Oficiální odblok iP4 ze švédska

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
Kirk

Příspěvek od Kirk »

Ahoj,

mám známého ve švédsku a za poplatek místnímu operatorovi mi odblokoval iphone. a chtěl bych to ověřit zda to opravdu tak je, aby tam kdyžtak mohl zajít a znovu to zařidít. Jak bych to mohl otestovat? V iPhone byl FW 5.0.1 a unlock byl přes SAM ticket...

Dal jsem update FW z 5.0.1 na 5.1.1 přes iTunes a asi to vymazalo JB (není tam cydia) a i vlastně SAM odblok., ale nevím to jistě. A čistá instalace iphone se mi nechce dělat. Zkoušel sem i jinou SIMku (bohužel stejného operátora) a vše funguje OK.

Mohu předpokládat, že to je opravdu odblokované od operátora? Nebo co byste doporučili? Co by mi zaručilo to že už to je opravdu odbloknuté na pořád?

Díky moc za odpovědi

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Oficiální odblok iP4 ze švédska

Příspěvek od Marek »

Skúsiť sim od iného operátora
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Kirk

Příspěvek od Kirk »

bohužel sim od jiného operátora nemám k dispozici. existuje jiný způsob? díky moc

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Tak jedine verit. Lebo na sim toho isteho operatora na akeho je kupovany takze na nej to pojde vzdy
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Kirk

Příspěvek od Kirk »

No a když sem tedy udělal ten update na 5.1.1, a není tam cydia ani SAM, tak mohlo něco zůstat v tom telefonu? jakože ten "activation ticket" od samu? nebo je to určitě pryč? což by bylo dobře.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Po restore je všetko preč
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Kirk

Příspěvek od Kirk »

Tak sem udělal komplet restore přes iTunes, přes DFU. A iTunes mi napsalo "Congratulations,your iPhone has been unlocked". A vše funguje jak má, takže je to asi opravdu odemčené. Je to tak?

saikan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od saikan »

Kdyz ti to napsal iTunes, tak to vypada ze ano. Musis vyzkouset tam dat sim a uvidis.

Odpovědět