Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Madfinger Games chystajú novú hru Shadowgun: Deadzone, zatial o nej ziadne info nieje, ale bude obsahovat multiplayer, mozno to bude cisto zamerana hra na multiplayer
datum vydania neznamy, podporovane zariadenia nezname, cenu odhadujem na 0,79€
ale zevraj pre majitelov povodneho shadowgun-a a datadisku to bude zdarma. myslim si ze to mozno daju aj zadarmo a zarabat budu na zbraniach a vybave na multiplayer ako gameloft pri nove alebo mc3
Hmm hra jiz je na android doatupna nejakou dobu nejaka beta kolega v praci to pari jak vzteklej a vypada to ale hodne hezky z info co sem cet bude sest map a deset postav.a mapy pry budou pridavat v updatech.A ano hra bude free to play akorat kto bude chtit lepci zbran hned muze si zakoupit Myslim ze ja uz si to na 3gs nejspis nezahraju ale nevadi nemusim bejt u vseho
Na pocketgamer.co.uk sem se docet ze hra na appstore nedorazi pac ji neschvalili protoze jedna ze zbrani se jmenuje SHITSTORM chjo uz to vazne docela hroti jinak se jedna o rocket launcher
Tak teda u mě na ip4 nehratelné. Zkoušeno sice zatím jen přes 3G, ale rychlostí konektu to jistě nebude. Možná by pomohlo snížit detaily na Low, ale to se mi nějak nedaří...vždycky když je snížím, přepnu menu kamkoliv jinam, nebo se vrátím do hry a pak znova kouknu do menu, tak je tam zpět Medium. Zkoušel sem i přepnout na Low a hru vypnout a zapnout ( píšou to tam), ale ani tak mi to nejde.
Na wifi je to buhužel stejné, ty efekty se mi také nepovedlo snížit, tak to vypadá na nějakou chybu. Zatím to na iP4 není hratelné, na 3GS to bude ještě horší, tak snad bude brzy nějaký update. Jinak hra vypadá velice dobře, jenže zatím je to pouze sekaná..
No tím, že na 3GS to bude ještě horší bych si zase tak jistej nebyl. Donedávna sem 3GS měl a po koupi 4ky pozoruju ve spoustě případech vyšší rychlost u 3GS..bohužel.
Na ipade sa tiez neda nastaviť ťa grafika a aj ked je na high tak vyzera hrozne, klasická verzia mala oveľa oveľa lepšiu grafiku, a uz mi nechce najst ani žiadny server...
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12 iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12 Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor Vždy jsem uměl milovat, ale ažAPPLEmi ukázal pravou lásku!
Mne na iP4s ani iPad 3rd gen nepada vobec, horsie je, ze hra strasne laguje, aj ked mam dobre pokrytie Wifi (50mbit) aj cez 3G, hraci su netrafitelni, uplne zle :/ keby to fungovalo, tak parada, vyzera to velmi zaujimavo.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB