internetové uložiště
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
internetové uložiště
hledám virtuální uložiště co by podporovalo vše(ios,windows,android) skrátka abych si na pc uložil nějakej soubor a měl to na iphonu a ještě se do něj dostal přes android
-
- Host
Re: internetové uložiště
SkyDrive (25GB) nebo Dropbox (2GB)
Mám na vás otázku,
O týždeň kdem na tri mesiace do zahraničia a chcel by som zásobovať rodinu fotografiami, ide o to že ich nechcem posielať zvlášť mailom. Chcel by som uploadovať fotky priamo s galérie z iPhonu a iPadu do nejakého úložného priestora a tvoriť s neho album. Tvoriť niečo ako photo stream pričom k nemu budú mať prístup ludia ktorých ja udám alebo budú mať heslo.
Dokáže to dropbox?
Ak by ste mi pomohlibudemvám veľmi vďačný.
O týždeň kdem na tri mesiace do zahraničia a chcel by som zásobovať rodinu fotografiami, ide o to že ich nechcem posielať zvlášť mailom. Chcel by som uploadovať fotky priamo s galérie z iPhonu a iPadu do nejakého úložného priestora a tvoriť s neho album. Tvoriť niečo ako photo stream pričom k nemu budú mať prístup ludia ktorých ja udám alebo budú mať heslo.
Dokáže to dropbox?
Ak by ste mi pomohlibudemvám veľmi vďačný.
-
- iPhone expert
raksak: rajče.cz
-
- Moderator fóra
internetové uložiště
Facebook, a povolis prohlizeni pouze skupinam kterym chces, muzes vytvaret alba.
Jinak treba to rajce.
Jinak treba to rajce.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- patron iPhone.cz
-
- Starý pes fóra :)
internetové uložiště
A co tak priamo iPhoto a jeho denníky? Pridať fotky doplníš kalendár poznámky dáš zdielať a máš to jednoduché a rýchle.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- Klub čistého iOS
alebo aj ten dropbox...
diki chalani skusam skusam, a zatial to ide. Ešte sa chcem spýtať, či sa v drop boxe nedá fotografie aj pomenovat, spraviť im popis ako na fb napríklad. A nedajú sa v dropboxe nastavit pripomienky, ak ja pridam fotku tak dojde mail osobe ktora ma pristup do toho albumu že tam pribudla fotka. aby som nemusel za každým pridávaním posielať maili že " pozrite si dropbox" dá sa to neviete?
-
- Host
internetové uložiště
Neviem ci je pre zdielanie fotiek Dropbox idealny. Pamataj na to, ze Dropbox je hlavne o synchronizacii. To uz skor spominany Facebook alebo radsej Picasa s vazbou na Google+.
-
- Starý pes fóra :)
internetové uložiště
nech si rodina nainstaluje dropbox klienta na pc. Potom nech žiadajú tvoje prihlasovanie údaje a ked pridať fotky tak im sa dole v liste pri hodinách zobrazí bublina že sa pridali fotky. Podpisy jedine že premenujes fotky.
Ja by som radšej vyskúšal to iPhoto a iCloud.
dodo
Ja by som radšej vyskúšal to iPhoto a iCloud.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
- rony
- Klub čistého iOS
internetové uložiště
ak su zvyknuti na fb, nesil to a syp do fb.
fb ich naviac upozorni ak nieco pridas.
ak nemas nic rozumne, ja by som hladal cosi, co si nemusite zrovna zdielat jedno konto a heslo.
fb ich naviac upozorni ak nieco pridas.
ak nemas nic rozumne, ja by som hladal cosi, co si nemusite zrovna zdielat jedno konto a heslo.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
internetové uložiště
Nemusia zdielat. Staci ak adresar do ktoreho bude fotky davat nasharuje. Okrem toho pri registracii viacerych ziskaju bonus vo forme extra miesta na ukladanie. Je to ale o zvyku ako spomina Rony.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
-
- iPhone expert
Pouzivam DropBox a nemuzu si stezovat. Pokud chces mit neco sam pro sebe, mas to sam pro sebe. Pokud chces mit neco ve slozce, aby to videli vsichni, mas to tam. Podporuje to vsechny platformy a 2GB je free. 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
- rony
- Klub čistého iOS
internetové uložiště
no ja si predstavujem, ze priebezne posielas fotky trebars aj s komentarmi.
sypanie na dropbox je len medium na data, nic viac.
ak by som chcel priebezne davat spravy o zazitkoch, tak fb je najblizsi, hned potom weblog ale ak naozaj aj vela opisujes textovo.
aby ludia pochopili nejaky suvis s fotkami je dobre vyuzivat nejake systemy na albumy.
ak chcem len komusi poslat surove fotky, jasne dropbox ale to s nim musim este extra pisat maily a pod. a vysvetlovat.
ak by som dostal 300 jpegov z kohosi dovolenky, asi ich ani neotvorim, najma nie z nealbumoveho softu.
koniec koncov mame imovie, v tom spacham za par minut peknu namotavku pre rodinu aby mala chut pozerat na jano s marou pred polkou fontany, mara na piesku, mara bez hlavy na piesku, janova hlava vo vode, janova hlava vo vode zozadu...
sypanie na dropbox je len medium na data, nic viac.
ak by som chcel priebezne davat spravy o zazitkoch, tak fb je najblizsi, hned potom weblog ale ak naozaj aj vela opisujes textovo.
aby ludia pochopili nejaky suvis s fotkami je dobre vyuzivat nejake systemy na albumy.
ak chcem len komusi poslat surove fotky, jasne dropbox ale to s nim musim este extra pisat maily a pod. a vysvetlovat.
ak by som dostal 300 jpegov z kohosi dovolenky, asi ich ani neotvorim, najma nie z nealbumoveho softu.
koniec koncov mame imovie, v tom spacham za par minut peknu namotavku pre rodinu aby mala chut pozerat na jano s marou pred polkou fontany, mara na piesku, mara bez hlavy na piesku, janova hlava vo vode, janova hlava vo vode zozadu...

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Klub čistého iOS