tie z eBayu su sice na dotyk prijemne, avsak odolnost nula bodov, uz po nalepeni a vytlaceni bublin mala skrabance.. som vsak velmi zvedavy na tie SGP, cital som na nich vela pozitivnych reakcii, uvidime
ked pridu tak napisem
ked pridu tak napisem
iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3filletzz píše:Při zakoupení nového iPhonu 4S jsem hledal nějaké nové tipy na fólie, ale nakonec jsem skončil u již mnou odzkoušené, podle mě nejlepší - antireflexní BoxWave.
Pár lidí se tu ptalo na zkušenosti, tak tedy: pokud vám vadí odraz světla na displeji, už nebude a nepřekáží jak očím, tak prstům. Bez ní jsem měl taky problémy s otisky prstů a musel jsem displej čistit každou chvíli, teď stačí jednou za tejden.
Koupil jsem ji přes Aukro za 250,- a přišla hned druhej den od objednání. Příjde mi to docela fér! Z Ameriky příjde za tři dny za 30 doláčů.
Aktualizováno: momentálně za 199,-!!!
http://aukro.cz/show_item.php?item=3082569277

Phase píše:zatial mam nalepene na iPhone docasne lacne eBay folie kym mi nepridu SGP Ultra Crystal..
tie z eBayu su sice na dotyk prijemne, avsak odolnost nula bodov, uz po nalepeni a vytlaceni bublin mala skrabance.. som vsak velmi zvedavy na tie SGP, cital som na nich vela pozitivnych reakcii, uvidimeked pridu tak napisem
.. teď mam na iPhonu 5 přední folie od Belkin, na záda mam objednané opět od SGP, rovnou jsme vzal balení kde jsou folie nejen dozadu ale i dopředu, to se využije
Jinak s Belkinem (vpředu) jsem taky spokojený, neplánuju ju strhnout.
objednal som inak uz dufam originalne sgp na ip5 z USA, tento seller vyzera uz dobre tak som zvedavy.. S postovnym stali 13€ necelych
iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3

iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Dadly píše:zdravim, mam na svem iphonu 5 folii spigen asi za celkem slusnou sumicku, nefunguje mi vsak nove tlacitko on/off a telefon davam na reklamaci, bylo mi receno ze mi bude s nejvetsi pravdepodobnosti vymenen telefon a tak premyslim jestli je mozne tuto folii sundat a znovu aplikovat jiz na vymeneny iphone. mam ji totiz na telefonu jenom asi 2-3 mesice a nechce se mi zbytecne kupovat znova, mate nekdo s timto zkusenosti ?

http://imageshack.us/photo/my-images/46/s9fo.jpg/

)

Mohu teď jen dát k dobru první dojmy z Anti Shock folie pro iPhone 5. Po 2 týdnech ani náznak odření, nebo škrábance (sorry, ale mám ji jen 2 týdny
). Subjektivní dojem je, že barvy jsou takové nějaké lepší, ale to může být i jen tím, že to je antireflexivní folie a tak mě neruší odražené světlo. Co si ale fakt pochvaluju, je způsob nalepování, viz. video.
Martas12 píše:Ahojte, je lepší mít foliii ultra fine nebo ultra crystal? Kterou by jste mi doporučili? Děkuji