Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
-
Wexter
Re: Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
asi detajl ale firmware zkratka bude spíš FW ne ?
ale detajl 
-
terry
- Starý pes fóra :)

Sakra
Píšu to takhle pořád a nevím proč.. Samozřejmě, že firmware je FW. Takže sorry za zmatení 
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
monkey
hele myslite ze to nejaky borec neobejde a nevymysli jak to odemknout? typuju to tak max do mesice po 11. cervenci a budem tu mit ty same programy jako pro iP 1... akorat se priklanim k terryho nazoru, taky bych ho bral se vsim vsudy legalne, nechtel bych pri nejakych komplikacich brecet ze sem vyhodil 11k
-
terry

Odblokování se dostaví nejspíše ještě rychleji.. Jde ale o to, kolik lidí si to bude odblokovávat, když bude iphone téměř v každé zemi.
Já chci "legální" telefon nejen kvůli záruce, ale především kvůli funkcím s apple store apod.
Já chci "legální" telefon nejen kvůli záruce, ale především kvůli funkcím s apple store apod.
-
Wexter
monkey píše:hele myslite ze to nejaky borec neobejde a nevymysli jak to odemknout? typuju to tak max do mesice po 11. cervenci a budem tu mit ty same programy jako pro iP 1... akorat se priklanim k terryho nazoru, taky bych ho bral se vsim vsudy legalne, nechtel bych pri nejakych komplikacich brecet ze sem vyhodil 11k
tady je jeden z Londýnu nabízí za 9500 ,-
-
Diablo
Furt legalne legalne , jedna z veci ktera se mi na nynejsim iPhonu libila byla, ze nebyl tak dobre dostupny mimo staty kde se prodaval. Cili to bylo na nase pomery takove hodne originalni zarizeni .
Tak to bude snad pro nas vsechny stejne ne? No a v pripade ze to Apple zase nejak omezi nejakou specialni aktivaci aby zlikvidoval ty lidi co maji iPhone na "cerno" , tak v takovem pripade se urcite do par dni najde nejaky hodne hodny a chytry clovek ktery tuto ochranu prolomi . Vse co zablokoval clovek jde i odblokovat takze toho se nebojim
.
Jednu vec nemam rad a to sou jakakoli omezeni .... Odeprit pristup do systemovych souboru meho vlastniho iPhonu ktery jsem si zakoupil je velke omezeni , odeprit instalaci neoficialnich aplikaci .... to je hodne velke omezeni .
ale především kvůli funkcím s apple store
Tak to bude snad pro nas vsechny stejne ne? No a v pripade ze to Apple zase nejak omezi nejakou specialni aktivaci aby zlikvidoval ty lidi co maji iPhone na "cerno" , tak v takovem pripade se urcite do par dni najde nejaky hodne hodny a chytry clovek ktery tuto ochranu prolomi . Vse co zablokoval clovek jde i odblokovat takze toho se nebojim
Jednu vec nemam rad a to sou jakakoli omezeni .... Odeprit pristup do systemovych souboru meho vlastniho iPhonu ktery jsem si zakoupil je velke omezeni , odeprit instalaci neoficialnich aplikaci .... to je hodne velke omezeni .
Naposledy upravil(a) Diablo dne úte črc 08, 2008 9:46 pm, celkem upraveno 1 x.
-
terry

Máš pravdu.. Taky se mi líbilo, že iphone nemůže mít hned tak každý, ale teď když už to tak nebude, proč zbytečně odblokovávat.
Jak to bude s funkcemi apod. uvidíme.
Jak to bude s funkcemi apod. uvidíme.
-
monkey
no stejne si myslim ze iPhona nebude mit hned kazdy, u nas kdyz se nad tim zamyslite sou vsichni udelani do nokii apod... a prece jen to neni levna zalezitost. Musite vedet co od toho chcete, a iP neni jenom mobil:)
Ale kazdopadne jsem radsi kdyz je vsechno legalni a mam potom pristup ke vsemu co to nabizi, doufam ze se u nas bude dat sehnat legalne i bez tarifu... kolem 10-12k bych to jeste bral
Ale kazdopadne jsem radsi kdyz je vsechno legalni a mam potom pristup ke vsemu co to nabizi, doufam ze se u nas bude dat sehnat legalne i bez tarifu... kolem 10-12k bych to jeste bral
-
Diablo
monkey píše:nemam potom pristup ke vsemu co to nabizi
To bohuzel u Iphonu neplati , pokud ho neodblokujes o hodne funkci prichazis. Ale s tim zbytkem souhlasim.
-
MooGy
Podla mna Appstore bude dostupny aj ludom ktori maju iPhone odblokovany keby nie pridu o miliony!!!
-
terry

Souhlasim s monkeym. Nebudou ho mít všichni, ale více lidí, než kdyby nebyl. Je známo, že Češi moc drahé telefony nekupují.. Sáhnou spíše po levnějším.
-
Fiko
- Klub čistého iOS

Dnes som bol v Apple Store v NYC, ale ziadnu frontu som nevidel, hm, bohvie kde cakaju ti ludiamcmichal píše:Fiko: běž si stoupnout do fronty
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
-
Wexter
Almi: nesprávna citácia zmataná. necituj ak odpovedáš na predchádzejúci prísevok. naozaj si prečítaj FAQ ak nechceš aby boli mazané tvoje príspevky.
však to byla jen taková reklama
Všichni ti co tam ten den byli byli jen zaplaceni a na papírcíhc měli napsáno co mají říkat
Nebo nedostali od farmářu jablíčka tak utekli domů ....
však to byla jen taková reklama
Nebo nedostali od farmářu jablíčka tak utekli domů ....
-
watterman
monkey píše:no stejne si myslim ze iPhona nebude mit hned kazdy, u nas kdyz se nad tim zamyslite sou vsichni udelani do nokii apod... a prece jen to neni levna zalezitost. Musite vedet co od toho chcete, a iP neni jenom mobil:)
Kéž by to tak bylo, ale jak vidíš tak tady na fóru se najdou i takový, kteří si koupili iPhone a ani předem o něm nevěděli nic, jenom že je to teď takový "boom". A pak se diví že neumí to a to... Bojím se aby tady nedopadl iphone jako SE K750i, kde ho měl téměř každý, ale je pravda že ta Klárka byla zase z jiné cenové kategorie...
-
hannawald
to si piste, ze ho bude mit kazdej, bohuzel.
uz proto, ze na nej operatori spusti urcite velkou kampan. Bude to neco jako N95.
uz proto, ze na nej operatori spusti urcite velkou kampan. Bude to neco jako N95.
-
Rychlonozka
je jasny ze doted byl iphone hodne luxusni zbozi proste ho nemohl mit kazdy.
ja potrebuju novy mobil se svopu cihlou nokii 3510i jsem vydrzel az do ted ( vydrzi fakt hodne nekolikrat prana na 40 apod. ) návíc uvazuji o novém mp3 prehrávači , můj psion revo uz mi taky nestačí už je zastaralý a i když mám plus verzi 16Mb pameti začíná to být málo.
tudíž iphone je pro me téměř ideální kombinace
ja potrebuju novy mobil se svopu cihlou nokii 3510i jsem vydrzel az do ted ( vydrzi fakt hodne nekolikrat prana na 40 apod. ) návíc uvazuji o novém mp3 prehrávači , můj psion revo uz mi taky nestačí už je zastaralý a i když mám plus verzi 16Mb pameti začíná to být málo.
tudíž iphone je pro me téměř ideální kombinace
-
terry

Jestli u nás bude mít iphone každej závisí na ceně, jakou čeští operátoři nabídnou. Pokud se bude pohybovat kolem 10000-14000,-, o čemž nepochybuju, koupí si to spíš jenom ten, kdo bude vědět o co jde. (samozřejmě, výjimky se najdou).. Ale Češi prostě drahý telefony nekupujou, i když tohle bude u nás novinka, takže těžko říct, jak na to zareagujou, ale nokie Nseries si taky myslím nejsou nijak ve velkym kupovany - jako treba SEK750i.
@ rychlonozka: ty máš na MP3 přehrávači plus verzi 16MB - nemá to být 16GB ?
@ rychlonozka: ty máš na MP3 přehrávači plus verzi 16MB - nemá to být 16GB ?
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Hosi, na iPhone neni vubec nic luxusniho. Jestli chcete luxusni telefony, tak se zajimejte o ty co stojej 20 a vejsi - v pripade Vertu 100 a vejs.
-
terry

Cena se vždycky nerovná luxus. Ale telefony stojící přes 20000,- už příliš nejsou.. Samozřejmě, nějaký se najde, ale na dnešní dobu to je už moc drahé.
O iPhone bych asi ani netvrdil, že je to luxusní telefon. Řekl bych spíš, že je to luxusní přístroj, který umí telefonovat, protože telefon není na prvním místě.
O iPhone bych asi ani netvrdil, že je to luxusní telefon. Řekl bych spíš, že je to luxusní přístroj, který umí telefonovat, protože telefon není na prvním místě.
-
S474N
- Sons of Jailbreak

terry: dle vykladoveho slovniku znamena slovo luxus prepych. Chces tvrdit, ze prepychove veci jsou levne? 
-
mcmichal
S474N: asi takhle - srovnávat iPhone s hnusnou Nokií je zločin. A jestliže si hnusná Nokie říká "luxusní", "přepychová" nebo dokonce "krásná", tak co je potom iPhone?
-
S474N
- Sons of Jailbreak

mcmichal: doporucuji toliko nepozivati alkoholicke napoje ci psychotropni/navykove latky v takovem rozsahu.
Kde jsem proboha psal cokoliv o Nokii?
Kde jsem proboha psal cokoliv o Nokii?
-
terry

@ mcmichal: on to nemyslí na tebe.. ale celkově se to o Nokiách Nseries tvrdí.
-
MooGy
Pritom su ´ohavne´ a v celkum mi na nokiach vadia disleje
-
mcmichal
S474N: nene, takhle jsem to nemyslel. Přečti si jenom tu poslední větu, to byla reakce na polemizování o luxusnosti iphonu 
To o Nokii jsem připsal, protože si zrovna pročítám fóra na Mobilmanii, kde o Nokiích tvrdí, jak jsou krásné a luxusní. Tudíž se ptám - pokud někdo řekne o Nokii, že je krásná, luxusní nebo přepychová - krom toho že by zasloužil baseballovkou přes palici - co je potom iPhone?
To o Nokii jsem připsal, protože si zrovna pročítám fóra na Mobilmanii, kde o Nokiích tvrdí, jak jsou krásné a luxusní. Tudíž se ptám - pokud někdo řekne o Nokii, že je krásná, luxusní nebo přepychová - krom toho že by zasloužil baseballovkou přes palici - co je potom iPhone?
-
S474N
- Sons of Jailbreak

mcmichal: luxusni zalezitost treba v pripade Nokii mi prijde napriklad model 8800 Arte/Sapphire Arte a i se takto profiluje. V pripade Vertu napriklad veskere modely. "Funkcni" modely rady N opravdu nemaji s luxusem nic spolecneho 
-
monkey
jojo, o Nseries sem taky uvazoval ale stacila mi tloustka cca 2.5 cm, iP 1cm... to je trochu rozdil..
A kdyz mluvite o luxusnich mobilech... pokud vim tak jedina co jejich cenu zvedne na 20ka vys neni exkluzivita funkci ale byva to jeho obal... nejake to zlato a kaminky na obalu snobum uplne staci..
Pro me je iP na spicce vrcholku a nekoupim si nic jineho
a stejne ho nebude mit kazdy (pokud jeho cena nepujde o 60% dolu jako u starych modelu Nseries)
2terry: asi mame stejny nazor na legalni zbozi:) jde uz jenom o pocit pohody ze ti nemuzou nic vytknout a muzes se jit poradit do vsech autorizovanych prodejen, slysel sem ze homeunblock nemaji v obchodech moc radi...
A kdyz mluvite o luxusnich mobilech... pokud vim tak jedina co jejich cenu zvedne na 20ka vys neni exkluzivita funkci ale byva to jeho obal... nejake to zlato a kaminky na obalu snobum uplne staci..
Pro me je iP na spicce vrcholku a nekoupim si nic jineho
2terry: asi mame stejny nazor na legalni zbozi:) jde uz jenom o pocit pohody ze ti nemuzou nic vytknout a muzes se jit poradit do vsech autorizovanych prodejen, slysel sem ze homeunblock nemaji v obchodech moc radi...
-
S474N
- Sons of Jailbreak

monkey: samozrejme, vidis to jinak, ovsem prave u luxusu/prepychu se plati za to "pozlatko" okolo a ne za funkce. Je to jista forma spolecenske prestize, ze proste na to "mas", ze si muzes dovolit koupit mobil za tricitku/stovku/dvoustovku aniz bys to resil. A o tom to je 
-
Rychlonozka
terry píše:@ rychlonozka: ty máš na MP3 přehrávači plus verzi 16MB - nemá to být 16GB ?
ne ne je mp3 prehravac mam 1 bg , psion revo je neco jako databanka ale tak 100x lepsi 16mb pameti opr system epoc
-
terry

@rychlonozka: v pohodě, už si rozumíme.. jak sem ale koukal, tak ta databanka je ještě černobílá, ne? A 1GB přehráváč chápu, že je nedostačující.
-
Rychlonozka
jo je ale displej zvládal asi 16 odstínů šedý barvy takže uplně v poho
-
monkey
S474N: co tu vubec resis, podle toho co pises ti asi jde hlavne jenom o tu paradicku okolo, me jde o tu opacnou stranu, osobne by me vic nadchnul borec co by mel iP nez nekdo s blejskavym krytem..
-
Rychlonozka
ahoj dnesni MF ma zajimavej clanek Strana B1 )
cituji: Češi si jej budou moci oficiálně koupit až an podzim, nadšenci si pro něj však mohou dojet například do Belgie, kde bude k dispozici v přepočtu za 12 400 korun. A to bez blokace do jedné sítě a bez nutnosti uzavřít smlouvu s tamním operátorem. Podobně tomu je i v Itálii, kde bude podle informací serveru mobil.cz stát necelých čtrnáct tisíc korun.
tak nevím co je na tom pravdy protože hned zatím píšou ze v USA stojí 199$ coz je peknej kec...
cituji: Češi si jej budou moci oficiálně koupit až an podzim, nadšenci si pro něj však mohou dojet například do Belgie, kde bude k dispozici v přepočtu za 12 400 korun. A to bez blokace do jedné sítě a bez nutnosti uzavřít smlouvu s tamním operátorem. Podobně tomu je i v Itálii, kde bude podle informací serveru mobil.cz stát necelých čtrnáct tisíc korun.
tak nevím co je na tom pravdy protože hned zatím píšou ze v USA stojí 199$ coz je peknej kec...
-
stope
Rychlonozka píše:ahoj dnesni MF ma zajimavej clanek Strana B1 )...
Samozřejmě, že ta Belgie je možná, například operátoři z Francie už oficiálně potvrdili prodej neblokovaných iPhonů 2.0 (u nich je to ze zákona povinnost) v přepočtu za 12100 Kč... A ta Amerika? Samo, že to bude stát 199$ (3200 Kč), ale s paušálem cca 2000 Kč měsíčně...
-
S474N
- Sons of Jailbreak

monkey píše:S474N: co tu vubec resis, podle toho co pises ti asi jde hlavne jenom o tu paradicku okolo, me jde o tu opacnou stranu, osobne by me vic nadchnul borec co by mel iP nez nekdo s blejskavym krytem..
Me nejde o nic, naopak se pouze obecne bavim o vyznamu slova luxus/prepych - ty to tady najednou aplikujes na sebe a na me, ja se bavil pouze obecne!
Tebe muze nadchnout co chce, to je pouze a jenom tvuj problem, ale bud se bavime o obecnem vyznamu nejakeho slova nebo o tvych osobnich vecech typu, co te nadchne
-
Rychlonozka
@stope: To s tou francii je pravda??? Mam tam cestu myslim ze zacatkem rijna...
ale to uz to asi vydrzim na prodej u nas... kvuli pripadne reklamaci a tak i kdyz by to meli vzit i tady
ale to uz to asi vydrzim na prodej u nas... kvuli pripadne reklamaci a tak i kdyz by to meli vzit i tady
-
stope
Rychlonozka píše:@stope: To s tou francii...
Jo, je to pravda. Tady je post, kterým můj zájem začal... A pokud umíš francouzsky, počti si na oficiálním webu...
-
Rychlonozka
s francouzstinou nejni problem
Naposledy upravil(a) Rychlonozka dne čtv črc 10, 2008 4:35 pm, celkem upraveno 1 x.
-
stope
Tak si to prostuduj... Teď jsem mluvil s týpkem od O2 a říkal že počítat s iPhonem pod 18 000 je naivita... Podle interního odhadu bude stát 6000 s povinným plněním kolem 2500...
-
mcmichal
stope: že to nebude míň jak 18tka? to je už moc, to by se jim na to lidi vysrali. pochopil bych patnáctku (ikdyž je to uuuuukrutně moc)...