Sparrow - emailovy klient pre iPhone

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Vývojáři si dali na vývoji iPhone verze své aplikace skutečně záležet a výsledkem je precizní práce, která stojí za to. Sparrow pro iPhone v sobě pojí ty nejlepší prvky z konkurenčních aplikací, které dokázal tým kolem Dominiqua Lecy dokonale zkombinovat. V aplikaci si všimneme tlačítek a funkcí známých z Facebooku, Twitteru, Gmailu či dokonce i z Mailu. Zkušenější uživatel si tak ovládání rychle osvojí.

Obrázek

Recenzia: http://jablickar.cz/recenze-sparrow-pro-iphone/
iTunes: http://itunes.apple.com/cz/app/sparrow/id492573565
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

umiyaki

Re: Sparrow - emailovy klient pre iPhone

Příspěvek od umiyaki »

Klient je opravdu moc pěkný, ale kámen úrazu jsou právě Push notifikace. Třeba se najde utilitka do Cydie, co využije notifikaci pro default mail a přitom následně přesměruje do Sparrow klienta.

EDIT: Uff, tlusté prstíky a nejde Landscape ... to je zlé :-) Vím, že bude, ale toto je pro "psací" aplikaci na menším displeji základ.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Tie si spravis pomocou Boxcar. Gmail si nakonfigurujes na posielanie kopie mailu na specialny mail boxcaru a si vybaveny.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Když nefunguje push, mohla by alespoň fungovat kontrola mailů v určeném intervalu. Nikde jsem to nenašel. Tím pádem není ani v notifikačním centru. Jinak aplikace vypadá velice slibně, používám Sparrow na macu a vyhovuje mi.
Koukal jsem i na Boxcar, ale to se mi moc nelíbí, aby mě jedna aplikace upozorňovala a do druhé se koukal. Jako nápad to není špatný, své příznivce si najde.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ja boxcar mam velmi rad. Mozem si totiz rozsirit moznosti upozorneni na kopec veci, ktore by ste necakali. Napr. na udalosti z pocitaca. Bodaj by bol sucast ios

radim1
Host
Host

Příspěvek od radim1 »

Bez podpory exchange. Skoda
iPHONE 4 32GB White, fw 4.3.3 JB

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

OT: rony, ty se dobře čteš, nechtěl by jsi o Boxcaru něco napsat buď sem nebo k sobě na spravodaj? Jak jsem pochopil, tak to už nějakou dobu používáš.
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4

umiyaki

Příspěvek od umiyaki »

Popravde nevim proc pouzivat Boxcar, kdyz funguje dobre notifikace ke klasicke mailove app. Proste prijde mail, ukaze se notifikace na lockscreen, tuknu na Sparrow a vyridim v nem. Notifikace stejne zmizi po synchronizaci. Pravdou je, ze nenapojeni klienta na interni nastaveni mailovych uctu ne skoda. Ten klient je opravdu vychytany a presne splnuje to co potrebuji pro svoji praci. Zejmena orientace ve vlaknu mailove diskuze je perfektni.

chipy999
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od chipy999 »

Tiež by som podotkol,že cez Boxcar je to úplne v pohode.Vobec to neobmedzuje,jediný viditeľný rozdiel je,že notifikacia je s ikonou Boxcaru,ale keď na ňu kliknem,tak sa otvorí Sparrow.Co sa mna týka,vôbec mi tým pádom nechýbajú nativne notifikácie.
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi

Skoty
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Skoty »

http://www.youtube.com/watch?v=6lYitaF4 ... r_embedded
[youtube]6lYitaF4lDo&feature=player_embedded[/youtube]
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

vyzera to velmi dobre. Podla vsetkeho klikam na BUY :)
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

umiyaki

Příspěvek od umiyaki »

Pro JB optimalni nakonfigurovat Activator pro spusteni Sparrow (muj oblibeny dvoj-ťap na lockscreen hodiny) a funguje to stejne rychle jako klik na notifikaci.
Zatim spokojenost. Je. Netusim, co provede prikaz archivace z te spodni nabidky, pokud mam otevreny nejaky mail. Z dorucene to zmizi a dal nevim... Hledal jsem nejakou specialni slozku archiv, ale nic nenasel. Mozna je to tim, ze mam gmail a posta stejne zustava ve slozce vsehny zpravy.

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Dnes a zítra v akci za 0.79€
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4

cczero
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od cczero »

já si teda osobně myslím, že nativní mail aplikace je uplně postačující, takže nemám vyzkoušeno a ani se nechytám, ale přesto co se týče push, tak je v cydii tweak sparrow+, který řeší právě ty push notifikace tohoto klienta...

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

A neni tam take neco na exchange? Koupil jsem si ho v akci, push nepoužívám, ale exchange ano :-(
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

chipy999
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od chipy999 »

Práve vyšiel update,najväčšou novinkou je možnosť otvarania linkov z mailu v Chrome.Celkom užitočné,ked používate Chrome,začína byt vidieť vplyv Google.
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi

Odpovědět