Tak jednoznačně -Proximity Sensor Power Flex Cable Ribbon BDY Fit For IPhone 4G -Headphone Audio Jack RibbonVolume Power Flex cable For BDY iPhone 4G Oříšek bude v blesku tam bude problém na kameře protože blesk je součástí kamery. -Original Apple iPhone 4 4G Kamera LED, 5 Megapixel Náklady cca při nákupu za USD kamera 10USD, slušnější flexy po 5-8USD.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Takže konečne som vymenil power button flex a jack flex a všetky moje problémy okrem jedného zmizli. Stále mám problém s proximity senzorom. Display bol menený a počul som, že práve vtedy sa objavujú problémy s týmto senzorom. Viete mi poradiť nejaký fix ?
Pokud jsi měnil bílý LCD u iPhone tak jediné co u tohoto LCD pomuže je vytvořit z černé izolační pásky čtvereček s dvěma malými čtverečky velikosti a rozteči čidel. a nalepit jej na přímo na čidla. Pokud toto nepomůže tak další možnost nalepit na čidla pásku a tu jemně počernit fixen. V případě černého LCD stačí nalepit černý čtvereček.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Jak bylo psáno výš, já to dělám trochu jinak. Stačí ti 1mm široký jednostranně lepící těsnící pěnový pásek (hodně to bylo například u Nokií zevnitř na předních krytech je to vlastně kvůli prachu) a cca 3-4mm dlouhý a asi 0,5mm vysoký. Nalepíš to mezi senzory co jsou na přední straně ještě než tam dáš digitizer s lcd, je třeba je odclonit pak ti bude chodit je to tím, že lcdéčka jsou vyšší a nedolehnou tak jako ty originální. Dělal jsem jich už kopu.
iPhone 2G 8GB - probíhá renovace.... iPhone 3G 16GB iPhone 4 16GB Black iPhone Xs 64GB Gold IPad 2 16GB White IPad Air 16GB Space Grey