Vlastním Apple TV 2 generace a mám již obsáhlou knihovnu filmů v 720p a 1080p ..Bránil jsem se XBMC a všechny filmy jsem po nocích převáděl do formátu MOV či MP4 ..
Moje vize je taková,že si koupím Airport Extreme+ externí HDD ..ale jde mně o to,aby Apple TV našlo dané filmy+hudbu na externím HDD ..Pač podle mně bez spuštěného iTunes mně to ty filmy nenajde..ale nejde přece abych měl puštěný PC 24/7 ..to je blbost..je nějaké řešení? ..díky moc ! Lámu si s tím hlavu už delší dobu..chci nový router..takže bych zabil víc much jednou ranou..
Apple TV + Externí HDD
-
Bobo17
- Mírně pokročilý

Apple TV + Externí HDD
Macbook Air 2013 i5 256GB
iPhone 5S Space Grey
iPhone 6 64 GB Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
malex
- Host

Re: Apple TV + Externí HDD
rekl bych, ze spise nez Apple Extreme, budes mit lepsi spis Capsuli.
vice viz.
viewtopic.php?f=104&t=15680
vice viz.
viewtopic.php?f=104&t=15680
-
Bobo17
- Mírně pokročilý

Mně opravdu zajímá řešení na které jsem se ptal
Nebudu dávat tolik tisíc za Time Capsuli která se prý ničí teplem
..po roce odejde v průměru 
Nebudu dávat tolik tisíc za Time Capsuli která se prý ničí teplem
..po roce odejde v průměru 
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
mike146
- Host

Bez jailbreaku a XBMC ti Apple TV sieťový disk nenájde, zatiaľ to nevie a pochybujem že niekedy bude pretože Apple bojuje za to aby si ľudia kupovali filmy s iTunes čo je samozrejme u nás nepoužiteľné. Ja mám tiež Apple TV 2 s jailbreakom a XBMC a prehrávam z NASU. Skúšal som aj 1080p a išlo to dokonca cez wifinu. A keď nechceš XBMC tak si skús vygoogliť stránku firecore majú tam ešte lepší sieťový prehrávač.
-
Bobo17
- Mírně pokročilý

Jasně díky
do XBMC klidně půjdu ..zkoušel jsem to sám instalovat ale něco se spackalo..vždycky iTunes přestal odpovídat..tak jsem Apple TV vrátil zpět do originálního iOS a odechl jsem si
když tak někomu řeknu..a díky 
do XBMC klidně půjdu ..zkoušel jsem to sám instalovat ale něco se spackalo..vždycky iTunes přestal odpovídat..tak jsem Apple TV vrátil zpět do originálního iOS a odechl jsem si
když tak někomu řeknu..a díky 
iPhone 5S Space Grey
iPhone 5S Space Grey
-
mefistos
tahle sestava me taky laka... otazka je zkousel nekdo externi HDD + airport a xbmc na iPhone nebo iPad? funguje to stejne jako na Apple TV? premejslim totiz ze koupim airport jelikoz HDD mam a apple TV bych dokoupil nekdy jindy trebas na vanoce.. otazkou je jestli mi ten airport udela z mojeho HDD sitovej disk na kterej se pripojim z iPadu nebo treba i z internetu?
-
mike146
- Host

Malo by to fungovať rovnako ako u Time capsule píše sa tak napr. tu http://www.apple.com/airportextreme/features/harddrivesharing.html A k prehrávaniu na iPade, iPhone nepotrebuješ ani XBMC stačí hocijaký prehrávač videa z AppStore ja používam Buzzplayer pretože podporuje aj afp(ktoré funguje aj cez internet) aj smb(klasické windowsácke zdielanie ale len na LAN).
-
Skrblik1
- Host

Já jsem to vyřešil starším notebookem a 2GB diskem. Investice 0 a funguje to spolehlivě.