Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
-
- Mírně pokročilý
Re: Vyšel iOS 7.0
2L8: počasí je tam nyní v iOS 7 pouze v textové formě. Předpověď s ikonami jako byla v iOS 6 už není.
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Senior uživatel
Golf píše:A jak je na tom iPad 2? Má to cenu tam instalovat? Když se tedy povypínají různé blbosti... Tahle vlastnost mě docela láká. Je pak normálně použitelný? Nerad bych pak řešl návrat zpět, pokud vůbec bude možný.
Ipad 2 bezi uplne v cajku. Vse krasne rychle, akorat v nastaveni kdyz prepinam urcite blbiny, co sahaji vic so systemu treba pul sec pracuje.
Zadny serepeticky jsem nevypinal, animace plynule, krasn. Moc spokojen:)
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
-
- Klub čistého iOS
Re: Problemy v iOS 7
V appstore - updates dříve po stažení updatu ta updatovana aplikace ze seznamu zmizela, nyní tam zůstává . No, budiž.
Apple hračky
-
- iPhone expert
JanGottwald: no uz viem kde bola chyba
mne vobec nezobrazovalo info o pocasi, ale lokalizacie pomohli
potom som ich vypol a uz to ide vpohode ...
Inak odporucam okrem cisteho nahrania iOS 7 a spatne zalohy, ktoru date naspat, aspon resetovat vsetky nastavenia .. Mne to pomohlo v buggoch, teraz ide uplne perfektne.
DALSI TIP: AKO VYPNUT PARALLAX EFEKT:
Nastavenia - vseobecne, pristupnost - obmedzit pohyb a zapnut na on
http://ios.wonderhowto.com/how-to/disab ... e-0148683/

Inak odporucam okrem cisteho nahrania iOS 7 a spatne zalohy, ktoru date naspat, aspon resetovat vsetky nastavenia .. Mne to pomohlo v buggoch, teraz ide uplne perfektne.
DALSI TIP: AKO VYPNUT PARALLAX EFEKT:
Nastavenia - vseobecne, pristupnost - obmedzit pohyb a zapnut na on

http://ios.wonderhowto.com/how-to/disab ... e-0148683/
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Mírně pokročilý
Trochu OT: Nechápu smysl toho vypínání Polohových služeb, nebo čehokoli jiného co nemá nějaký určitý smysl. Já nevypínám vůbec nic (kromě Bluetooth který vůbec nepoužívám) a pak nemusím řešit problémy s "ořezanou" funkčností telefonu. Jednou mám smartphone s plno funkcemi a nechci přece, aby se jejich vypnutím dostal zase na úroveň Nokie 5110 a nebo v potřebný okamžik zase něco zapínat. Nedávno jsem se takhle smál známému, co došel se Samsungem Galaxy S4 s 2 GB RAM a když jsem mu vlezl do počasí, tak si pak po mě schválně vyvolal multitasking a ohromnou aplikaci co zabírala 4 MB manuálně odpálil, aby přece neužírala ty systémové prostředky...
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
-
- Host
Re: přechod z IOS 6 na IOS 7 - špatně fungující psaní
Nastavení / Obecné / Obnovit / Obnovit všechna nastavení
... a hotovo
, odzkoušeno, měl jsem stejný problém na IP 4
... a hotovo

-
- Sponzor 2014
OT: Suhlasim JanGottwald. Ja nesuhlasim ani s tymi DFU restore a podobnymi hlupostami. Od prveho iPhoneu som vzdy robil klasicky update na novy iOS a nikdy som nemal problem. Zaujimave vsak bolo, ze ostatni, povacsine ti, co robili rozne DFU restores, restore bez zalohy a pod mali problemy 
Takiso vypinanie 3G, polohovych sluzieb, znizenie jasu na minimum, atd, ja tomu nerozumiem... To si mozem kupit Aligator a telefonovat

Takiso vypinanie 3G, polohovych sluzieb, znizenie jasu na minimum, atd, ja tomu nerozumiem... To si mozem kupit Aligator a telefonovat

MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Moderator fóra
Už to tady bylo psáno mnou i se screenshotem, zůstává to jako seznam, takže vidíš zpětně jaké app byli aktualizovány.
Opravdu nechápu že tohle někdo řeší, v čem to má vliv na funkčnost?
Opravdu nechápu že tohle někdo řeší, v čem to má vliv na funkčnost?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Host
iOS7 spotlight
ako sa dostanem k spotlight vyhladavaniu v iOS7? potiahnutim plochy do prava ako v iOS6 to nefunguje.
Dakujem
Dakujem
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát zář 20, 2013 6:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nezakládejte kvůli každé prkotině nové téma, sloučeno.
Důvod: Nezakládejte kvůli každé prkotině nové téma, sloučeno.
-
- Klub čistého iOS
Stiahni plochu dole!!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Klub čistého iOS
Prečo restore??nechápem!?
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Host
JanGottwald píše:Jeka: bylo to z iOS 7 kompletně odstraněno...
mám tady kámošku s iOS 7 a fakt to tam není ..docela mi to tam chybí.. třeba to tam někdy časem přidají zpět..
-
- iPhone expert
Byeen: ja som robil vždy restore aj cez DFU mód a vždy bol update úplne čistý a funkčný a v pohode.
takze nie je s tým problém.
Edit: našiel som výborne apps na parallex pozadia - dynoramic alebo pano wp
Dosť dobre vyzerajú a fungujú ako obyčajne wallpapers.

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Re: Vyšel iOS 7.0 - zkušenosti, chyby, rady
Co som si ja vsimol ine chovanie (mozno chybu?) na mojom iP5.
Automaticky jas. Na ios6 fungoval konecne tak, ako by kazdy chcel. Cim viac okolneho svetla, tym jasnejsi display. A pekne rychlo reagujuci. Naopak, pri ztmavnuti - display pekne rychlo pohasol.
A na ios7 zase problem s pohasinanim. Pohasina, ale malo a dlho to trava. "pomoze" iba zamknut a odomknut. Vtedy sa jas upravi hned.
Ako to mate vy?
Automaticky jas. Na ios6 fungoval konecne tak, ako by kazdy chcel. Cim viac okolneho svetla, tym jasnejsi display. A pekne rychlo reagujuci. Naopak, pri ztmavnuti - display pekne rychlo pohasol.
A na ios7 zase problem s pohasinanim. Pohasina, ale malo a dlho to trava. "pomoze" iba zamknut a odomknut. Vtedy sa jas upravi hned.
Ako to mate vy?
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Sponzor 2014
2L8 píše:Byeen: ja som robil vždy restore aj cez DFU mód a vždy bol update úplne čistý a funkčný a v pohode.takze nie je s tým problém.
A tebe funguje panorama WP? Lebo mne to nejde nejak a ak dobre viem, tak to nejde nikomu. Ale moc som to nesledoval, tak som si neni isty.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPhone 5 white, 64GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Senior uživatel
-
- Klub čistého iOS
iOS 7 Aktualiziacia obsahu aplikacii na pozadi, ako funguje?
Zatial sa mi to nepodarilo nikde najst.
Ide mi o to, co sposobuje (spravanie sa aplikacii) tato funkcia v aplikaciach v porovnani so starsimi iOS. Vie to niekto vysvetlit?
Podla popisu aplikacia pracuje aj na pozadi. Cize to je nieco ako uplny multitasking?
Zaujimalo by ma to, ze ak to vypnem, budu sa aplikacie spravat tak ako doteraz v starsich ios? Lebo vybrane aplikacie vedeli fungovat aj na pozadi - napr. navigacie a pod.
Skusal som napr. aplikaciu runkeeper a tej bolo uplne jedno, ci som jej to dovolil, stale fungovala ako doteraz. T.j. aj ked bola na pozadi, a telefon zamknuty, tak zbierala data a cestu.
Alebo tato funkcia nie je az tak o multitaskingu, ale len o tom, ze ci je povolene aplikaciam na pozadi stahovat data z internetu a nie cakat na push a obnove dat az pri jej vyvolani?
Dakujem
fakt musíte kvôli každému dotazu všetci zakládať novú tému, nový topic?!?!? Je tu téma iOS 7, tak dávajte dotazy sem a jie zakládať nové a nové témy! Toto je upozornenie pre všetkých, doteraz sme tu zlúčovali sem, len nás ešte ďalej štvite a budeme to všetko mazať! Marek
Ide mi o to, co sposobuje (spravanie sa aplikacii) tato funkcia v aplikaciach v porovnani so starsimi iOS. Vie to niekto vysvetlit?
Podla popisu aplikacia pracuje aj na pozadi. Cize to je nieco ako uplny multitasking?
Zaujimalo by ma to, ze ak to vypnem, budu sa aplikacie spravat tak ako doteraz v starsich ios? Lebo vybrane aplikacie vedeli fungovat aj na pozadi - napr. navigacie a pod.
Skusal som napr. aplikaciu runkeeper a tej bolo uplne jedno, ci som jej to dovolil, stale fungovala ako doteraz. T.j. aj ked bola na pozadi, a telefon zamknuty, tak zbierala data a cestu.
Alebo tato funkcia nie je az tak o multitaskingu, ale len o tom, ze ci je povolene aplikaciam na pozadi stahovat data z internetu a nie cakat na push a obnove dat az pri jej vyvolani?
Dakujem
fakt musíte kvôli každému dotazu všetci zakládať novú tému, nový topic?!?!? Je tu téma iOS 7, tak dávajte dotazy sem a jie zakládať nové a nové témy! Toto je upozornenie pre všetkých, doteraz sme tu zlúčovali sem, len nás ešte ďalej štvite a budeme to všetko mazať! Marek
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
-
- Host
Ahoj všem,
změnil jsem si tapetu na dynamickou, ale nelíbí se mi a chci zpět výchozí. Ta ale v nabídce není.
Jak jí tam dostat kromě smazání iphonu?
změnil jsem si tapetu na dynamickou, ale nelíbí se mi a chci zpět výchozí. Ta ale v nabídce není.
Jak jí tam dostat kromě smazání iphonu?
-
- Moderatorka fóra
Unown - ano jdou, kdyby ses podíval o stránku zpět, našel bys tam na to video, jak na to.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
iOS7 pomoc prosím vás pekne.
iOS7 mi vymazal všetky fotky všetky kontakty na mobil všetky potrebné dokumenty . Máte prosím vás tiež taktu skúsenost že ste museli stiahnuť iOS 7 (ktorý som ani nechcel sťahovať )pretože by nešlo používať telefón na volanie ... Mám 4s a stalo sa to tak že mi začal sťahovať iOS 7 do iPhonu a napísal mi mobil že stala sa chyba že to nevie stiahnuť tak som mal jedinú možnosť a musel som použiť tlačítko "restore" .. Áno možno je to moja chyba ale nemal som pochýb že niečo takéto sa môže stať že mi vymaže úplne všetky fotky a všetko čo som mal iPhone .. Mám chuť ho vyhodiť von oknom a rozmýšľam že ďalšia kúpa to už nebude od Apple sklamal má celý iOS 7 .. Ďakujem za pomôcť a za rady
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne sob zář 21, 2013 8:03 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přečti si pravidla fóra, sloučeno do již existujícího tématu, není třeba zakládat nové.
Důvod: Přečti si pravidla fóra, sloučeno do již existujícího tématu, není třeba zakládat nové.
-
- Host
iOs7 se nemohl stahnout sam od sebe!! A ty nedelas zalohy?)) Aspon na icloud? Napr. ja kdyz dam tel. na nabijecku a je na wifi tak se mi sam zalohuje na icloud.
iPhone 5s 16GB - Space grey
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
-
- Moderator fóra
Steel:
Jelikož se na nic neptáš, tak ti odpovím takto...
Nic se nestane samo
- nezačne se nic stahovat (mohl jsi aktualizaci odmítnout)
- pak se nezačne nic instalovat
- nezačne se nic zálohovat. když si zálohu neuděláš
Jestli tedy nemáš zálohu svého vlastního telefonu, případně jsi ho nesynchronizoval s icloud, tak jsi opravdu o všechno přišel.
Jelikož se na nic neptáš, tak ti odpovím takto...
Nic se nestane samo
- nezačne se nic stahovat (mohl jsi aktualizaci odmítnout)
- pak se nezačne nic instalovat
- nezačne se nic zálohovat. když si zálohu neuděláš
Jestli tedy nemáš zálohu svého vlastního telefonu, případně jsi ho nesynchronizoval s icloud, tak jsi opravdu o všechno přišel.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Anndy: Je to u app které pracují aniž by byly otevřené nebo pokud je telefon zamčený.
Vesměs app používající GPS, pokud se tohle vypne, tak app typu Runkeeper, Nike+ sice na pozadí fungují ale vypne se po čase GPS, takže to měří čas ale už to nezaznamenává trasu a hodnoty.
Co jsem se koukal, tak tam mám app hlavně využívající GPS.
Vesměs app používající GPS, pokud se tohle vypne, tak app typu Runkeeper, Nike+ sice na pozadí fungují ale vypne se po čase GPS, takže to měří čas ale už to nezaznamenává trasu a hodnoty.
Co jsem se koukal, tak tam mám app hlavně využívající GPS.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Host
mám naistalovaný ios7, při psaní jakých koliv textů dělá problém. Kouše se a nemohu správně psát. chtěl jsem se zeptat, že bych ho zkusil přeinstalovat. jestli není nějaká chyba. děkuji za pomoc.
-
- Host
FB a Kalendář
Vždycky se mi ukazovali události co jsem měl na FB i v kalendáři a už ne. iOS 7
co s tím? díky
co s tím? díky
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne sob zář 21, 2013 10:40 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno, není třeba zakládat každé téma zvlášť, je to v tomto tématu řešeno, pročti si ho.
Důvod: Sloučeno, není třeba zakládat každé téma zvlášť, je to v tomto tématu řešeno, pročti si ho.
-
- Host
Hele, zkus NASTAVENÍ - FACEBOOK - Kalendáře.
iPhone 5s 16GB - Space grey
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
iPod Shuffle 2GB - Gold
Retina Macbook Pro 2014
-
- Host
všiml si někdo že se celkově mobil nabijí do plna déle než na iOS 6 ?
pokud to tady už někdo psal tak se omlouvám
pokud to tady už někdo psal tak se omlouvám
iPhone 6 64 GB space grey
MacBook Air 13' early 2015
history: iPhone 5S, 5, 4S, 4, 3GS, 3G
-
- iPhone expert
Kicin: a na čem jsi to sledoval? Battery doctor nebo tak?
-
- Host
TDa: zatim jsem to řešil jen pozorováním ty 2 dny, vyzkouším, ď.
iPhone 6 64 GB space grey
-
- iPhone expert
Ach jaj, čo vy s tým stvarate? Veď úplne vpohode sa mi nainstaloval najnovší iOS. Ale ja som ho inštaloval tak, že som hodil IP do DFU módu a iTunes mi automaticky ponúkol aktualizáciu. Predtým som si všetko dal zosynchronizovat a mám všetko aj nastavenia, fotky, kontakty, budíky aj poznámky. No všetko mám naspäť. Neviem prečo vyplakavate, keď to normálne ide.
s tým našom je to vpohode. Mne funguje v tmavých aj svetelných podmienkach normálne a rýchlo. Veď keď Vám robí problémy, normálne si resetnite v nastaveniach všetko na povodne a máte po problémoch. Ja som tak urobil a neblbne to. Dokonca aj to, že sem tam sa mi zasekavali fotky, keď som ich prezeral, no teraz žiadny problém. Ak chcete dobre parallax pozadia, tak behnite do témy čo som založil, do tém, pozadí a ikon ... Sú tam nejaké odkazy, ale aj keď nemáte špeciálne take wallpapers, stačí mat väčší obrázok, môže byt aj panoramatický, to nevadí, že je väčší a funguje to nádherne!
tak smelo do toho, má to určite individuálne na každom zariadeni buggy, ale funguje to určite.

-
- Host
barri píše:Hele, zkus NASTAVENÍ - FACEBOOK - Kalendáře.
To všechno mám zaplý
-
- Host
Helfne mi niekto ? mam problem s aktualizaciou ipadu mini na ios7 proste stale vyhladava aktualizaciu softwaru ale nevie ju najst nechal som to tak aj niekolko hodin ale stale nic
-
- Mírně pokročilý
iOS 7 oznamovaci centrum - zitrejsi udalosti
Ahoj. Oznamovaci centrum mi prestalo ukazovat udalosti na zitra. Nema nekdo stejny problem ?
Naposledy upravil(a) iTukan dne sob zář 21, 2013 4:24 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto, nemusíte zakládat na každý dotaz nové téma
Důvod: přesunuto, nemusíte zakládat na každý dotaz nové téma
-
- iPhone expert
Nainstaluj si najnovsi iTunes a skus v pomocnikovy davat stale hladat aktualizacie .. niekolkorat a malo by ti to vyhodit novy iOS ... nedavaj to cez OTA, nebudes ho mat taky cisty ...
-
- Klub čistého iOS
vsimli jste si, ze pokud chcete poslat obrazek mailem, tak uz nestaci jen tapnout vlevo dole na ctverecek? ze musim zase cvakat jak stupido vickrat nez je nutne?
-
- Moderator fóra
Jak to myslíš? Vyberu obrázek, kliknu vlevo dole na čtvereček, určím že ho chci poslat mailem a otevře se mi zpráva s mailem a již vloženým obrázkem. Co bylo jinak?
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Host
Re: Ios7 a email
Pomohlo připojení na samotný poštovní server a znovunastavení. Teď je to v poho.
-
- Host
Pro všechny, kterým chybí výchozí pozadí z ios6: řešení je věru jednoduché. Stačí si pozadí vygooglit, nahrát do iph a pak jej nastavit.