Skákačka na způsob Maria ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Skákačka na způsob Maria ?
Nemáte někdo tip na fajn skákačku, která je podobná klasickému Mariu? Hrála jsem Super Jump, ale ten mě až tak nenadchnul (ovladáním). Dík za každý tip 

-
- Senior uživatel
Re: Skákačka na způsob Maria ?
kdysi sem hral pizza boy a ten ma k mariovi taky dost blizko, ale jinak se vsechny ty skakacky ovladaji stejne jako super jump
-
- Host
Děkuji...mě nevadí to ovladání šipkami a skákaní, ale nějak mi to zrovna u Jumpu nesedí. Přijde mi to takové zbržděné a někdy mi běží, i když nic nedržím.
-
- Host
Asi nejlepší plošinovka, kterou jsem na iphonu/ipodu hrál je remake klasické plošinovky z C64 Giana sisters:

Lze stáhnout i free verzi pro vyzkoušení prvního světa. Vřele doporučuji.
Kód: Vybrat vše
http://itunes.apple.com/us/app/giana-sisters/id347349722?mt=8

Lze stáhnout i free verzi pro vyzkoušení prvního světa. Vřele doporučuji.

-
- Host
-
- Host
Super, tu Gianu vyzkouším, prvně free a pak kdyžtak celou verzi - vypadá to dobře 

-
- Host
Ještě byla dobrá SWA ve skratce... ve fullnamu to bylo myslim super world adventure, taky dobrá skákačka ...