zariadenia nevie nájsť ani jeden ani druhý telefón ...hladá a hladá ale stále nič. Paradox je, že ked to chcem spraviť s iPadom tak to ide v pohode cez oba telefony čo mi vyvrátilo pochybnosti o funkčnosti BT na jednom z telefonov.
Neviete mi volačo poradiť? diky
Naposledy upravil(a) Beavers dne úte lis 05, 2013 8:11 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Opr. chyba v názvu
mám rovnaký problém. Môj iPhone nevie nájsť žiadne bluetooth zariadenie (notebook win 7, win 8 a ani dva androidy). V čom je problém? Android vidí iPhone, ale spárovanie nejak nefunguje
Shwollo píše:ako mám zdieľať internet ak ich nespárujem?
A k čemu máš wifi? udělej z iphonu wifi hotspot a pak se k němu připojíš.
A kdyz zapneš hotspot, dáš možnost jak přes BT tak wifi a když se Droidem pak přes BT připojíš k tomu iphonu, tak se net nezačne sdílet pokud ne tak se připoj přes wifi. U toho BT mám pocit že stači zaptnou tu sdílení přes BT a pak se k tomu iphonu připojit, ne ja párovat a pak zapínat sdílení.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi