Nelze se pripojit na wifi na Iphone 4
-
hudousek
Nelze se pripojit na wifi na Iphone 4
Ahoj lidi, muze mi nekdo poradit, mam problem na svem Iphonu 4, kdyz se pripojuji na wifi tak se zadam heslo a snazi se pripojit, potom ale napise ,,selhalo pripojeni k siti,, Jinde kdyz se pripojim venku tak mi to chodi bez problemu. Nevim zda neni problem s tom ze mam spatny signal, protoze si to jinak nedokazu vysvetlit. Signal mi jede pres GPRS nekdy se to vyhoupne na EDGE. Je to v nasi kancelari a budova je kovova takze ztrata tu asi nejaka je, ale nevim zda to ma mit i vliv na firemni wifi. Co na to rikate? Diky lukas
-
Marek
- Moderator fóra

Re: Nelze se pripojit na wifi na Iphone 4
Skus nastavenia, obecne, obnoviť a obnov nastavenia siete
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
hudousek
Diky za typ ale bohuzel se nic nezmenilo. Kdyby jste nekdo mel dalsi info tak mi napiste diky.
- rony
- Klub čistého iOS

na wifi routri vypnut vsetky ochrany a zabezpecenia. Skusit sa pripojit. Ak ide, tak na routri vratit jedno z nastaveni. Skusit sa pripojit, ak ide, zasa na routri vrati dalsie... a tak dokola az kym zistis, co konkretne vadi pripojeniu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
hudousek
Oki diky zkusim to. Jenom mi bylo divny jak je mozna ze kolega ma 3G a tomu to jde bez problemu a me ne, uz sjem si nevedel rady. Diky a zkusim.
-
abelardoo
pripojenie wifi
Dovolím si Vás požiadať o nasledovnú pomoc:
Mám iphone4 16 GB a viem ho bez problémov pripojiť na akúkoľvek wifi okrem mojej domácej. Rozozná ju, vypýta si heslo a po jeho správnom zadaní vypíše - nie je možné pripojiť sa k sieti. Skúšal som už všeličo vrátane obnovenia nastavenia sietí ale bez výsledku.
Na túto wifi sa mi iphone4 nepripojil ešte nikdy, iphone3 a ostatné veci na nu pripájam bez problémov.
Dík za pomoc
Mám iphone4 16 GB a viem ho bez problémov pripojiť na akúkoľvek wifi okrem mojej domácej. Rozozná ju, vypýta si heslo a po jeho správnom zadaní vypíše - nie je možné pripojiť sa k sieti. Skúšal som už všeličo vrátane obnovenia nastavenia sietí ale bez výsledku.
Na túto wifi sa mi iphone4 nepripojil ešte nikdy, iphone3 a ostatné veci na nu pripájam bez problémov.
Dík za pomoc
-
Marek
- Moderator fóra

Re: pripojenie wifi
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
Dr. Zoidberg
mne sa stalo teraz to iste mam ip 3g 8gb mam v izbe wifi a teda plny signal donedavna mi isiel normalne net na ip ale teraz nic vobec mi nejde ...pritom na ine siete sa mi pripojit da ... obnova nastaveni siete nepomohlo ...
-
MindTheGapCZ
Mám ten stejný problém, ovšem na Iphone 4S.
Včera (tj. 29.11.2011) jsem jej koupil, zapnul a nakonfiguroval. Wi-Fi v práci mi na něm normálně fungovala (5ti místné heslo při ověřování). V průběhu dne se mi vybila baterie a když jsem Iphone znovu spustil, Wi-Fi už nešla a stále mi opakuje chybovou hlášku - Nelze se připojit k síti "JMENO" .
Vyzkoušel jsem připojení na další tři Wi-Fi sítě a vše OK, jen tahle jediná neběží, i když původně fungovala!!!
Iphone jsem 3x vrátil do původního nastavení, obnovil i jen sítě 2x, zkusil jsem vytáhnout SIM kartu a stále stejná chyba.
Zároveň můj starý 3G na tuto Wi-Fi síť stále normálně reaguje a vše běží v pořádku.
Ví někdo něco konkrétního?
Včera (tj. 29.11.2011) jsem jej koupil, zapnul a nakonfiguroval. Wi-Fi v práci mi na něm normálně fungovala (5ti místné heslo při ověřování). V průběhu dne se mi vybila baterie a když jsem Iphone znovu spustil, Wi-Fi už nešla a stále mi opakuje chybovou hlášku - Nelze se připojit k síti "JMENO" .
Vyzkoušel jsem připojení na další tři Wi-Fi sítě a vše OK, jen tahle jediná neběží, i když původně fungovala!!!
Iphone jsem 3x vrátil do původního nastavení, obnovil i jen sítě 2x, zkusil jsem vytáhnout SIM kartu a stále stejná chyba.
Zároveň můj starý 3G na tuto Wi-Fi síť stále normálně reaguje a vše běží v pořádku.
Ví někdo něco konkrétního?
-
slimwarez
Ahoj, nejdříve jsem zde hledal odpověď, ale našel jsem ji s pomocí kolegy z IT.
V nastavení routeru je možnost nastavit šířku kanálu "Channel Width". Applovský zařízení neumí pracovat v šířce pásma 40MHz, ale 20MHz je naprosto funkční (10MHz ani 5MHz jsem nezkoušel). Doufám, že jsem pomohl.
V nastavení routeru je možnost nastavit šířku kanálu "Channel Width". Applovský zařízení neumí pracovat v šířce pásma 40MHz, ale 20MHz je naprosto funkční (10MHz ani 5MHz jsem nezkoušel). Doufám, že jsem pomohl.
-
lubinus
- Host

...doporucuji zkusit: v nastaveni routru nelezt MAC address a tu v napsat do nasatveni one dane wifi v iP u HTTP proxy dat auto a do URL zadat to co jste nalezli v roureru(u me to vypadalo takto C8:3A:35:1C:DC:D0) doufam ze vam to pomuze;)
-
h4nz3k
Nestává se někomu, že se mu iP 4S nechce připojit na wifi po hraní her, kdy se iPhone zahřeje? Mě hned po dohrání se nehce připojit k routeru, jakmile trochu vychladne tak to zase běží, je to tím zahříváním nebo ne? Díky za odpověď.
-
vodnicka
Poradíte prosím? Včera jsem nemohla na 4s rozchodit Wi-fi, i když iPhone byl připojený a internet rozhodně šel na PC v naprosté pohodě. Když se chci dnes připojit, tak se iPhone k síti připojí, nicméně se stále načítá, a nic...
Stalo se mi to poprvé. Moc se v tom nevyznám.
Za případné rady díky.
Stalo se mi to poprvé. Moc se v tom nevyznám.
Za případné rady díky.
-
markeen
ipod touch 2g proble s wifi
Dobrý den.
Mam ipod touch 2g. Vymenil sem si ho s příbuzným na určitou dobu, ale doma se mi nechce připojit k naší domácí wifi. Vždy když napíši heslo tak se zobrazí nelze se připojit k síti.......nevíte někdo proč? Bez wifi je to uplě na nic.
Děkuji předem za odpovědi
Mam ipod touch 2g. Vymenil sem si ho s příbuzným na určitou dobu, ale doma se mi nechce připojit k naší domácí wifi. Vždy když napíši heslo tak se zobrazí nelze se připojit k síti.......nevíte někdo proč? Bez wifi je to uplě na nic.
Děkuji předem za odpovědi
-
lukinek
- iPhone guru

Nepíšeš heslo blbě? Zkusil jsi obnovit nastavení sítě? Zkusil jsi hardreset? Zkusil jsi restore?
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
-
Hasim
Bohuzel nefunguje nic, zadal jsem do routeru mac adresu, zkousel jsem i to DNS zmenit, ale nejde opravdu nic..pokazde, kdyz se pripojim k wifi (domaci) tak vse jde v pohode, ale po urcitem case se wifi tvari jako pripojena, ale nenacita data..nefunguje appstore, prohlizec..aktualizace aplikaci nic...na vsech ostatnich wifi nemam problem, ale zrovna u sebe doma jo. Takze jediny reseni je pokazdy, kdyz wifi prestane fungovat, ji v telefonu vypnout a zapnout...
-
Bl4de
- Mírně pokročilý

Stejny problen jako Hasim...ale s iPadem 3...na pc a ntb wifi funguje skvele ale na ipadu sviti maximalni signal ale internete nejede...modem: AirLive n.Mini a pristroj Ipad 3...diky za rady
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12
iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12
Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor
Vždy jsem uměl milovat, ale až APPLE mi ukázal pravou lásku!
iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12
Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor
Vždy jsem uměl milovat, ale až APPLE mi ukázal pravou lásku!