Aplikace pro internetové bankovnictví Komerční banky
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Stejný problém jsem měl celý den, ale teď mi to už bězí v pořádku. Přes den mě to nechtělo přihlásit ani na PC. Dneska v noci má být výpadek kvůli posílení a zítra by to mělo běžet v pořádku. Toliko informace od KB.
iPhone4 16GB black iOS 6.1 nonJB
iPad 16GB WiFi+Cellular black iOS 6.1 nonJB + ZAGGfolio Black Carbon Fiber/Silver
iPad 16GB WiFi+Cellular black iOS 6.1 nonJB + ZAGGfolio Black Carbon Fiber/Silver
-
- iPhone expert
Re: Aplikace pro internetové bankovnictví Komerční banky
díky za info.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Mírně pokročilý
Ahoj, tak me app funguje.
Cekal jsem na ni dlouho, ale prakticky ma vse co potrebuji. Jen ten design celyho bankovnictv vc. pc verze je sileny. Blbe se mi v tom orientuje.
Stejne jsem cekal, ze to bude mnohem pozdeji.
Cekal jsem na ni dlouho, ale prakticky ma vse co potrebuji. Jen ten design celyho bankovnictv vc. pc verze je sileny. Blbe se mi v tom orientuje.
-
- Moderator fóra
No stejne jim to jeste porad blbne, kdyz uz se prihlasim, tak mi to neukaze historii plateb, "spatne nastaveny filtr transakci" a at ho menim jak chci tak nic.
Ale je to lepsi nez dratem do oka, a az vyresi tady ty problemy s prihlasovanim atd, tak to na nouzove podivani na ucet a poslani plateb na nastavene ucty staci. Malokdy posilam neco mimo nastavene ucty, a kdyz, tak muzu vyuzit treba ucet v CSOB
Ale je to lepsi nez dratem do oka, a az vyresi tady ty problemy s prihlasovanim atd, tak to na nouzove podivani na ucet a poslani plateb na nastavene ucty staci. Malokdy posilam neco mimo nastavene ucty, a kdyz, tak muzu vyuzit treba ucet v CSOB

" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- iPhone expert
saikan píše:Ahoj, tak me app funguje.
To si treba len zvyknúť. Ja som tiež čumel do PC "že, čo to je?" ale v pohode, dá sa to a ide len o čas kedy sa zorientuješ.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Moderator fóra
No ja kvituji ze v pc vidim vsechny svoje ucty co mam u kb, nove i penzijko nebo i jine sporeni od KB.
Akorat app me dneska zere, 2x v prubehu dne se neslo pripojit a kdy uz, tak to zase nebylo schopna zobrazit historii plateb. Uprimne doufam ze toto hodne brzo vyresi ...
Edit: tak jsem si postezoval a hned se prihlasil, pred 5 minutami ani na x-ty pokus :p
Akorat app me dneska zere, 2x v prubehu dne se neslo pripojit a kdy uz, tak to zase nebylo schopna zobrazit historii plateb. Uprimne doufam ze toto hodne brzo vyresi ...
Edit: tak jsem si postezoval a hned se prihlasil, pred 5 minutami ani na x-ty pokus :p
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
To penzijko a dalsi produkty v kb bankovnictvi byly již driv ovšem celkem dobre skryté.
Ta KB app je fajn, ale větší stabilita připojování by se hodila. Taky mi to dnes parkrat neslo.
Ta KB app je fajn, ale větší stabilita připojování by se hodila. Taky mi to dnes parkrat neslo.
-
- iPhone expert
Komerční banka zavádí bezkontaktní platby pomocí iPhonů
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... hysta.html
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... hysta.html
-
- Moderator fóra
Za 1500kc na 3 roky .. Dekuji nechci. Az to bude soucasti uctu misto jinacich karet, budu o tom uvazovat 

"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- iPhone expert
Hm, docela vtip no, dáte si rámeček a při nabíjení jej budete muset sundávat, viz. obrázky 
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/ikar ... fault.aspx

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/ikar ... fault.aspx
-
- Host
V afektu jaka je to novinka a jak se mne to libi, tak jsem se registroval pro odber toho ramecku, kdyz uz bohuzel mam kvuli HP u KB ucet. Ale az na zaklade diskuse tady a po poradnem precteni jejich nabidky se tedy hodne rozmyslim. Vec je to pekna, nenosim u sebe hotovost a kolikrat se stane ze potrebuju koupit neco za pakazel a platit kartou 30 kc se mne zrovna nechce. Tohle by na to bylo optimalni a ani ramecek by me nevadil. Ale to ze se nabiji pomoci USB a neni pristupny konektor a to ze za to chteji 1500,- de fakro pro testovaci uzivatele mne od toho zrazuje. Uvidime, az se ozvou, zkusim to na ne a treba poplatek nebude 

iPhone 8 Plus 64 White
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
iPad Pro 64 GB White
Apple Watch 3
Apple TV 4k
HomePod
-
- Moderator fóra
Treba bude mit novy iphone NFC uz v sobe a takove ramecky nebudou potreba, pak o tom budu uvazovat 

"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Objevil jsem nevyhodu kvuli ktere jsem jim i psal.
Nastaveni sablon. V klasickem internetovem bankovnictvi si je nastavite, ale pokud chcete menit i ty v mobilni bance, musite jit do jineho nastaveni. Trochu me to rozciluje.
Nastaveni sablon. V klasickem internetovem bankovnictvi si je nastavite, ale pokud chcete menit i ty v mobilni bance, musite jit do jineho nastaveni. Trochu me to rozciluje.