Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
No tak hra je to super, nicmene mne troska zklamala tim ze kdyz 2x za sebou pustim stejne puzzle aniz do nej jakkoliv zasahnu (auticko nema zadnej aktivni prvek a jede samospadem) tak je vysledek ruzny .
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Mna ta hra zaujala - za dva dni som ju takmer presiel - chyba mi cas na par poslednych levelov. Zaujala ma ovela viac ako angry birds. Paci sa mi, ze je tu viac moznosti a vobec je to zaujimavejsie a menej "tupe" ako vtaky .
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE iPad mini 5, 64GB, wifi, SG MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Mňa to tiež baví. Hlavne pieskovisko, kde sa dá pekne vyblázniť.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Dotaz: Ty věci do Sandboxu se odemykají s počtem dokončených úrovní, nebo s počtem hvězd? Tzn. budu mít stejný počet věcí když dokončím hru na 1, nebo na 3 hvězdy??
Sonny: Když nebudeš mět dost hvězd ze součtu těch 4 levelů tak neodemkneš vždycky pátý speciální (ten modrý na konci řádku). Takže ne, ale první pískoviště jsem dal plný počet už když jsem odemkl motor nebo dva
Narosto perfektní hra. Angry birds me po chvilce hrani prestalo bavit ale tohle je jiný šálek kávy. Opravdu dobře investovaných pár korun. Hraju u sebe a kdyz už to vaterka nezvládne tak pařím u přítulky na telefonu:D
Je to super hra ale občas celkem těžká Pařim to vždycky večer když jdu "spát" a někdy chytnu takovýho nerva Občas mi dělá problém sestavit ten vůz ale další den to je v pohodě:D