Ahojte, chystam sa na JB iPhonu 4 - 5.0.1 (FW modemu 04.11.08) a neviem ci mam JB urobit normalne, cize nahram cez shift + restore v iTunes FW a nasledne urobim JB cez redsn0w, alebo mam v redsn0we pouzit moznost Custom IPSW? Poprosim skusenejsich uzivatelov, nakolko ja sa v tych veciach okolo BB a podobne nevyznam...vdaka
Poznamka: iPhone je blokovany na Telekom (T-mobile)
iPhone 3G 16GB iOS 4.2.1, White iPhone 4 16GB iOS 7.1, Black iPhone 4S 16GB iOS 7.1, Black iPhone 5 16GB iOS 7.1, Black iPod nano 5g 8GB, Blue iPad 2 WiFi 16GB iOS 7.1, White Macbook Pro with Retina , late 2013 2.5 GHz Intel Core i5, 8GB Ram, Intel Iris
ja sa chcem spytat mam moznost kupit iphone 4 na inzerciu len je brany z telekomu na pausal a zaruka konci az v lete tohto roku tym padom je blokovany na orange co mi nevyhovuje. je nejaka moznost to odblokovat a neprist o zaruku a tym padom aj o bb ako je to u 3g 3gs? vdaka za vysvetlenie
majkone12 Napis ci je 16gb,alebo 32gb,dalej napis cenu a stav a potom sa ti niekto moze vyjadrit,ci sa to oplati.Ak je to od niekoho koho poznas a je tam nizka cena a sw nieje aktualizovany ostrou ipsw s poslednou verziou,tak mozes do leta prezit aj s gevey.Ak je tam novy modem a cena je vyhodna a ty nevies vydrzat doleta,este stale je tu mznost odbloku. No a samozrejme kazdy den kopa novych inzeratov,takze sa da urcite najst aj neblokovany