Paper keyboard
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Paper keyboard
https://itunes.apple.com/us/app/paper-k ... mpt=uo%3D8 tady stáhnout a tady popis http://www.app-magazin.cz/16-iphone-5/v ... a-z-papiru . Můžete mít před sebou klávesnici a psát z papíru ,na to jsem fakt koukal. Snad se vám to bude líbit. 

-
- Host
Re: Paper keyboard
Skúšal som to ešte včera
a funguje 100%

-
- Klub čistého iOS
Jo, vypada to zajímavě, ale asi jsem asi úplně tupý. Absolutně nevím, jak to používat. Stáhnul jsem app, zapnul, vytisknul klácesnici z jejich stránek, postupuji podle návodu. A nic. Chtělo by to nějaký návod srozumitelný i pro takové tupce, jakým jsem i já... 

Apple hračky
-
- Host
No, tak nějak jsem nepochopil na co to je... Text na tom psát nejde, jen hrát jejich hry s písmeny. A navíc po pár odehraných hrách mi to už nenechá žádnou zahrát a hned vyskakuje "Game over". Nevím co s tím...
EDIT:
o jinak kdyby někdo chtěl, tak moje ID je 216472261, ale vůbec nevím, na co to je...
EDIT:
o jinak kdyby někdo chtěl, tak moje ID je 216472261, ale vůbec nevím, na co to je...
Naposledy upravil(a) iTukan dne úte lis 12, 2013 10:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty, sloučeno
Důvod: nedělej doubleposty, sloučeno
iPhone 4 32GB black
MacBook Pro Retina | 2,3 GHz | 8 GB | 256 GB SSD | GeForce GT 650M
Time Capsule 2TB
iPhone 4S 32GB black
MacBook Pro Retina | 2,3 GHz | 8 GB | 256 GB SSD | GeForce GT 650M
Time Capsule 2TB
iPhone 4S 32GB black