Zdravim,
nějaký čas jsem používal Photoshop Express a byl jsem s ním nadmíru spokojený, zejména s funkcní Reduce Noise, kterou jsem musel zakoupit za 4,49 eur. Po restoru a následném nainstalování PS, jsem vyzván k znovu zakoupení této funkce. Jsem nucen ji znovu zakoupit nebo ji mohu nějak znovu aktivovat v iTunes účtu? Když jsem ji už jednou zakoupil...
Popřípadě se Vás zeptám zda nevíte o nějaké app ve které je funkce Reduce Noise, je to vyčištění fotky od šumu atp.
Díky všem!
Náhrada za Photoshop Express
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
@solokaprik
- Mírně pokročilý

Náhrada za Photoshop Express
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
-
ipho4S
- Sons of Jailbreak

Re: Náhrada za Photoshop Express
Nie , nemusis ju znovu kupovat, kľudne klikni na kúpit a vyskoci okno ze produkt uz máš kupeny a doplnok sa nainstaluje,... tiež som sa poprvy krát zlakol co to ma byt 

iPhone 8 plus 256GB
-
@solokaprik
- Mírně pokročilý

Re: Náhrada za Photoshop Express
Díky!
nechtěl jsem platbu potvrzovat, bál jsem se že se to ztrhne znovu, ale ukázalo se že ne tak super 
nechtěl jsem platbu potvrzovat, bál jsem se že se to ztrhne znovu, ale ukázalo se že ne tak super 
Apple iPhone 5 16GB - black