... upgradoval jsem iPoda (16) z 1.1.3 na 1.1.4. Vše proběhlo v pohodě. Jen pak nastal problém, že když jsem ho chtěl jailbreaknout (ZiPhone) tak mi po dokončení na ploše naskočila jen ikona odkazu na link ale installer nikde
Problém s upgrade 1.1.4 a Installer
-
dapeda
- Host

Problém s upgrade 1.1.4 a Installer
Zdravím, obracím se na vás s problémem a potřeboval bych poradit
.
... upgradoval jsem iPoda (16) z 1.1.3 na 1.1.4. Vše proběhlo v pohodě. Jen pak nastal problém, že když jsem ho chtěl jailbreaknout (ZiPhone) tak mi po dokončení na ploše naskočila jen ikona odkazu na link ale installer nikde
... zároveň také ikony zůstaly stejné a žádné nove je se neobjevily. Můžete mi pls někdo poradit? Dík moc
-
Julek
- Administrator

Re: Problém s upgrade 1.1.4 a Installer
a jakou verzi ZiPhone jsi použil ? dělal jsi to přesně podle návodu ten odblok ? Pokud ano doporučuji restore a znovu 1.1.4 + unlock
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
dapeda
- Host

Bezvadne tak už se to povedlo
... ted jen... nevíte někdo jak dostat do Touche mapy a spol co to má nově obsahovat? Dík moc 
-
mikro
Hod si do installeru source http://repo.applerepo.com, refreshni a dal asi vis jak