Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace Meteoradar je praktickou aplikací na iPhone a iPad, která přináší řadu zajímavých funkcí. Zobrazí nejen aktuální srážky nad Českem, ale i jejich předpověď na následující hodinu. Nechybí ani údaje o teplotách, větru, srážkách nebo stavu počasí. Meteoradar umožňují sledovat vývoj počasí téměř v reálném čase.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Psal jsem mail na support. Mam problem ze kdyz po delsi dobe app spustim, tak mi hned spadne, kdyz ji pustim znova uz bezi bez problemu. Iphone 5 iOs6, dela mi to i na ipadu 2 iOs 6.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
Tea Racer píše:Hlásí mi to, že aplikace neni kompatibilní....
Aplikace je pro iPhone 3GS a vyšší a iOS 4.3. a vyšší.
Cílem aplikace není zobrazovat jen srážky nad ČR, ale například i data z meteostanic, kterých je v současné době na mapě přes 120. Skvěle se dá počasí sledovat i přes kamery, kterých je až přes 1000. Navíc další směřování aplikace bude ještě zajímavější.
Muzu se zepat zdali by nesli nejak graficky odlisit webkamery ktere jsou primo od ČHMU, ty jsou vesmes nastavene tak ze je videt dane pocasi a odlisilo by se to od kamer ktere jsou napr na sledovani provozu
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Tea Racer píše:To mi doslo že je pro vyssi iOS když mi to tak píše itunes. Ale proč? HW to jiste zvládne...
Neprijde ti to uz blby u kazdy aplikace, kterou chces, protlacovat podporu x generaci stareho iOS? Vyvojare to nezajima... Tobě nepřijde blbé být takhle offtopic? Já to píši u druhé aplikace. Přijde mi spíše blbé odstrelit fungujici telefony... Tea
0XEEr píše:Neprijde ti to uz blby u kazdy aplikace, kterou chces, protlacovat podporu x generaci stareho iOS? Vyvojare to nezajima...
Mám 3 roky starý telefon, funguje zatim dobre, proč by tam nemohla jit takova nenaročna aplikace? Psal jsem to tu u druhe aplikace. Navíc Ti do toho není naprosto nic a jseš uplne off topic nyní!
OT: To ano, ale pokud bys vzal poměr používaných iPhonů 3G (max iOS 4.2.1) ku 3GS/4/4S/5 (iOS 5+), dostaneš velmi mizivé procento. Stále je to velké procento a pouzivaji se i starsi IP. Je to pár mesiců co kvuli tomu bylo tisíce žalob nejen v USA. Pochopitelne apple to dela z komerčnich důvodů, to ví každy. Stop OT. Tea
Odlišení kamer je dobrý nápad, podívám se, jak by to šlo udělat.
V novém Xcode myslím už ani pro 4.2. iOS aplikace vydávat nelze. Je to cíl Applu - donutit zákazníky koupit nový telefon. Navíc tady nejde o náročnost aplikace, ale o používání tříd, které staré iOS neznají.
Dnes vyšla nová verze aplikace MeteoMapy Nejvýraznější změnou je možnost zasílat informace o počasí ve vaší lokalitě. Pokud se u vás vyskytuje například silná bouřka, stačí v aplikaci vytvořit hlášení o počasí, které si následně přečtou stovky lidí. Přidat můžete aktuální fotografii či popis počasí. Ostatní lidi tak varujete před nepříznivým počasím, které panuje ve vašem městě a pravděpodobně zasáhne i další. Přidávat ovšem můžete i každodenní hlášení o počasí a dát ostatním vědět, jak je právě u vás.
Příspěvky se přidávají také do webové aplikace Počasí u vás.
Přímo z iPhonu můžete ostatní informovat o počasí ve vaší lokalitě
Z funkčnosti vypadla stanice Brno - Řečkovice - neukazuje žádné údaje už několik dní. Pro moji potřebu měla nejpřesnější údaje, proto mi teď dost chybí. Půjde s tím něco udělat?
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Značná část frontálních systému přichází ze západu - z Německa. Navíc se nám právě s Německým meteorologickým institutem podařilo dohodnout na odběru radarových snímků. S rakouským ani italským jsem zatím tyto možnosti neprobírali.
Rozumím, zároveň řada turistů, horalů, horolezců jezdí do našich nejbližších vyšších hor, kterými jsou Alpy, proto by jim předpověď pro tuto oblast hodila. Ale i přesto je Vaše aplikace fajnová!
iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7 Iphone4 16 GB iOS 7 MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD Apple TV 3.
V přípravě už je kompletně nová verze aplikace s novým grafickým zpracováním (mnohem hezčím), tak aby byla v souladu s aplikací In-počasí. Zároveň bude v nové verzi optimalizováno stahování dat.
Dnes byla vydána nová verze aplikace včetně změny názvu na Meteoradar navazující na naši doménu meteoradar.cz. V nové verzi si můžete nainstalovat widget s meteorologickým radarem!