Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
doteď jsem k plné spokojenosti používal na facebook chat (dříve i na ICQ, ale všichni známí stejně migrovali na FB:)) Meebo klienta. Bohužel Meebo koupil Google a tuto mesindžovou službu ruší
Hledám nějakou náhradu. Snad jediný požadavek je, že když v klientu nastavím stav online, jsem pro ostatní neustále online na FB => když mi napíšou, příjde mi push notifikace.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Já používám originál ICQ. Ze začátku to byl hroznej kšunt. Teď po pár updatech je pro mě nej klient. Je v tom Facebook GTalk a ICQ. Notifikace choděj tak jak maj i když neběží na pozadí. Nemám facebook, ale vzhledem k tomu že se z toho stal seriózní program, předpokládám, že to bude plně funkční. Hlavně mi tu nenadávejte pokud jste nezkusili poslední verzi
Mělo by to tak být. Teď jsem se ptal pro jistotu kolegy a vidí mě online. Naposledy jsem to měl spuštěný včera kolem 4h odpoledne. Na Gtalk jsem neustále online tak předpokládám, že facebook bude pracovat stejně. A online zůstávám i když to zavřu úplně (dvojklik homebuttonu)
Taky resim tenhle problemm vyzkousel sem IM+ ale to je strasne ksunt, pripojuje se to milion let, ICQ zas nezobrazuje avatary v contact listu, IMO mel pro me desnej vzhled a neslo se presouvat mezi ruznejma konverzacema tahem prstu do strany, ted testuju eBuddy a zatim vypada nejpouzitelnejs i kdyz obcas nezobrazuje smajliky http://itunes.apple.com/us/app/ebuddy-m ... 87242?mt=8
tak ebuddy sel dopryc pote co se sekl a zacal mi posilat 2 zpravy nonstop dokola asi 5 minut nez sem to nevydrzel a smazal ho kdyz ani logouty a restart telefonu i aplikace nepomohl
Ja presel z meeba na trillian. Pracuje na podobnym principu jako meebo = muzu byt online na PC a na telefonu. Jakmile vypnu PC nebo na nejaky cas odejdu, automaticky to presmeruje zpravy do telefonu.. Dokonce i ten klient na PC je daleko lepsi nez meebo..
No tak sem Meebo znova nainstaloval - sice funguje, ale velice sporadicky...připojí se asi na 15tý pokus...máte podobnou zkušenost? Fakt mě to mrzí, byl to nejlepší messanger, nechce se mi zvykat na něco novýho:-(
Tak celkem ku spokojenosti zkouším ten oficiální ICQ klient, ale vadí mi jedna věc, a to ty kanály. Chodí mi tam pořád nějaký feedy od dvou lidí, jeden z icq, druhej z FB. Nevíte někdo jak to zrušit?
Ja v tech kanalech sice mam nejaky zpravy, ale nelezu do nich a ani zadny upozorneni mi to nehazi. Proste zalozku kanaly ignoruju. Nijak me to neobtezuje. Tobe prichazeji nejaky upozorneni, jinak nechapu proc by to melo vadit?
tak ja som dlho pouzival digsby teraz asi rok dozadu som presiel na trillian pro,ktory mi pride ako skoro dokonaly..az na jednu malickost..pri fb mi neukazuje (seen) a to mi nahradza facebook messenger
Phone iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh Tablet iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard Wireless Keyboard