Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Konečně kvalitnǐ aplikace. Jen se mi nelíbí bílo-černé zbarvení dané aplikace, ta od Appli je hezčí, avšak ve funkčnosti je to skvělé.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
"Kto už by kedy chcel pozerať YouTube na iPade." – zamestnanec Googlu zodpovedný za túto app
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Coze? Ty prehravas videa na pozadi? Uff . Pokud to pouzivas k prehravani pisnicek na pozadi, tak tu aplikaci pouzivas k necemu, k cemu vazne neni urcena .
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
mnoho krat je niekde link na nieco co ma len zvukovy charakter ale daju to na youtube a to mam mat cely cas youtube app zapnutu, ked to ma 10 minut? Ja chcem tu aplikaciu pouzivat na to iste na co som pouzival tu staru a to nemozem. To ze ty zozeries vsetko co ti ponuknu je tvoja vec, ja a mnoho ludi v mojom okoli to bere ako velke minus.
Pr3dator píše:"Kto už by kedy chcel pozerať YouTube na iPade." – zamestnanec Googlu zodpovedný za túto app
zdroj? toto nemohol povedat nikto normalny
To bol vtip, ale faktom je, že app je iPhone only .
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Na redmondpie.com psali že nový update pokud máte JB může dělat problémy. Tak raději ať neaktualizujeme.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Funguje to někomu na iPhone 5 iOS 6.1.2 JB a jaká verze. Děkuji
mě jede na iOS 6.1.2 JB, jen verze 1.2.1, teď jí mám zazálohovanou a aktualizaci na 1.3.0.5707 ignoruju, počkám na vyšší a ani pokud pak to nepůjde, zase vrátím 1.2.1 ..