Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
TV v iPhonu nebo iPadu. České programy ČT1,ČT2,ČT4,ČT24,Nova,Nova Cinema,Barrandov,Prima Love,Prima Cool,Prima Family a Očko. Připojení přes wifi. Pěkná kvalita obrazu.
Jen to asi nebude na trvalo: "Měl by ale být funkčí alespoň půl roku po stažení aplikace z Appstore (myšleno odebrání z Appstore, nikoli Vaše stažení)."
Myslim, ze samotne prehravani TV programu v zahranici blokovane neni (tudiz ani na Slovensku). To, ze "nemuzeme" prehravat programy v zahranici souvisi se zakonem o poplatcich za TV (a proto funkcnost pouze pres WiFi).
Já bych to využil hodně, zvlášť kdyby přibylo airplay, ale radči si počkám na něco kde budu mět jistotu že to za chvilku nestahnou/nedají víc poplatků.
Nebo myslíte že by se pak dala reportovat reklamace v iTunes do Applu že dřív vyhovovala a teď ne ("stala se nepoužitelnou" - ať už omezením na další peníze nebo zrušením projektu) a že žádám vrácení peněz?? uznali by to?
Takový detail, ČT, Barrandov .. Jedou v 16:9, nebo 16:10, nebo jak je to, ale nova, prima, i když je pořad v 16:9, tak je deformovaný v 4:3, podle mě je ti chyba na straně aplikace ..
takze dnesnym dnom mi to prestalo apsolutne fungovat funguje to cca.30s a sekne se to takze moja radost opadla ale napad to bol skvely nevim ci sa tvorcovia aplikace chteli pouze namastittromi eurami za kazde stiahnutie ale povedlo se im to priam husarskym kuskom kdyby fungovala pulroku tak mi to nevadi ale mal som tu aplikaci pouze tri dni a konec jeste vcera jsem se koukal na filmy na nove cinema a tv prima a dnes uz to prestalo jit skoda fakt velka skoda nevim ako vam ale mne to prestalo jit prehraje max.30s a konec
Dnes jsem koupil protože jsem chtěl televizi když jsem byl v bazénu na sluníčku a musím pochválit. Až bude MS v hokeji tak se bude hodit na sledování gólu znovu, protože má pár vteřin odstup od normální televize
St.: prosím zkuste nastínit Vaši vizi, tedy konkrétně je-li reálné v ČR byrokracii utáhnout provoz bez předplatného (např měsíčních plateb). Děkuji za odpověď. Jinak se přidávám k drtivé většině, které se aplikace moc líbí a funguje bezchybně.
St.: nedávno se zde objevilo vlákno o navigaci Dynavix a na dotazy uživatelů odpovídal přímo člověk z firmy Dynavix. Moderátoři fóra si to tehdy pochvalovali. Nicméně i tak děkuji za reakci.
I kdyz zminim pouze HW, aplikace potrebuje krom jineho konektivitu v radu Gb, misto v serverovne a energii pro servery ve stovkach W, takze se musi najit nejaky staly prisun -nekdo to musi zaplatit. Jakym zpusobem, to je predmetem jednani. St.
Nejsem si až tolik jistý legálností streamů, ale to je nakonec problem autorů aplikace. Čemu se ale musím trochu usmívat , tak tomu, že když tady byla před časem podobna aplikace iphoneTV.kvalitně a autor později požádal o malé donate, tak všichni ječeli - no co si to dovoluje, vždyť to bylo doteď zadarmo. A tady kupujete aplikaci , u které je legálnost streamů stejně "diskutabilní"
cuting: legálnost bych nechal, jak píšeš, na autorech. Ten projekt, který zmiňuješ, mi nějak unikl. Každopádně u mne by to bylo o pohodlnosti. Donate přes Paypal, převodem z účtu, či něco podobného je zkrátka velmi obtěžující. U Simple TV je "donate" formou koupě aplikace v AppStore (navíc opravdu kvalitně provedené) velmi jednoduché a zabere jen pár vteřin.
Souhlas. Ale ja bych za neco takoveho obetoval klidne i cas na donate. Prave jsem v Bombaji, koukam na ct4 na hokej s Lotysskem. Stabilni, plynule. Pohoda. Diky za profi aplikaci.
S iphone.kvalitne.tv bych to nijak neporovnával, tam se musel použít další přehrávač, který bylo nutné koupit, věčně se tam musela upravovat ručně adresa streamu a pokud se někdo zeptal, co vlastně dostane za to do očí bijící donate, dostane, tak se dočkal pouze hysterickéko výlevu autora. Tohle je opravdu profi iOS zaležitost, nabidnutá oficiální cestou a určitě si zaslouží pozornost a ocenění.
I když je fakt, že všude kde mám WiFi mám zárověn i tv a tak využitelnost pro mne je minimální, víc by se mi to líbilo někde v lese, ale to už je jiné téma....
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?