Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nevim jestli to patri zrovna sem, ale snad ano.Zajima me jestli jsou treba nejaky stranky, ktery hlidaji zajimave aplikace a daji info kdyz je nejaka normalne placena aplikacka zrovna FREE.
AppShopper je asi nejlepší. Mají i aplikaci, která tě upozorní, když je tebou zvolená aplikace ve slevě nebo dokonce zdarma, upozornění si můžeš nechat posílat i emailem.
Mě nejvíc vyhovuje App zapp. Líbí se mi, že každý den vyberou cca 10-20 aplikací, které jsou ve slevě a pak dalších 10-20 nových, které jsou zajímavé. Lze si nechat poslat upozornění na slevu (mail, notifikace). Mají i rating aplikací, podle kterého se často řídím, jestli vůbec budu instalovat (thumbs up, thumbs down - používá docela dost lidí). Appshopper jsem taky měl, dobrá appka, ale už ji nepoužívám.