Hlasitost Home Buttonu záleží na tom, pod jakým úhlem ho stisknu. Ohledně Power Buttonu - ten mi taky šterchá, když s mobilem zaštěrchám. Při běžné manipulaci jinak ne. Jsem tak trochu na vážkách, zda to mám nebo nemám řešit. Říkám si, je to kov na kov, malá vůle, tak proto. Zase na druhou stranu, pokud to nedělají všechny modely 5s. Power Button u iPhone 5 neštěrchá, že? Jesti to je tím, že řešili jinak fotoaparát. Já nevím.
Jinak jsem ale hodně spokojenej, peněz určitě nelituji. Mám 32 GB. Docela rychle se to zaplňuje, ale to asi jen ten první pocit po nainstalování všech potřebných aplikací, natahání hudby atd. Ale připlácet oproti základu 5 200 Kč za 48 GB. Tak jsem si říkal, že 32 GB bude určitě stačit, těch 2 600 Kč oproti 64 GB raděj dám do 1,5 TB externího disku a budu se trošku krotit, i když na běžné používání to bude určitě stačit. Nic tam skladovat zbytečně nebudu.
S baterkou problém nemám, při běžném používání vydrží den úplně v poho. Včera po 5 hodinách využití jsem byl na 50 % (internet na Wifi, Facebook, fotky, videa, trochu iPhoto a iMovie...)
Tak jsem se vykecal a jdu se kochat nad fotkama z dnešního krásného dne na horách pořízené iPhonem
http://imageshack.com/a/img268/4572/fsxe.png