Zdar mám problém, hledal jsem něco na googlu a vyskočila mně lišta, kde se píše: Jsme předsvědčeni, že je váš počítač nakažen škodlivým softwarem.... Nevíte, jak mám zjistit jestli je to pravda? Jěště se mně to nikdy nestalo. Mám MacBook Air OSX 10.4.7. Vůbec nevím, kde bych to mohl chytit, nic nestahuju a chodím jen na ověřené stránky.
edit: Teď jsem si všimnul, že jsem to dal do špatné sekce, tak to prosím přesuňte, díky.
škodlivý software
-
- Mírně pokročilý
-
- iPhone expert
Re: škodlivý software
Každopádně se tvrdí, že na Maca nejsou viry (i když teď už to možná není pravda), a tak bych to vůbec neřešil. Vpodstatě jedinej způsob, jak ty viry do Maca dostat je, že budeš číst tyhle lišty a poslouchat jejich rady
(stáhneš si jejich software)

MacBook Pro (2008)
-
- Starý pes fóra :)
škodlivý software
Nič nesťahuj sú to hlúposti len chcú z teba vytiahnuť prachy prinajmenšom stiahnuť nejaky vírus do tvojho pc. Ak máš najnovšie aktualizácie tak by si mal byt chránený aj proti poslednému známemu vírusu.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead