mentorek: U Routie jsem se snažil optimalizovat spotřebu baterky co to šlo, ale do budoucna mám v plánu použít nové API co funguje na iPhonu 5, které umožňuje zpozdit ty updaty lokací a poslat je tam až naráz když se aplikace dostane do popředí. Prý to umožní ušetřit až 40% baterky, ale nemám iPhone 5, takže to bude muset ještě počkat (bez testování si tohle netroufám použít). No a k nastavování vzdálenosti: momentálně je to 10 metrů, a to je na procházky skoro málo, takže do budoucna tam budou ještě změny v tom, že se to bude měnit za běhu podle toho jakou aktivitu to rozpozná (nejspíš podle průměrné rychlosti). Ale dát tam přímo nastavení pro tohle se mi nezdá jako dobrá varianta, ideálně lidi nemusí vůbec trápit jak daleko ty body jsou (ani že to je z bodů), stačí když to 'prostě funguje' (a taková je taky filozofie Routie).
buci:
- Facebook nebo Twitter je potřeba pouze k přihlášení, potom už můžeš trať nahrát a na žádnou síť jí nesdílet. (Pomocí "Upload" - viz odpověď ananasovi).
- Vygenerovaný link - to je problém u přesměrování na subdoménu pomocí DNS nastavení u GoDaddy. Někdy to funguje, někdy ne a upřímně nechápu proč, ale pokusim se o tom co nejdřív něco zjistit a vyřešit to, protože to takhle zlobí celkem často.
- Webové rozhraní - ano, je to takové jednoduché, je to přece jenom 1. verze a mám dost omezené 'resources' a také čas, takže to bude chtít trpělivost. Nechci to přeplácávat jako ostatní, ale ty grafy tam určitě plánuju přidat. Jinak to že je to jednoduché byl taky záměr a myslím si že i plus, např. ta fullscreen mapa je věc, kterou většina konkurenčních služeb nemá a nebo se k ní musí nějak složitě dostávat.
- graf s časem - to už jde i v současné verzi, ale je fakt že to je trochu "schované". Když máte zobrazený graf a přejedete po něm prstem, tak ten špendlík který se zobrazoval na mapě k té pozici tam po "puštění prstu" z toho grafu zůstane. To není chyba ale záměr. Poté totiž můžete na ten žlutý špendlík tapnout, a zobrazí se vám callout kde je mimo jiné i čas. Poté, když pojedete znova tím prstem po mapě, tak tam ten callout zůstane a údaje v něm se budou měnit podle aktuální pozice prstu (včetně toho času).
Díky vám oboum za vyjádření! Kdyby vás napadlo cokoliv dalšího, neváhejte mi napsat.