Port logické hry Altaru pro ios.
http://itunes.apple.com/cz/app/id475427132?ls=1&mt=8
Úkolem hráče je vždy dostat dvě ryby ven z místnosti pomocí promyšleného přesouvání předmětů. Jedna ryba je malá, oranžová, ženského pohlaví. Její výhodou je právě její malá velikost, díky které se dostane i do stísněných prostor. Velká modrá ryba mužského pohlaví zase dokáže zvedat ocelové trubky. Mezi rybami je nutno přepínat a spolupracovat s nimi. Hra se odehrává ve čtvercové síti, ve které platí gravitace, tudíž předměty padají dolů. Pokud se padající předmět setká s rybou, ta zemře a místnost je třeba řešit od začátku. Ryby zpříjemňují hru různými vtipnými hláškami.
VLASTNOSTI
* profesionální český dabing
* jedna z nejobtížnějších logických her
* 13 jazyků - čeština, angličtina, francouzština, němčina, italština, polština, španělština, holandština, bulharština, švédština, slovinština, brazilská španělština, ruština
* 80 nádherných pixelově kreslených unikátních místností
* stovky překrásných animovaných potvůrek
* tisíce unikátních a zábavných objektů
* 2 rybí agenti s odlišnými schopnostmi
* stovky různých zvuků
* tisíce řádků vtipných konverzací
* několik větví v příběhu a několik záhad pro snadné pokračování
* hodiny a hodiny zábavy
* překvapivě detailní a barevná grafika
* spoustu roztomilých kamarádů
OVLÁDÁNÍ
1. Kurzorovými tlačítky ovládáme aktivní rybu.
2. Lze ji ovládat i dotekem a podržením na místě, kam chceme dostat aktivní rybu. Ale pozor! Odlačí vše, co jí stojí v cestě.
Mezi rybami můžeme přepínat tlačítkem v pravé dolní části obrazovky nebo přímo dotykem na požadovanou rybu.
Fish Fillets Next Generation [Free]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Re: Fish Fillets Next Generation [Free]
To uz je let co sem to hral 
Takove hry se maji pripominat, paradni vec!!!

Takove hry se maji pripominat, paradni vec!!!
-
- Klub čistého iOS
Re: Fish Fillets Next Generation [Free]
Spatna sekce.
Kazdopadne obrovska klasika, si pamatuju kdyz jsem to hral jako malej kluk na PC, myslim ze to vyslo k nejakymu casopisu jako plna hra a hral jsem to porad. Diky za ni.
Tema presunuto do spravne sekce. MG
Kazdopadne obrovska klasika, si pamatuju kdyz jsem to hral jako malej kluk na PC, myslim ze to vyslo k nejakymu casopisu jako plna hra a hral jsem to porad. Diky za ni.
Tema presunuto do spravne sekce. MG