Ty mas mini 3g?

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

. Skor keby sa dalo spravit aby si aplikacie nainstalovali z itunes a len savy a data by sa natiahli z cloudu. Ked dam nainstalovat vsetko nacisto a potom dam obnovit zo zalohy z cloudu co to spravi?

..Ted tam je jen kolem 70MB takže se bojím, že mu začne docházet dech.Je to vlekej žrout. A příjde mi, že se i rychleji vybíjí
...Někdo podobné zkušenosti?

a co baterka?

rallydavid píše:A přitom lidi tady psaly že rychlostně je na tom dobře ne-li lepe jak iOS 5. Jako je pravda že zatím nepocituju v systemu rozdíl, ale nechci to pak třeba vidět v nějaké aplikaci. Co jsem občas zažil s 5kou tak v 6 to už asi bude uplně padata co baterka?

Přitom ze 4ky na 5ku nebyl ve využití RAM téměř žádný rozdíl...mohli si s tím trochu víc pohrát, přeci jen 6ka neni nic zas tak rozdílného...No nechám to tam ještě chvíli a uvidím...Slimák píše:Ano, to maji i vsechny starsi iPady, kdy pres standardni USB pisi, ze se nenabiji, ale neco malo tam tece a je to neefektivni. Takto to funguje celou dobu a nic se nezmenilo. Jsou ale notebooky a zakladni desky, ktere maji v pripade nabijeni mobilnich zarizeni zvyseny vykon. Sam mam na desce Asus Maximus Gene vyhraneny jeden USB konektor pro efektivni nabijeni techto zarizeni, ale nikdy jsem to nepouzil
Jorgas: mam iPad 4.gen a napis, ze se nenabiji tam mam.
Sent from my iPad 4 using Tapatalk

Lukáš Valenta píše:Závidím tu baterku, já mám využití max. 6h

seamaster píše:Lukáš Valenta píše:Závidím tu baterku, já mám využití max. 6h
Ako ho vyuzivas, 6H mi prijde fakt malo, ja sa dostanem na 10 - 12h bezneho vyuzivania, maily, foursquare, whatsapp, facebook a niekolko hovorov, samozrejme, ked diskutujem priebezne ceky den na whatsapp, ide to dole rychlo
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/
a to mám skoro všechna oznámení, apod. vypnuta.