Naše Kola

vše co vás napadne
Odpovědět
mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Naše Kola

Příspěvek od mike-biker »

barberry.pha píše:Jinak bych mel dotaz pro lidi co jezdi nejake sjezdy, nemivate pri delsim sjezdu a brzdeni problem s krecemi v rukou? Mivam s tim docela problemy a pokud je to kopec dlouhy a prudsi a jsem na skoro porad na brzdach tak mam kolikrat problem udrzet riditka :unknown: hur je na tom leva ruka, magnezium pred vyjizdkou bastim a tedka i nejake pastilky od Nutred proti krecim. A zatim nic, kdyz misto jenom ukazovackem brzdim i zarocen prostrednickem, tak se to zlepsi ale to pak mam zase strach ze neudrzim riditka a ten cit je taky nekde jinde.

V sobotu jsem jel dlouhý sjezdík na šotolinové cestě a měli jsme problém s tím, že se nám rozmazával obraz. :evil:
Začal jsem blbě vidět. Jinak pokud je opravdu sjezd technicky náročný, tak spíš bolí ruce - určitě jsi jel někdy z Oleška dolů do Libřice, tam je hezký sjezdík!
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

To Jadro: Sramu bych se nebal ;) pokud si z PHA tak si ho muzes jit osobne vyzkouset, maji napsano 21 skladem, takze by mela byt na prodejne :)

Tak ono to jsou krece v dlanich-prstech, asi tim jak mam vzdy pevne sevrene riditka

To Mike: to ja jsem zatim pouze vzdy vyjizdel :lol: nejak jsem nemel trasu abych to mel dolu na sjezd :wink:
Ale tedka na KPŽ byly vyzivne i ty tri sjezdy po louce kde se to valilo 35-40 a zadna zpevnena cesta, pouze sjeta trava, to byl pro me docela adrenalin jeste v kombinaci s temi krecemi :D
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Tak presne na takovy louce jsem to na KPZ v Zeleznych horach slozil, kdyz jsem podcenil zatacku :-)

Dik, vsim jsem si, ze je skladem a maji test drive. Uvidime no. Sramu se nebojim, spis nemam prehled co je co. Shimano znam a vim jaky jsou rady, coz se u Sramu rict neda :-)

Jinak k tem rukam. Mel jsem rukavice Specialized http://kursport.cz/produkt/7499-specialized-bg-gel-rukavice-panske/ a s tema to bylo ok. Mely dost silne gelove vystelky, navic jsem koukal na nejaky video primo na strankach Specialized, ze jsou delany tak, aby setrily nervy v rukach a timhle clovek netrpel. Ale uz jsem je vymenil, takze trpim taky :-)

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak koukam ze to neni az tak neobvykle, no zkusim trochu krouzkem posilit dlan a pak uvidim co treba udelaji nove rukavice ;)

To Jadro: ty tu prazskou 50 jedes?
Jinak k tomu padu, podarilo se mi taky se pekne vyvalet kdyz jsem na polni ceste prejizdel z leve na pravou stranu a uprostred byl asi 10cm hluboky zlabek ktery nesel videt
http://img.tapatalk.com/d/12/09/12/ege3u8ug.jpg
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

No ja to porad zvazuju, ale asi nakonec pojedu... ;-) Nicmene tebe zahlidnu max na startu :-D Myslim, ze zatim nemam na to, abych ze sebe vyzdimal takove tempo jak ty ;-)
Jinak jsem ted v klidu doma koukal na toho Treka a vypada dost dobre ;-)

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Ja tu Prazskou 50 nejedu , jsem prihlaseny tady na toto www.trasnbrody.cz kratka 25 . Na te 50 neni za tech 500,- startovneho zadny suvenyr :oops:

Jinak pokud bys mel o toho Treka zajem, napis mi PM, ptal jsem se tedka u nas ve sportu a asi by nebyl problem ho v 21 sehnat a asi i za lepsi cenu nez ma Visek ;)
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Ja jedu tu Prahu, protoze mame takovou firemni soutez. Jsou urcene zavody, za ktere sbirame body podle poradi v ramci firmy. A ta Praha je jeden z nich, suvenyr nesuvenyr :-)

Diky za nabidku! Chvilku to jeste potrva, zatim jen tak pokukuju.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak ja nemam jet s kym, takze jsem vybral ty transbrody co mam relativne blize a znam to tam trochu ;)

No kdyby si chtel pak neco od Treka tak pisni PM, poptal bych se ti tady u nas jak je to s dostupnosti a cena :wink:
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Tak uz jsem na tu Prahu prihlaseny, takze je to na 100 % :-)
Jinak vaha toho Ghosta je samozrejme pro nejmensi velikost, takze 44. Ale to se dalo cekat.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

barberry.pha píše:Jinak bych mel dotaz pro lidi co jezdi nejake sjezdy, nemivate pri delsim sjezdu a brzdeni problem s krecemi v rukou? Mivam s tim docela problemy a pokud je to kopec dlouhy a prudsi a jsem na skoro porad na brzdach tak mam kolikrat problem udrzet riditka :unknown: hur je na tom leva ruka, magnezium pred vyjizdkou bastim a tedka i nejake pastilky od Nutred proti krecim. A zatim nic, kdyz misto jenom ukazovackem brzdim i zarocen prostrednickem, tak se to zlepsi ale to pak mam zase strach ze neudrzim riditka a ten cit je taky nekde jinde.

S timhle jsem bojoval za dob V-brejku a elastomerovy vidlice. Od dob kotoucovek a pruzeni vzduchem mam celkem klid.

Napada me par malickosti:
- poloha brzdove paky a to jak jeji natoceni, tak umisteni na riditkach. Co se natoceni tyka, tak zapesti by nemelo byt zalomene ani nahoru, ani dolu. A paka by mela koncit tam, kde jsou prsty. Ja mam mezi gripem a pakou celkem slusnou mezeru, jsem zvyklej brzdit ukazovakem a nejvetsi paka je samozrejme na konci. Mam to tedy trochu posunuty ke stredu riditek.

- nastaveni vidlice. Nedam dopustit na vzduch. Tak jemny naladeni asi jinej system ani neumoznuje. K tomu pumpicku na vidlice, tabulku s uvedenim tlaku podle hmotnosti. A pak zkouset. Ono i ty tabulky maji urcity rozpeti (hi - mid - low). Doma (Jizerky, Krkonose) to vetsinou foukam na hi (vyssi tlak), ale na takovou Gardu je lepsi low.

- technika jizdy. Ve sjezdu jit s tezistem co nejvic na zadni kolo. Zadek az za sedlo, bricho nad sedlem. Na rukou tak neni temer zadna vaha. Ruce jen vedou riditka a brzdi. Tohle je asi nejdulezitejsi a chce to trochu cviku a zvyknout si na to. Pak neni problem sjet na vidlici se zdvihem 80 mm dvacet kilometru po starych vojenskych cestach co jsou samy kamen (sjezd z Passo Tremalzo k Lago di Garda - necely dva kilaky prevyseni v kuse)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Diky za postrehy, brzdova packy jsem uz posouval ke stredu nekolikrat ;) prave kvuli brzdeni ukazovackem ;) poloha brzdovych pacek, to budu muset vzit sebou nekoho do garaze aby mi rekl v jake mam poloze ruce, kdyz sedim a brzdim.
Jinak mam docela siroke riditka, pres 700mm se zahnutim 12 stupnu, ale taky jsem je uz nekolikrat otacel zatim bezvysledne. Me to spise prijde ze tom z toho jak krecovite drzim riditka, mam strach je drzet nejak volneji kdyz to sviham rychle s kopce nebo nekde terenem. Zkusim tem rukam pritom sjezdu trochu ulevit i tim posezem, ikdyz ten si myslim je v pohode (ale nevidim se pouze pocit) no treba to casem nejak vykoumam ;)
Manual iPhone

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Zkusim tem rukam pritom sjezdu trochu ulevit i tim posezem, ikdyz ten si myslim je v pohode (ale nevidim se pouze pocit)
A nezkoušels třeba říct manželce nebo někomu, aby tě na tom vyfotil nebo natočil video? Máš přeci iPhone a ten je na takový účely takřka ideální... ;-)
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Bohuzel tam kde tyto problem nastavaji jezdim sam ;) manzelku bych tam nevytahl :D
V podstate nejhorsi to je kdyz pevne drzim riditka 4 prsty, palec a ukazovacek na brzde. Ulevuje tomu chyceni riditek vsemi prsty (neda se brzdit :D ) pripadne pridat k ukazovacku i prostrednicek, zase neni takovy cit pri brzdeni. Pripadne obcas pomohlo zvednout malicek.
Mam pocit ze to hlavne z toho krecoviteho a pevneho sevreni ktere pri tech sjezdech mam, a nevim jestli s tim neco udelat jde :unknown:
Manual iPhone

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak tady neco pro pobaveni ;) doporucuji zkouknout cely ;) prujezdy pelotonu nebo primo z vyhlahlasovani vitezu, stoji zato :D

Zobrazit video na http://youtu.be/eEvX_vKDYEw
Kód do fóra: [youtube]eEvX_vKDYEw[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Tak Prahu jsem dojel, ale byla to tragedie... Trikrat retez dole, urazil jsem kus slapky o sutr a druhou dostal do operovanyho kotniku (o duvod vic poridit konecne naslapy). Vyslednej cas 3:12:57.2 me moc nepotesil. Na druhou stranu na to, ze jsem s kolem zacal nekdy v cervnu to mozna neni tak hrozny... Ale na tomhle je presne videt jak mi fyzicka utekla nekam do pryc. Budu na tom muset zamkat

Jinak jsem pustil brzdy niz a fakt ty ruce prestaly brnet, takze diky za tip ;-) za to me dneska braly zada, ale tak, ze jsem musel asi dvakrat zastavit... Dole bedra a nahore mezi lopatkama spis smerem ke krku. Nejaky napad cim by to mohlo byt? Jezdim bez batohu

Barberry.pha: tricko nakonec bylo ;-) Zajimavejsi oproti KPZ bylo, ze se dostavalo po projeti cilem, takze jen ten, kdo dojel :-) Akorat jsem dostal Sko :-D Jinak KPZ asi ve vsech smerech lepsi.
A videl jsem tam na zivo toho Ghosta, je krasnej... :-) V my velikosti vazi 12,5 :-/

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Ty zada muzou byt tim zavodem ;) jinaci posez nez kdyz jezdis normalne napohodu, a jedes v trochu vetsim napeti nez normalne. Pokud s tim nemas normalne problem, tak to bude tim ;) jinak gratulace k vysledku, po takovych peripetiich, nemas spatne nastavene dorazy u presmyku, kdyz tolikrat spadl retez? Jinak byla tam hodne lidi?

Ja jsem zvedavy na zitrek, dneska jsem se byl lehce projet a musel jsem ten predstavec dat zase o tu podlozku niz :D jelo se mi nejak divne dokud jsem to nesnizil.
Jinak jsem si udelal radost a sehnal sroubky na uchyceni brzd na riditkach
http://img.tapatalk.com/d/12/09/16/7ybese7y.jpg

A skoncilo to koupi u novych riditek ;) kupoval jsem jsem Bontrager RL 690mm 9sweep , u tech puvodnich, jsem po sundani zjistil ze maji sweep misto avizovanych 12 peknych 17, takze slusny zahnuti.
Takze se mi posunul posed a mohl jsem u posunout sedlo dopredu a nemit ho uplne naknap vzadu. Zkusim tedka jeste poladit sklon brzd a treba to taky neco vyresi pri tom brzdeni ;)
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Diky. No asi ten doraz budu muset trochu posunout... Ale pri prehazovani mi spadl dvakrat na zacatku a pak uz to bylo cely zavod v pohode... Jednou mi spadl, kdyz jsem ustrelil tu slapku a to bylo dokonce z nejvetsiho :-)
Lidi bylo dost, asi 730...
Jinak dneska to bylo i se zaverecnym sprintem do cile. Byl dlouhej sjezd mestem a v posledni zatacce jsem dojel slecnu, tak jsme to urvali do cilove rovinky :-) O pul vteriny mi to vyslo, ale skoncilo to kreci do obou stehen, ze jsem takovou jeste nemel, na svalu boule a samo se to hybalo :-D

EDIT: jinak proti KPZ nic moc teren, spoustu lidi jelo na Treku. Dost toho bylo po silnici. Coz mi moc nepomohlo, ja radsi vic teren

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Ono pry ta Prazska 50 je takova hodne rychla a malo terenu, asi neco jako dnesni KPŽ Valtice, pres 2000 ucastniku :ROFL:
Jinak i minuly tyden v Jeseniku byla KPŽ tak docela po cestach ale docela kopce, ikdyz ty sjezdy po louce :D
A on ti spadl na kazete nebo na prevodnikach? Nahore nebo dole? Mi padal kdyz jsem daval na nejvetsi pilu, a posunutim dorazu se to prestalo ;)
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Na prevodnikach, 2x kdyz jsem daval na nejmensi, 1x z nejvetsiho, ale to bylo tou ranou...
Spis je mi divny, ze to bylo na zacatku a pak uz fpoho.

Jj rychly a celkem dlouhy na to tempo :-) Na KPZ jsem jel tu kratsi bylo to nejakych 38-40.

Jinak jsem koukal a dnesni vitez mel 1:37, coz znamena prumer 33 km/h :-o To je masakr...

Jo a pekne nechutnej byl dneska vitr :-)

To KPZ je ale vcetne deti atd. Aspon v Chrudimi to tak bylo.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Dnesni Valtice 2400 prihlasenych :fool:
http://www.kolopro.cz/zacl-valticke-cyk ... ledky-.htm

Jinak ten prumer, kdyz vezmu ze Boudny mel KPŽ Jesenik 50km 1484m prevyseni za 1:46 hod ... Docela mazec 8)
Holt elita jezdi jinaci prumery, treba i Sudety, 115km mel vitez za 4:45 hod, ani nepocitam tu prumernou, a to Sudety nepatri terenem mezi zavody tipy KPŽ, pekne teren, kopce, lahudky jako Hvezda, Vodni zamky atd ;)
Zavody rad pokud neni na startu moc lidi a moc se to nemacka, coz ty dva do jsem zatim jel, takove byly ;)
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

To je ale i s detma atd. Ale i tak je to mazec... V Chrudimi nas startovalo na kratsi trati asi 300 ;-) Ale zas po prvni rovince byly schody a tam se to dost ucpalo i tak... Dneska nas bylo pres 700, to uz byl docela balik no... Ale zacatek byl po siroke,uzavrene silnici,tak se to celkem dalo

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Na tie Valtice šiel i kolega. Vravel aby som šiel aj ja ale mačkať tam medzi 2400 cyklistami som sa fakt nechcel. Sa ho potom spýtam na koľkom mieste sa umiestnil... že by 2367 :D no uvidíme v utorok.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To by me taky zajimalo jake to bylo maso, kouknu na fotky a video ;)

Jinak vcera absovovany Transbrody 2012 , a parada, oproti KPŽ vetsina trasy pekne lesem, teren, cestickami pres koreny, nahoru a dolu a jako lahudka na kratke 25km bylo 7 brodu ;) nakonec jsem dojel na te kratke 33 ze 107. A to se mi a nekolika dalsim, z kratke i dlouhe, podarilo preletet ve sjedu odbocku a me konretne to delalo asi 2 minuty :x sice na bednu by to ani tak nebylo ale asi bych byl umisteny vys, predjizdel jsem pak znova lidi z kratke ktere jsem uz predjel pred tim zakufrovanim. Snad budu mit i nejakou fotku z prujezdu brodem, mel jsem v planu je projet na jistotu a moc se nenamocit, ale kdyz to bylo tak sjete, docela se tam i zavodilo a pri prvnim s mi podarilo tretry namocit, tak dalsi uz jsem neresil a v pekne v plne jsem je projizdel :D a ve finale se mi podarilo v cili jednoho prespurtovat a bylo to hodne ochlup (o 1s) takze za me zavod parada i diky tomu terenu a zavodeni ;)
A zjistil jsem ze zatim se mi ty delsi trasy zavodu jezdit nechteji, travit na trati pres 3 hodiny a dojet v druhe pulce,to se radeji pojedu projet nekam na dele sam. Radeji pojedu kratkou, naplno a vyzdimat ze sebe co se da a i tak se to jede kolem hodky a pul az dvou a v cili toho mam plne kecky. (vcera to bylo doslova - plne vody, jeste ze jsem mel zajisteny odvoz )
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Gratulace! Jinak zni to paradne, tohle by se mi libilo ;)

Jinak jsem vcera zjistil, ze jsem kus blbce. Potreboval jsem jen neco odvezt znamemu, tak jsem skocil na kolo. Po prvnich par metrech bylo slyset seveleni od kotouce. Zjistil jsem, ze jak jsem v patek steloval a kontroloval kolo, tak jsem moc dotahl RU na predku. Takze jsem celych 50 km brzdil :( Kotouc trel tak, ze kdyz jsem roztocil kolo, otocilo se 1,5x a zastavilo se :( Draze ziskana zkusenost :)

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak tohle mi dela normalne predni brzda, levy trmen vyleza vice nez pravy, kdyz jsem nove desticky tak to je uplne natesno ale pak se to ojede a sedne ;)

Jinak tu trasu tech transbrodu kratkou si chci projet nekdy v klidu a napohodu, takze kdyby byl zajem neni problem vyrazit ;) trat ma necelych 25, z hostivare to je taky do 25 plus neco zpatky ;) takovy pekny vylet cca 80km :)
Manual iPhone

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

No ja jsem koukal, ze kotouc neni v ose trmenu. Desticky vypadaji, ze chodi obe stejne. Dela se nejaka podlozka pod kotouc? Ta by mi to asi vyresila...

To je vyzva, ale ja jsem z Nymburka :) Musel bych se nekam paprsknout ;)

Letos jeste planuju tohle: http://www.cykloserver.cz/kalendar-akci/?a=120002584 pokud bude aspon trochu snesitelne pocasi :) Je to u nas, takze to bude easy, s kopcema se neda moc pocitat :-D

jennydrums
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jennydrums »

V neděli jsem byl otestovat Bikepark Kyčerka ve Velkých Karlovicích. Dá se tam dobře pojezdit. Celodenní permice za 290,- DH kolo není nutné, full je ideál, ale byli tam kluci i na HT a dá se zajezdit ;)

Pro představu
http://www.youtube.com/watch?v=mqV2Iatx0U0
http://www.kycerka-bikepark.cz/cs/

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Kycerka je pry fajn a vyradi se tam kazdy na kazdem stroji ;) ja radeji trochu neco jineho :)

To Parmin: diky za tipy ohledne toho uchopi, dneska jsem zkusil ty ridtla drzet jinak, a 100x lepsi, prestal jsem je svirat celou rukou napevno ale malicek jsem nechal volneji, uchop pevny, ovladani ok a krece nikde ;)
Manual iPhone

jennydrums
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jennydrums »

ja mam taky rad trochu jine pojezdeni, napr. Kouty jsou super, nicmene tohle je fajn a takove nedelni pojezdeni pro nas ostravaky je prijemne :)

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Chlapi já vám zavidím. :oops: . Před týdnem jsem si jaksi zlomil ruku, né na kole, takže letos už toho asi moc nenadrandím. :cry:
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Miku: to je mi lito... Vim jaky to je. Loni touhle dobou jsem si zlomil kotnik a jako bonus pretrh ten vaz, ktery ho drzi pohromade...
Nekdy do dubna jsem nemoh vubec nic...
Tak preju rychle hojeni at do toho zas muzes slapnout ;-)

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

mike-biker: to je škoda, ale nic si z toho nedělej, já taky nemůžu jezdit, natrh jsem si nějakej sval na zadečku
Jadro: a co ti s tím vazem udělali? máš tam šrouby?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Dali mi sroub a nejaky draty a vaz sesili ;-) Ted uz je vse venku a beham zas jak lanka ;-) Jen ta fyzicka sla do kopru a ted ji pracne dostavam zpatky

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak tady fotky toho meho stroje, posledni upgrade byly cervene sroubky na brzdach a porizeni rovnejsich riditek, konkretne Bontrager RL sweep 9
https://www.icloud.com/photostream/#A3G4HPrNGwWy9U
Manual iPhone

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Asi mi praskne hlava :o

130 km, 4:04, ~32 km/h, převýšení 1400 m

Mám nějaké divné nohy, protože když zvolním, tak začnou tuhnou a bolet. Prostě nemůžu zvolnit až do konce :D
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Barberry.pha moc pekny ;-) Ty riditka dole, to je mazec...

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Diky, mistni silnicari by je dali jeste niz :D ale ono uz neni kam, max s predstavec s vetsim sklonem.
Zvykl jsem si na ne ale rychle a jak jsem psal vyse, kdyz jsem je dal o podlozku vys, po 15min na vyjizdce sli zpaky dolu a na zavody holt nebudu vozit batoh, pokud to nebude nutne, a zada budou ok, nebo si do te doby zvyknou ;)
Manual iPhone

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

A jak se vůbec jezdí v terénu s takovým posedem? Není to při sjezdech o hubu? Na silničce je to jedno, ale já bych si na MTB nabil drňu hned na prvním koreňu :D
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

barberry.pha: stylový, jednoduchý, pěkný, nic přehnanýho, prostě s citem a moc se mi to líbí - však už jsem to jednou psal!
Dovolil bych si smělý návrh: kdybys někdy někde viděl pro sebe vhodný sedlo třeba s červeným okrajem (né celý červený!!) ... ;-) ... myslím, že by to mohlo možná skvěle doplnit a přesunout trošku tý červený taky i dozadu, asi už jsem hodně hnidopich, co? Ale chápu, že sedlo musí sedět, takže je to nepravděpodobný.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To eriper: v terenu se natom jezdi uplne v pohode a ta 29 se pres koreny pekne prevali, spise mi prijde lepsi ovladatelnost tedka, takze do terenu max plus, jeste premyslim zda pri servisu te Foxky ji pak nenecham o neco zkratit.

To Pantani: ja videl luxusni carbon sedlovku s cervenym zamkem sedlovky(cervena stejne jako ty podlozky) akorat je asipres 2.5 :( jinak se sedlem jsem spokojeny a Ritchey bohuzel nedela zadane s cervenym :(
Videt je tady na tomto kole ;) http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/vyrobk ... k8500-2012
Manual iPhone

Odpovědět