Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
rozhranie je otrasne :-) ale je to pre iPad. Musim doma vyskusat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Je to prý původně aplikace pro Android (nemám osobní zkušenost), ale právě ta verze pro iPad mě zaujala, tam moc na výběr není. V programu je reklama, která jde zakoupením "pro" verze za 2.99€ odstranit. V iPadu je ta reklama méně otravující než v iPhone. Navíc detaily programu v řádkovém zobrazení s časovou osou jsou také jen pro "pro" verzi.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
je dobry psat ze to je FREE a pritom aby to bylo poradne funkcni tak se musi cvakat. nehlede na to ze me dvakrat jiz spadla A to jsem mysel ze jsem nasel prvni tv program ktery me bude vyhovovat
edit: pridavani programu po jednom taky nic moc. lepsi je zatrhavani a pak pridani hromadne .
iPhone XS 64GB iPad Mini 5 Macbook Pro Retina 13 Late2017 Apple TV 4 Synology NAS
nie nie, diky za tip, aj taketo appky sem patria :-)
Vie niekto odporucit podobnu, ale hlavne funkcnu free app? Ide mi o to, aby mala SK rozhranie, hlavne alert na to, ze sa blizi vysielanie oblubeneho programu, moznost pridavat si a zoradovat oblubene TV... Vyskusal som Seznam TV, ale k pridaniu programu do oblubenych potrebujem ucet na seznam.cz - ani potom pridavanie nefunguje, podarilo sa mi pridat jeden program a pri ostatnych vypise chybu... Dakujem
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2 - iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev) - iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev) - MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
pre iphone Magio TV, nevadi, ze nemas magio. pre ipad nic, asi najlepsia z invalidov je tvprogram.sk ako webka.
som konsternovany, firmy, co maju data tv programov nie su schopne urobit nic pouzitelne naopak ludia, co su schopni spravit dobry web ci app, nemaju k nim data.