Po padu iPnone 4 nefunguje mikrofon při hovorech
Po padu iPnone 4 nefunguje mikrofon při hovorech
Zdravím, spadl mi na zem iPhone 4 a naráz mě téměř vůbec nejde slyšet v telefonu, jde mě slyšet jakoby z dálky. V diktafonu ale slyšet docela jde. Poraďte zda je potřeba servisovat mikrofon nebo to můžu nějak vyřešit. iPhone je v záruce - Vodafone. Máte zkušenosti že by to mohlo být tím pádem ? Moje stará 2G mi padala furt a slyšet mě bylo pořád... 

Re: Po padu iPnone 4 nefunguje mikrofon při hovorech
mikrofon fungoval, po padu nefunguje, cim to bude? padem... jak to vyresit? servisem, na tohle bys prisel i sam.
pokud ses verici, udelej restore bez zalohy, treba zasahne bozi moc a pojede to
pokud ses verici, udelej restore bez zalohy, treba zasahne bozi moc a pojede to
no ten pád nebyl první a nebyl zrovna nejhorší... zajímavé je že mikrofon trochu funguje.. to mi není jasné a i v diktafonu mě jde slyšet... restore me napadl ale skusím to až v noci...
popis mi to teda podrobneji, jestli v jedne app mikrofon normalne funguje a v druhe ne, tak je to sw, ono nezalezi na padu( z jake vysky atd ) zalezi kam dopadne mobil. me muj itouch spadl dvakrat na ten sami roh, obal krupl ale it v pohode... proste zalezi na stesti...
jasan... no nepamatuji se z jaké výšky a kam spadl.. Diktafon nahravá tišeji než normálně ale jde rozumět všemu... pokusím se udělat restore a uvidím jestli se to zlepší... pokud ne, zbývá jen reklamace nebo servis...
... nevíš jak se pohybuje cena výměny mikrofonu ? Ať vím co můžu čekat ?

-
- Starý pes fóra :)
No, ale na pád se ti reklamace nebude vztahovat 
Podle mého ti špatně vevnitř sedí mikrofon, nebo se poškodil. Jako součástka je to za pár desetikorun, to práce bude stát víc.

Podle mého ti špatně vevnitř sedí mikrofon, nebo se poškodil. Jako součástka je to za pár desetikorun, to práce bude stát víc.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
- Senior uživatel
je na iphone vidno ze spadol? nejake vonkajsie znaky? ak nie tak potom to hod na reklamaciu a nemal by byt snad problem
no právě že na něm je škrabanec resp. odřený plast vedle mřížky od repro...ale při nejhorším to dam reklamovat
Zdravím,
mohla bych mít podobný dotaz? Přestal mi při natáčení videa fungovat zvuk, na videu je slyšet jenom šum a hlas hodně z dálky. Zkoušela jsem hovor a diktafon a zvuk se nahraje v pořádku, takže mikrofon je snad ok. Zkoušela jsem restart a nepomohlo. Není někde k videu nastavení, kde by to mohlo být ztlumené, jestli mi syn něco nepřenastavil. Nemáte nějaký nápad?
Nefunguje to pár dní, všimla jsem si toho až teď, když jsem stáhla videa.
Díky
mohla bych mít podobný dotaz? Přestal mi při natáčení videa fungovat zvuk, na videu je slyšet jenom šum a hlas hodně z dálky. Zkoušela jsem hovor a diktafon a zvuk se nahraje v pořádku, takže mikrofon je snad ok. Zkoušela jsem restart a nepomohlo. Není někde k videu nastavení, kde by to mohlo být ztlumené, jestli mi syn něco nepřenastavil. Nemáte nějaký nápad?
Nefunguje to pár dní, všimla jsem si toho až teď, když jsem stáhla videa.
Díky
-
- Moderator fóra
iPhone 4 a 4S má dva mikrofóny, diktafón a normálne volania sú cez spodný mikrofón, cez horný sú videá (ten je vedľa diery na slúchadlá). Pozri sa, či tam nemáš nejakú špinu alebo podobne, a ak nie tak reklamácia
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
Nahoře jsem to včera profukovala, nic moc tam nevidím. No nějak mi nenapadlo, že jsou vlastně dva, že by mi při hovoru asi nebylo moc slyšet:-) To mám tedy radost:-( Tak moc děkuju.