Bobo17 píše:na 4S a 4 se vůbec nehodí ..jsou to už veteráni přece jenom
Co to plácáš? 4S se stále prodává se zárukou. Je to nový telefon, ty veteráne....

Bobo17 píše:na 4S a 4 se vůbec nehodí ..jsou to už veteráni přece jenom

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
volprecht píše:Tak jo, iTunes si FW stáhlo a hned po začátku instalace napsalo chybu 3194 :-O

Bobo17 píše:Tea Racer
4 a 4S jsou už starší stroje
4S s 8 GB si může koupit jen blázen max se hodí jako pracovní phone
Já osobně bych si 8GB v životě nekoupil už nyní se mlátím do hlavy, že jsem vzal jen 16GB
a navíc kamarád má 4ku a je pomalý, zasekává se ..A4 procesor je už dědeček

)
Zatial velka spokojnost s iOS7 

elka píše:GM je sice totožné jako ostrá verze, ale údajně nebudou fungovat OTA updaty budoucích verzí stejně jako v případě iOS 6.
sysel píše:Zdarec,aktualizoval sem a ani sem nemusel delat zalohu.Okamzite mi naskocil ip do puvodniho stavu.Je to mone?cekal sem ze budu muset data obnovit a ono nic.

teraz sa mi to zda byt už vcelku vpohode
som s Applom nadmieru spokojný odviedli kus dobrej práce
inštalácia trvala asi 15 minut a stahoval som to 15 minut z linkov na remondpie dufam ze to mozem napisat 

je to tažké ale dá sa to 

taková blbůstka, ale potěší. To dřívě nebývalo , jen u JB . 
a este si musim zase zvykat na stlacanie homebutton dvakrat na vypinanie aplikacii uz som si zvikol na potahovanie zo spodu
ale jak pozeram tak je tam nahrada tak ze tam asi nebude fungovat teraz neviem ci : auxo alebo zephyr ??

netvor píše:zatial spokojnost,je to trochu farebnejsie ale v poho,len ma trochu sklamalo to ze tam nedali ku kontaktom aj blokovanie hovorov. napriklad ako iblacklist.tak ze zase mozem cakat na JB