Nefunguje časť displeja
-
- Host
Nefunguje časť displeja
Zdravim, so svojim 3GS mam zahadny problem - nefunguje mi lavy okraj displeja, pruh siroky asi presne ako jeden stlpec ikon (nemozem spustat app v lavom stlpci). to by vsak nebolo zvlastne keby sa tak nestalo z nicoho nic.najprv to bolo len mus menej senzitivne a potom uplne vypadlo. bol som a stale som presvedceny ze to nie je zniceny displej a podarilo sa mi to dokazat - takisto ako neviem spustit app z laveho stlpca takisto neviem vyvolat z multitaskingu app ktora je na prvej pozicii..nikdy..avsak pri praci v landscape napr v safari ale hocikde inde ked spustim multitasking vzdy sa mi podari aplikaciu spustit ak z prveho miesta! tj kliknut na to miesto ktore je inak v portrait nesenzitivne. to je asi vse co k tomu, da sa nejak nastavit semzitivita displeja?myslim ze by to pomohlo.dik inak mam ios 5.1.1
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nefunguje časť displeja
máš špatný dotyk jde o HW závadu, nutná výměna skla s dotykem.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderator fóra
Doupřesním, je to poměrně řídká, ale ne neobvyklá závada. Cena originálního Touch screenu je ca 15 EUR. 

iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Starý pes fóra :)
Špatný flex od dotykáče, nebo je chyba přímo na konektoru v desc (to je horší případ, pak totiž nepomůže ani výměna skla). Takže doufej, že to je "jen" špatné sklo.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <