No tak ja psal, ze bez SIM nejede jen volani/SMS a EDGE/GPRS a tys na to reagoval, ze je to to samy, jako kdyz zapnes mod letadlo. Coz ale neni pravda, protoze kdyz zapnes mod letadlo, tak nefunguje spolecne s tim vyse uvedenym ani Wi-Fi.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Na zaciatku som pisal, ze som skusil 3 funkcne SIM-ky. Ani jednu nevidelo.... Uz je to v poriadku, dal som to opravit Dannymu2. Bola to hardverova chyba, odlomilo sa nejake cidlo na citacke SIM v iPhone. Uz je to OK. Opravil to za hodinu a par korun. Odporucam ho.
NO SIM se objevuje i pri sednuti si na tel v zadni kapse, doporucuju vyhnout trochu suplik, nebo podelpit simku. nejspolehlivejsi je ale VYNDAT ZANDAT, restart ani restore netreba.
Já mám podobný problém. Akorát mi to nepíše žádná sim karta, ale vypadá to jako kdybych neměl signál. Nepomohl ani restore, ani vyyjmutí sim kaarty a ani ziphone. Nevíte někdo co s tím??, nechtěl bych to nechat opravovat(hardware)
Obvykla rada > kompletni restore a reset vsech nastaveni .. Pokud nepomuze, je nejpravdepodobneji v pytli bud cely baseband (je funkcni bluetooth?), nebo treba napojeni na interni antenu, tezko rici ..
Kde pak me se to take takle chova... sim karta v jinem mobilu plne funkcni... jen v iphonu se to proste nedari... vse se tvari jako v modu letadlo:( vazne nevim co s tim delat....