, tak se ptám jestli někdo z vás nemá bližší informace ?
díky
, tak se ptám jestli někdo z vás nemá bližší informace ?
díky
, mějte se mnou strpení !?
matouch350 píše:Včera iPhone 5 dorazil. Bílá verze je opravdu nádherná, jediný problém je ten s tím bleskem u fotoaparatu, jinak vše šlape jako hodinky.
Řeším jiný problém a to ten, že si Apple dnes strhl peníze tak, jak měl, nicméně po stržení se mi znovu ta samá částka zablokovala. Nesetkal se s tím už někdo z vás? Díky

já už déle než měsíc čekám na černou verzi od vodafonu a nikde jej nemůžu sehnat. Iphone 4 se mi pokazil a nefunguje a ted mám nějakou herku bez internetu
a docela mě to vytáčí
... Snad se dočkám

No už mám objednáno přes store. Termín doručení je od 1.11. tak jsem na to zvědavej

Nekde jsem se docetl, ze by mely byt koncem mesice, coz uz je.

Tora píše:PospisilDa: kdy jsi objednával přes store? Já 12. 10. Termín doručení mám od 9.11.

Rychartt píše:Přišla sms, že zboží bylo odesláno a pak přivezl kurýr

nakoniec som musel ist sam na postu lebo ze kurier ma nezastihol, pricom mi nevolal a ani nezvonil na zvonceku a upozornili ma na to mailom z VF ze ma caka na poste.

Nebo rovnou zažádej o přepojení na retenci, tam dokážou věci,ale to asi víš
))
zralok6070 píše:Ahoj,
Mám dotaz pro vás všechny, kterým uz iP5 z Apple online storu dorazil..
Mám na netu napsané datum doručení 1. listopadu - 8. listopadu. Mohu čekat dodávku hned v první den, tedy 1.11.? Nebo kolikátý den dorazil vám?
Díky za ospovědi:)

jinak tentokrát je telefon v super stavu. I homebutton je méně propadlé. Jinak ta černá mi nepřijde tak moc náchylná na škrábance. Po týdnu jim vracím iPhone jako nový, když nepočítám to ťuknutí už z krabice.