Čím jezdíte ?

vše co vás napadne
Odpovědět
asd111

Re: Čím jezdíte ?

Příspěvek od asd111 »

muj celoživotní sen je ford mustang z roku 69 motor hemi. bez nějakých úprav jen skořepinova sedačka a gumy Goodyear =D

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

asd111... .a co takto krocik po krocku k tvojmu snu?, mam na predaj jeep grand čerokííí.. s hemi motorom.)) americku verziu:))

asd111

Příspěvek od asd111 »

dneska je mi 15 =) a mam JDM titane L takže zatim nemam řidičak na auto ale jinak byjt my 18 přemejšllel bych nad tím =)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

:) naspali mi z US motors zda muzou vydat muj clanek :)
mam radost, musim se podelit :)

http://www.usmotors.cz/2011/1975-pontia ... ort-coupe/

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Martin J
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Čím jezdíte ?

Příspěvek od Martin J »

Julek, 100% suhlas. To AUTO je bozie.:)))
A tu smradlavu firemnu oktavku mam aj ja. Fuj. Aj tam 100% suhlas...

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
iPhone 5S 32GB + iPad Air 128GB + iPod nano 5g 8GB + iPod Classic 80GB
MacBook pro 17' + iMac 21' + MacBook Air

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

:) diky

Obrázek

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Tak už mesiac jazdíme na čiernom Hyundai i40. Najprv som si pomyslel, horšia značka, motor 1,7, to nebude dobré. Ale nie, okrem rýchleho zašpinenia je super. Motor 1,7 diesel, 136 koní, 325nm, čo viac treba. Stredná výbava + parkovacie senzory a automatická prevodovka, vnútorné osvetlenie ladené do modra. Veľké, pohodlné, a hlavne nové za necelých 22tis eur s 5 ročnou zárukou bez obmedzenia počtu kilometrov(otec veľa jazdí). Má za sebou mesiac a necelých 4 tisíc kilometrov, jazdí to celkom slušne, spotreba Poprad - Bratislava - Poprad 5,4 litra, čo je na tak veľké auto výborné, a mala by ísť ešte dole. A ešte jedná vec. Je to fakt nádherné auto v dobrej výbave :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

mefistos

Příspěvek od mefistos »

marecqu tuhle se tu resilo nejaky BMW ze chtel tvuj otec a ted mate tohle? jakto?:D:D:D:D:D

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Čím jezdíte ?

Příspěvek od Barberry.pha »

i40 vypada hodne dobre ;) bych ty korejce uz nepodcenoval ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Peniaze, servis, nafta, poistky, a hňed máš po nejakých troch rokoch zopár tisícok eur menej na tomto :D ale náhodou je to dobré auto, jasne, na BMW to nemá, šlo by sa do päťkového 2008, a toto je menej obkukanejšie, a spotreba aj servis je niekde úplne ale úplne inde. A čo viac treba na slovenské cesty.. :) a v niektorých ohľadoch na to možno ani ten bavorák nemá :))
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

To by ma celkom zaujimalo v com na to ten bavorak nema?

charlie77
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od charlie77 »

spotřeba, 5ti letá záruka, cena servisu :)
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Počkať, pokiaľ v čom nemá na bavorák, tak určite silou motoru, aspoň nebude kárať na pokuty :) ale je dostačujúca. A možno niektoré detaily sa nájdu, predsa bavorák je prémiovka, ale naozaj i40 je dosť premyslená. Ale ako hovoríme s otcom, kvalitu uvidíme po 2-3 rokoch. Všetci sme s ním spokojný, a to je hlavné :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

je logicke ze budes obhajovat zrovna to vase auto, ale uprime.. korejsky auta jsou fakt hnusny :)

promin, je to tak .. 10 let stare bmw ma koule .. korejec nikdy .. sorry ..

Obrázek

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

No hlavně bavoráky si u nás pořizují pánové, co koule nemají... tak aspoň to auto koule mít musí. Sorry...
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

haasteren
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Čím jezdíte ?

Příspěvek od haasteren »

Ted jsem mel 14 dni na testovani ix35 a ix55 ani jedno nedopadlo dle ocekavani. Ani jedno nepujde domu. Nenadchlo. Zklamani u obou. Auta za vic jak 500 tis a vrze loketni operka, spatne se zavira prihradka , pri vytazeni nabijecky se vytahla cela zasuvka atd. A to jsou prave ty detaily co delaji AUTO. Multivan rulez.

dawe73
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od dawe73 »

MG: a na to jsi přišla jak? :p

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

To vidím tady okolo sebe, stačí jen vyjet na silnici a hned první nedočkavec ve městě za tebou, kde se má jet 50 km/h je v bavoráku. Vyjedeš za město, jedeš 90 km/h a další nedočkavec v bavoráku tě předjíždí, tak co si asi tak ti pánové musí dokazovat? :D No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách. :D

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Julek: V pohode, sto ľudí, sto chutí, kórejské autá su fakt hnustné, ale toto sa im fakt podarilo, a nieje to len môj názor a neobhajujem to len ja, ale viac ľudí, a nepotrebujeme auto na vyťahovanie sa pred druhými
haasteren: Tak teda u nás na aute nič také nieje. A viem že práve takéto detaily robia auto autom, lenže tím pádom tá naša i40 je fakt auto. Nič nevŕzga, všetko je ok. Ak sa začne kaziť alebo čo i len vŕzgať, 5 rokov záruka tam nieje len pre nič za nič, a nemyslím si že by si dovolili dať takúto záruku na auto, ktoré by malo byť každý druhý týždeň v servise. To by boli stratový aj oni. A ak sa to zacne kazit, predame to po troch rokoch este s 2 rocnou zarukou a je to
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

Metalgirl píše:To vidím tady okolo sebe, stačí jen vyjet na silnici a hned první nedočkavec ve městě za tebou, kde se má jet 50 km/h je v bavoráku. Vyjedeš za město, jedeš 90 km/h a další nedočkavec v bavoráku tě předjíždí, tak co si asi tak ti pánové musí dokazovat? :D No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách. :D

aneb za vsim hledej muzske ego :D:D to neni o egu to je o tom jaci muzi jsou :) muzi si radi hraji a od deti se lisime jen cenou nasich hracek :) kdo tohle popira tak keca.. me staci kdyz vidim sebe a svyho tatu - sme strasny hracicky.. jak pres telefony tak pres televize tak pres pocitace tak pres auta proste si radi hrajeme.. :) no a nekdo ma auticko na ovladani a nekdo ma 300 koni na ovladani :) nejak bych to nedramatizoval..
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

..a niekto ma auto ako sucast prace :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

jackherrer: Ani bych neřekla, měl bys vidět ty kyselé xichty těch pánů, když zjistí, že je prohnala ženská za volantem! Občas mi to nedá a prostě si s nimi zazávodím. :)

slezacekm
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od slezacekm »

Neda mi to ale ja jsem rad kdyz me baby predjizdi :) cekam totiz cely zivot az ke stopne nejaka u krajnice po tom co ji dosel benzin.

iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen
Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7
Iphone4 16 GB iOS 7
MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD
Apple TV 3.

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

charlie77 píše:spotřeba, 5ti letá záruka, cena servisu :)

ale to nie je argument, je jasne ze bavor bude drahsi na udrzbu, ja som sa skor pytal, ze co ma ten hjundaj navyse oproti bavoru.
Metalgirl píše:To vidím tady okolo sebe, stačí jen vyjet na silnici a hned první nedočkavec ve městě za tebou, kde se má jet 50 km/h je v bavoráku. Vyjedeš za město, jedeš 90 km/h a další nedočkavec v bavoráku tě předjíždí, tak co si asi tak ti pánové musí dokazovat? :D No, nic jiného už mě nenapadá, než si masírovat ego a koule. V závěsu za nimi vedou pánové ve Volkswagnech a Audinách. :D

metalgirl, to nie je len tym, ze ide v bavoraku, ale celkovo, ked mas silnejsie auto, tak aj rychlejsie ides a subjektivne si to neuvedomujes. Popravde ja tiez mimo obce ak su pekne cesty nejdem 90km/h ale viac. To neznamena ze nemam gule :D Samozrejme rozdiel su ti tzv. magori na cestach, to je ina vec, ale preto, ze ide niekto rychlejsie ako je max povolena rychlost nie je u mna zakomplexovany jedinec.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Pozri, kazdy den chodim na aute domov, asi 8 km, mimo obce ideme vzdy okolo 130, a nieje ziaden problem, v aute to nieje nijako citit. A viac naozaj nikde netreba, a aj keby, tak to ide v pohode :) a naviac oproti bavoraku? Napr. viac funkcii na volante, elektronica parkovacia brzda (porovnavam s 08, nie terajsim, tich je cena inde), a ako povedal charlie. A mozno by sa este nieco naslo.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Mě se líbí, jak se tu pánové ozývají. :D

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

lebo uz sme poniektori alergicki na reci typu ten nema gule, alebo ma maleho vtaka preto, ze ma velke a silne auto :)

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Potrefená husa se vždycky ozve. :P

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Metalgirl kašli na to, niektorý musia ešte vyrásť a pochopiť že auto nieje len o bláznení :) a už to prosím neriešte, my sme spokojný, a ostatok ma už netrápi
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

tak ja som spolovice potrefena husa, lebo mam silnejsie auto, ale nie som zakomplexovany :D
mareceq: ak to bolo mne tak sry, ja som nic neriesil, verim ze to auto moze byt dobre vozenie, ja som len reagoval na reakciu charlieho77

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Nemyslím nikoho konkrétne. Aj tak 90% áut na slovensku je ešte slabších.. A aj toto je dosť, nič viac tu na cesty netreba.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Pave

Příspěvek od Pave »

Metalgirl: Nebude to předjíždění tim, že jedeš jako potížistka? Miluju hlášky jo ty máš bavoráka, nemáš koule: Ty máš bavoráka,tak to jezdíš jako prase. Co to je za kastaci? Auto ovládá človek. Předtím jsem měl Toyotu a v té jsem jezdil stejným stylem. Vždy jsem před sebou tlačil jen toho, kdo sotva drží volant a neměl by na silnici co pohledávat. (Z toho důvodu bych zavedl povinné přezkušování v autoškolách... pak by to tu nevypadalo, tak jak to vypadá). Kdo jede svižně a necourá se popř. neblokuje provoz, tak nemam pořebu předjíždět. Takže jestli se couráš, pak tě ostatní předjíždějí - není divu. Ale ty si všimneš jen těch hezkých aut - no a zde jsme u tvé hlášky, že tě předjížídí jen samý bmw,audi.

Jinak vychvalovat u hyunadaje servis :D pardon to se ale musim smát. Oni totiž pánové u hyundaje jsou lidé na svém místě. Známej přijel do servisu s tím, že na se mu na santafečku když zabíral do kopce začal vycházet kouř bílý kouř z pod auta a smrdělo jako když někdo spálí obložení spojky ale tohle byl automat no až uplně odešlo. Servis řekl, že je to zcela v pořádku. Aha to jestli tohle je v pořádku, tak já jsem čínský bůh srandy. Bmw ano, sice dražší servis, ale o to kvalitnější. Ale hlavně celý auto je kvalitně udělaný. A nehádejte se, že hyundaj je stejně klavitně zpracován. Pořizovací cena bmw a hyundaje se uplně jinde. A čím se tlačí scena dolů? nebude to kvalita, zpracování, materiály apod..?
ad. spotřeba. Nevím za kolik jezdíš s 1.7 v d ale já s 3.0d 230hp jezdim za 7l ... což je výsměch za tu sílu.

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

No s tím servisem to nebude tak skvělý ani u drahých aut. Dával jsem do servisu Mercedes a co se tam děje je něco neuvěřitelnýho.

Ze tří závad v záruce neopravili ani jednu - prý se nijak neprojevuje (když to testují 2 minuty tak se ani nedivím) ale na autě samozřejmě všechny 3 závady jsou dále. Když to dám znovu do servisu, tak opět stejný výsledek.

Když jsem měl auto v servisu, řekli mi, že mi zdarma zapůjčí náhradní vůz, ok vzal jsem jej ale když jsem ho šel vracet, tak prý mám za půjčení zaplatit 3000,- Kč (za 3 hodiny). Prý když je oprava vyřízena do 3 hodin, tak nemám nárok na zapůjčení, ale nikdo mi to samozřejmě neřekl.

Platit jsem to samozřejmě nechtěl, ale odmítli mi dát auto dokud to nezaplatím.

Naprosto strašnej servis kde se chovají k zákazníkům strašně. Od té doby jezdím s autem raději 70 Km do jiného servisu, kde se chovají k zákazníkovi slušně a vždy vyšli se vším vstříc.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Pave

Příspěvek od Pave »

Ano s tím slouhlasím, člověk si musí najít ten správný servis, kde se k němu chovají jako k zákazníkovi. Když se jim to nelíbí, tak můžu jít jinam. A co jsem slyšel nejlepší je prý jezdit rovnou za hranice do De.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Pave píše:Metalgirl: Nebude to předjíždění tim, že jedeš jako potížistka?

Jak se jezdí jako potížistka? To, že jezdím dle silničních pravidel? Kde je 50 tam jedu 50, kde 70 tam jedu 70, kde 90 tam jedu 90. To, že se umím s dvoulitrem a 150 koňmi (vím, není to 300 koní, ale není to ani málo na to, aby si člověk mohl užít rychlou jízdu) pod kapotou ovládat? Zajímavé. :D Ale jo, i mě sem tam chytne rapl a zazávodím si s VW třeba. :D

No nic, chtěla jsem tu jen pány popíchnout a někteří mi udělali opravdu radost, povedlo se mi to. :)

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Pave: Kupim nove BMW, za kolko, 60 000€? Za 4 roky bude na nom 250 000 km, za kolko ho predam? 60 000€? To iste dam u hyundai-u za 22 000€, za 4 roky ho predame za 4 000€ a je to. Cena niekde inde. Zaruka 5 rokov, kde je u BMW? Nikde. To aky to bude servis zistime casom, ale neverim tomu, aby tam bol nejaky rozdiel, ci uz v BMW alebo inde, vsade to robia rovnako. A kvalita? i40 je na velmi vysokej urovni. V porovnani s byvalou A4 (2006) je priblizne rovnaka, ak nie aj o nieco vyssia.
Naposledy upravil(a) Marek dne úte led 24, 2012 8:18 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

no predas to bmw urcite drahsie, urcite si to bmw bude drzat lepsie cenu ako ten hyundai, ale to je jasne, ze vyhodnejsie kupa a nasledne po nejakej dobre predaj bude hyundai. Ale pri tom bmw sa ti to vsetko vracia pocas uzivania toho vozidla. Jednoducho uzitok z toho auta bude vyssi a preto potom vyssia cena.

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Aj keby, viac než za 10 sa už nepredá, strata 50tis. Na hyundaiku? Strata 16 tisic. A odviezol som sa na oboch rovnako, na hyundaiku dokonca aj za menšie peniaze za naftu čo dokáže urobiť dosť. A ver že nič viac už na slovenske cesty netreba
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

Tomu ver, že sa predá za viac, ako 10k :)
///M

Pave

Příspěvek od Pave »

MaReCeQ píše:Pave: Kupim nove BMW, za kolko, 60 000€? Za 4 roky bude na nom 250 000 km, za kolko ho predam? 60 000€? To iste dam u hyundai-u za 22 000€, za 4 roky ho predame za 4 000€ a je to. Cena niekde inde. Zaruka 5 rokov, kde je u BMW? Nikde. To aky to bude servis zistime casom, ale neverim tomu, aby tam bol nejaky rozdiel, ci uz v BMW alebo inde, vsade to robia rovnako. A kvalita? i40 je na velmi vysokej urovni. V porovnani s byvalou A4 (2006) je priblizne rovnaka, ak nie aj o nieco vyssia.

Tak vse ztraci cenu. Ale na to nesmim koukat za kolik co prodam to bych si nekoupil nic. Vseobecne se rika ze investice do auta je to nejhorsi co lze udelat... Jinak s tou zarukou nemas pravdu koukni do konfiguratoru bmw 5 let ( http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/3se ... rator.html ) je tam standartem jiz nejakou radu let jen se s tim nechlubi v reklamach asi vedi proc. Protoze auta jim funguji a zaruku nikdo nepotrebuje. A za maly priplatek nabizi celkem 7 let. Ale nebudu se tu s tebou hadat to je kontraproduktivni. Kazdy hajime to sve. Tak ti preji spousty stastne najetych kilometru ;)

Odpovědět