Existuje nějaká aplikace + serverová část, která by umožnila prohlížení fotek ze sdílené složky Windows, jako existuje pro video Air Video?
Na PC bych spustil serverovou část, vybral bych adresář s fotkami a na iPhonu nebo iPadu bych fotky prohlížel.
Našel jsem Capture One, ale to má jednak milion funkcí a pak jsem nepřišel na to, aby mi to zobrazovalo i vnořené složky. Vždy mi to zobrazuje pouze fotky, které jsou v kořenovém adresáři nastaveného pro zobrazování.
Díky za info.
Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
mulder77
- Host

- rony
- Klub čistého iOS

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)
hladaj appky s podporou DLNA ci upnp. napr. majitelia Synology maju na to appku. ide to vtedy aj opacne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
mulder77
- Host

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)
No já bych Synology také měl, ale fotky mám uložené na Windows 2003 Serveru, takže bych si nasdílel klasicky windowsácky složku. Různé rozhraní typu media center apod. nechci a ani na Win 2003 serveru nemám.